Ben nasılım baldemirim(Ozan Kılıç)
Ben nasılım baldemirim(Ozan Kılıç)
...
1. Hafta
Sağ bek Halil ve Kanat oyuncumuz Burak sakatlıktan çıkmasına rağmen hala maç formunu bulmuş değil bu 11 ve dizilişle sahaya çıktık, Baştan sona üstün oynadığımız bir deplasman maçı oldu, Sezona galibiyetle başlamak güzel oldu bunda gol ayaklarımızın gününde olması da etkiliydi. İkinci hafta Antalyaspor ile içeride oynayacaz ve PTT 1. Lig başlayacak.
...
2. Hafta
Baştan sona üstün oynadığımız bir maçta puan kaybetmek kötü oldu. Sezona fena başlamadık, takım sisteme iyi reaksiyon gösteriyor, bol pozisyon buluyoruz ve skor alıyoruz. Haftaya Beşiktaş deplasmanına gidiyoruz, Bu arada PTT 1. Lig başladı ve Gençler Adana'dan puanla döndü.
...
3. Hafta
Yenilmek mümkün ama bu kadar kötü oynamak olmadı. Neredeyse tek kişilik gösteri gibiydi, oyuncularımız kendini göstermek yerine maçın bitmesini bekledi, neyseki soyunma odasında falaka hazır : ) İdman Yurdu yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.
...
4. Hafta
Futbol adına çoğu şeyi yapıyoruz ama avantajı koruyamıyoruz, gitti yine beleşten 2 puan : )
...
Turksportal İdman Yurdu'nda Son Durum
...
5. Hafta
Trabzon'da sürpriz yaparak kazanan taraf biz oluyoruz yemeden dayanmak iyi oldu, 3 puan ilaç : ) Yalnız daha önce TSL'de kariyer yapmamıştım, Galatasaray'ın çok rahat olduklarını söylerlerdi de bu kadarını beklemezdim. 5'te 5 yaptılar 16 gol attılar ve hiç yemediler. Haftaya Akhisarla içeride oynuyoruz, İdman Yurdu ise aynı gün Erciyes'i konuk ediyor.
...