1 ile 30 arası toplam 736 sonuç

Konu: Bursaspor (Haberler, TARAFTAR RESİM & VIDEO

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

UNUTMA UNUTTURMA

’Taraftar yoksa ben de yokum!’

Bursaspor’un Rumen yıldızı Daniel Pancu, Yeşil-Beyazlı ekibin ateşi taraftarlarının kendisi için büyük avantaj olduğunu ifade etti.

Tam Saha’ya çar***ı açıklamalar yapan tecrübeli futbolcu, “Bursa’yı tercih etmemdeki en büyük etken taraftar faktörüdür. Bir an önce coşkulu seyircilerin önüne çıkmak istiyorum. Tribünler boş olunca havaya giremiyorum. Takım olarak çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Futbol kariyerimin en ilginç olayı Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki kalecilik deneyimimdi. 20 dakika bana 1 yıl gibi geldi. Ama artık hayatta kaleye geçmem. Eski hocam Mircea Lucescu hakemlerle çok sık uğraşıyordu. Çünkü o Türkiye’den ayrılmayı kafasına koymuştu. Ama benim bugüne kadar hakemlerle bir sorunum olmadı. Bazen haksız yere kart gördüm. Bazen de onlar haklıydı. Ama şimdi aklıma gelen Samsunspor maçı var, o kırmızıyı haketmiştim. Umarım bu tür sansasyonlardan uzak, futbol dolu günler bizi bekliyordur. Her şey Bursaspor için” açıklamasını yaptı.

Kaynak: FANATİK

Bir daha asla

Bursaspor'un Rumen futbolcusu, "20 dakika gibi görünen süre bana 1 yıl gibi geldi. Ama bir kere daha olamaz" dedi.

Beşiktaş'tan Bursaspor'a transfer olan Rumen Pancu, kariyerinin en çar***ı olayının F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde kaleye geçmesi olduğunu söyledi. Pancu, Cordoba'nın kırmızı kart görmesinin ardından Rıza Çalımbay'ın kaleci kazağını giymesini söylediğini belirten Pancu, "Bu serüveni kelimelerle anlatmak
    kolay değil. Size 20 dakika gibi görünen süre bana sanki 1 yıl gibi geldi. Ama bir daha asla kaleye geçmem" dedi.

Ekip ruhu gerekli
    Bursaspor'u tercih etmesindeki en büyük etkenin ateşli taraftarı olduğunu söyleyen Pancu, "Ben de bir an önce coşkulu taraftarımızın önünde oynamak istiyorum. Bundan önce hep şampiyonluğa oynayan takımlarda mücadele etmiştim. Ancak burada hedefler farklı. Bu konuda zorlanacağımı söyleyebilirim. Takım olarak ekip ruhunu yakalamamız gerekli" şeklinde konuştu.

AKLIMDAN GEÇMEZDİ
    Pancu, Türkiye'de ilk resmi golünü Bursaspor'a attığını hatırlatarak, "O günkü ambiyansı ise unutmam mümkün değil. Tribünler doluydu ve seyirci gerçekten çok ateşliydi. O zorlu mücadele 2-2 sona ermiş ve Beşiktaş'ın iki golünü de ben kaydetmiştim. Türkiye'de kendimi böyle bir ortamda bulacağım doğrusu hiç aklımdan geçmemişti" dedi.

Kaynak : PASFOTOMAÇ

Vakıfköy Günlüğü: 1 Ağustos
    Bursasporumuz, Süper Ligin ilk haftasında oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarının startını akşam saatlerinde Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde yaptığı antrenman ile verdi.

Antrenman öncesinde Sinan Kaloğlu ve Ömer Erdoğan basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Ömer Erdoğan, tüm takımlara başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmesini dilediğini belirterek " Uzun bir süredir çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Çok çalıştık, yorucu antrenmanlar yaptık ama bu çalışmaların meyvesini ligde alacağımızı biliyoruz. Yeni bir takım olmamıza karşın arkadaşlık ortamıda son derece güzel. Kendime gelince fiziksel olarak iyi çalıştığımı söyleyebilirim. Lige hazır konumdayım " dedi.

Sinan Kaloğlu ise beklentilerin büyük olduğunu belirterek " Yaşım genç olmasına rağmen uzun süredir ligde forma giydiğimde tecrübeli bir oyuncuyum. Bizden beklentiler büyük. Bize güvenenlere mahçup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Çok iyi çalıştık bazen şikayetlerde bulunduk ama oynanan hazırlık maçlarında da görüldüğü gibi meyvalarıda toplamaya başladık. Şu oynadığımız oyunun biraz daha iyiye götürürsek ligde istediğimizi alacağımızı düşünüyorum.Ligin ilk maçı her zaman zordur. Kendi seyircimizin önünde oynacak olmamız bizleri son derece heyecanlandırıyor. Benim gibi bir çok arkadaşım ilk kez resmi bir maçta taraftarımızın önüne çıkacak.Güzel başlamak istiyoruz. İnşallah üç puan ile lige başlarız" dedi.

Bir basın mensubunun "ligdeki hedefin kaç gol atmak ?" sorusuna Kaloğlu "Benim için golcü oyuncu deniliyor ama ben gol atmak kadar gol attırmayı da çok seviyorum.Herhangi bir gol hedefi kendime koymadım ama geçtiğimiz sezonlara baktığımızda 10 ile 15 gol ortalamasında bir istatistiğim var. Bursalı Sinan olarak bu istatistiği yukarlara taşıyabilirsem hedefime ulaşmış olurum" dedi.

SAĞLIK RAPORU

Doktorumuz Uğur Köksal, sakat oyuncular hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Köksal "Ömer Aysan takımdan ayrı çalışacak yürüyüş ve düz koşular yapacak. Hafta sonunda forma giyemeyecek. Mehmet Yılmaz`ın dün MR`ı çekildi. Bugün alınan sonucunda ciddi bir durumunun olmadığını gördük.Birkaç gün kuvvetlendirme çalışmaları yapacak. Egemen Korkmaz, takımla birlikte antrenmana çıkıyor. Ancak kontrollü şekilde çalışacak her çalışmaya katılmayacak. Serkan Kurtuluş`un ağrıları çok azaldı. O da Mehmet Yılmaz gibi kuvvetlendirme çalışmaları yapacak.Pancu ise bugün Acıbadem hastanesine kontrole gitti.Genel durumu gayet iyi. Temposunu arttırıcı koşulara başladı. 2-3 gün içinde belki takımla birlikte çalışamalara alabiliriz " dedi.

Bursaspor yarın yapacağı çift antrenman ile Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek

Kaynak : Bursaspor.org

Mesaj Yetkileri