1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Bu Kadro Nasıl Avrupa Şampiyonu Olamaz?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Ziyayı sevmedim, takımın en iyisi birde Türk, gitmiş Fransayı seçmiş

Başlıktaki sorduğun sorunun cevabının % 30 u gerçek hayatta bulunmakta; Barca'nın mesela Chelseaya karşı ş.ligini alamaması gibi, veya bu sene real madridin ligde 3.lüğü gibi veya Türkiye liginden F.bahçe mesela bu yıl transfer için Real Madrid, Anzhi gibi takımlardan fazla para harcamış, ligimizde 3. takım Antalya F.bahçe 4..
    Kısacası; uyum, taktik ve RUH vs

Cevabının %30 u ise; tamamen oyun olduğu içindir, adı üstünde oyun yani..
    oyun kelimesinin 1.anlamı: vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence aracı..

Emin ol cevabının %30 u ise senin yazdığın mesajın içinde saklı kaydet oyna, yenildiysen gir tekrar oyna..

%5'i editör oyuncu data düzeltme vs yabancı kuralları wonderkid vs bulmalardır..(hazır programlarla ca pa olayı)

Son %5 i bende bilmiyorum oyunun hataları bug vs'dir belki

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by noescape85 View Post
    Ziyayı sevmedim, takımın en iyisi birde Türk, gitmiş Fransayı seçmiş

Başlıktaki sorduğun sorunun cevabının % 30 u gerçek hayatta bulunmakta; Barca'nın mesela Chelseaya karşı ş.ligini alamaması gibi, veya bu sene real madridin ligde 3.lüğü gibi veya Türkiye liginden F.bahçe mesela bu yıl transfer için Real Madrid, Anzhi gibi takımlardan fazla para harcamış, ligimizde 3. takım Antalya F.bahçe 4..
    Kısacası; uyum, taktik ve RUH vs

Cevabının %30 u ise; tamamen oyun olduğu içindir, adı üstünde oyun yani..
    oyun kelimesinin 1.anlamı: vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence aracı..

Emin ol cevabının %30 u ise senin yazdığın mesajın içinde saklı kaydet oyna, yenildiysen gir tekrar oyna..

%5'i editör oyuncu data düzeltme vs yabancı kuralları wonderkid vs bulmalardır..(hazır programlarla ca pa olayı)

Son %5 i bende bilmiyorum oyunun hataları bug vs'dir belki
    Oranlara, tabii, bir şey diyemem ama, bu cevap oldukça güzel bir cevap. Okurken, "Avrupa Şampiyonu olan nasıl oluyor?" sorusuna verilmiş bir cevap gibi düşünülürse daha da manidar olur sanırım.

İkinci % 30'a bir parantez açayım: Oyunun, adı üstünde, oyun olduğu için bir takım açıkları var (teknik anlamda bug değil bunlar). Biz, bilinçli olarak olmasa bile, tekrar tekrar oynaya oynaya öğrendiğimiz bu açıkları kullanarak bilgisayara üstünlük sağlayabiliyoruz. Bilgisayar ise, insan zekası kadar gelişmiş bir organizma olmadığı için, veya kabaca "öğrenemediği" için bu tür açıklara karşı tedbir alamıyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri