Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim, beğendiyseniz ne mutlu bana. Elimden geldiğince düzgün paylaşım yapmaya çalışıyorum, keşke vaktim daha çok olsa da her detayı atlamadan keyifle paylaşabilsem. Kariyerin takip edildiğini bilmek oyundan aldığım keyfi ve sizlerle paylaşma isteğimi de körüklüyor, bunun için de ayrıca teşekkür ederim.

Yeni sezon maceralarını yeni yıla sakladım, gece yarısı görüşmek üzere
    Çok keyifli gidiyor,yeni paylaşımları bekliyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam gidişat çok iyi , Avrupaya katılman çok iyi olmuş , başarılar

yeni sezonda da başarılar, paraları saçmadan yaptığın yerinde transferler hoşuma gitti

4. Default

Teşekkür ederim hepinize, e öyleyse bekletmeyelim taraftarlarımızı

Spor Toto Süper Lig
    1. Hafta

Daha ofansif bir oyun anlayışıyla sahada yer aldık sezonun ilk maçında. Her zamanki 4-5-1 düzenini 4-2-3-1 ile değiştirdik. Top kontrolünde, pozisyon üretmede oldukça başarılı olduğumuzu da söyleyebilirim ama savunma yönü oyuncuların bireysel hataları da eklenince aksadı. Çok rahat kazanacağımız maçı komik bir şekilde berabere tamamladık.

5. Default

UEFA Avrupa Ligi
    Play-Off 1. Maç

Bandırmaspor tarihinin ilk Avrupa maçında sahamızda Steaua Bükreş'i konuk ettik. Tribünlerin tamamına yakını doluydu bu özel gecede ve taraftarlarımızın da desteğiyle zorlu karşılaşmadan çok avantajlı bir skorla galip gelmeyi başardık. İlk yarısında panik ve gerinlik vardı oyuncuların üzerinde, sıkıntılı anlar yaşadık ancak zaman ilerledikçe daha derli toplu oynamaya başladık. Özellikle ikinci yarıda 60. dakika sonrası ataklarımız sıklaştı. Bu dönemde peş peşe iki gol bulduk, şansımız da yaver gitti, gol yemeden müsabakayı tamamladık. Rövanş maçı da hiç kolay olmayacak ama son 90 dakika için 2-0'lık avantaj müthiş.

6. Default

Spor Toto Süper Lig
    2. Hafta

İki farklı devre izledi bu karşılaşmada futbolseverler. Ofansif oyun çok efektif olmasa da topun ayağımızda kalmasını sağlıyordu ilk yarıda. Sıkıntılı olan taraf Kasımpaşa idi, ta ki Ertuğrul'un hediyesine kadar... Karambol bir pozisyonda son saniyelere bir gol sıkıştırıp soyunma odasına eşitlikle gitmeyi başardık. İkinci yarıya iyi başlayan taraf Kasımpaşa'ydı. Ortasahada top kayıpları arttı, kontrataklarla tehlikeli pozisyonlar yarattı rakibimiz. Rakibi küçümsemenin karşılığını 4-1'lik ağır mağlubiyetle aldık maalesef... Demek daha olmamışız, herkese öyle ofansif futbolla oynayacak düzeye gelememişiz... Sıkı bir ders oldu bu da bana ve oyuncularıma

7. Default

UEFA Avrupa Ligi
    Play-Off 2. Maç

Kasımpaşa maçının da etkisiyle eski düzene, yani ön liberolu 4-5-1'e geri dönüş yapmış bulunuyoruz İlk maçın skorunun getirdiği avantajı kullanmak için kontratağa yönelik oyun hedefledik. Karşılaşmaya şok bir golle başlayınca bu planımıza uygun oyun da gelişti, sık sık hızlı kanat hücumları üretip rakip kalede tehlikeli olduk. Serdar Gürler'in harika oyunu sayesinde bu maçta da 2-0'lık galibiyet alıp ilk kez katıldığımız turnuvada grup aşamasına geçmeyi başardık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Paşa'ya yenilmemiz kötü olmuş ama diğer maçlar iyi.

9. Default

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Paşa'ya yenilmemiz kötü olmuş ama diğer maçlar iyi.
    Yenilsek yine iyi, ezildik... rezildik... rezillik!

Spor Toto Süper Lig
    3. Hafta

Romanya'dan mutlu dönen takım Antalyaspor karşısında çok rahat bir futbol sergiledi. İlk yarı sağlı sollu hücumlarla rakip kaleyi adeta abluka altına aldık ve derveye 3-0'lık üstünlükle girdik. Sanırım skorun getirdiği rehavetten olsa gerek, savunma konusunda sıkıntılar baş gösterdi, skor 3-2'ye geldi birden... Tedirgin olmadım dersem yalan söylemiş olurum. Neyse ki golcülerimiz hemen inisiyatifi ele aldılar ve rakibin geri dönüşüne izin vermeden goller buldular. 5-3'lük skor hücum anlamında yüzümüzü fazlasıyla güldürse de savunma performansımız konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef.

Avrupa Ligi'nde grubumuzda yer alacak takımlara gelirsek... Şanslı bir kura çektiğimizi düşünüyorum, lider belli de ikincilik için dişimize göre rakiplerle karşılaşacağız

Manchester City, BATE Borisov ve APOEL ile G grubunda bir üst tura yükselme mücadelesi vereceğiz!

Diğer temsilcilerimize gelirsek; Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön elemelerini aşamadı, ama Avrupa Ligi gruplarda yer alıyor. A Grubundaki rakipleri Lazio, Club Brugge ve Zilina.
    Gaziantepspor güçlü rakibi Metalist'i iki maç sonunda toplamda 3-2 ile geçmeyi başardı ve onlarda gruplarda mücadele etme hakkını elde ettiler. Daha ciddi rakiplerle mücadele edecek olan temsilcimiz Tottenham, LOSC Lille ve Dinamo Moskow ile J grubunu paylaşıyor.

10. Default

Spor Toto Süper Lig
    4. Hafta

Süper Lig'e yükseldiğimiz günden bugüne 5. kez karşılaştık Galatasaray'la ve ilk puanımızı aldık güçlü rakibimizden, bu da bir başarı bizim için Geride kalan sezonda namağlup tamamlamıştılar zaten. Güçlü rakiplerle başa çıkabilir hale gelmek, takımımın gelişimini gözlemlemek gibisi yok. Sonuçtan da oyundan da gayet memnunum.

11. Default

G Grubu 1. Maç

Kıbrıs'ta APOEL'e konuk olduğumuz karşılaşma şok bir penaltı kararıyla başladı desek yeri var. İçeride mi dışarıda mı, faul mü değil mi tartışmaları arasında topun başına geçti Mrdja ancak Ömer köşeyi doğru tahmin etti ve harika bir refleksle direğin dibinden çıkardı topu. Pozisyonun hemen ardından yakaladığımız kontratakta Bertul skoru 1-0 lehimize döndürdü. Bir anda her şey tersine döndü
    5-3-2'den her zaman çekinmişimdir, aşması zor bir savunma bloğu oluyor o yüzden bu kontra golün önemi büyük benim açımdan. Skoru değiştirmek için daha fazla hücumu düşünen rakibimiz savunmasında açıklar vermeye başladı, aradığı geniş alanı bulan Serdar 36. dakikada bulduğu şık golle skoru tayin etti aynı zamanda. İkinci yarıda denge bozulmadı ve pozisyonları daha iyi değerlendiren takımımız sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Manchester City : 2-1 : BATE
    Lazio : 1-1 : Fenerbahçe
    Gaziantepspor : 4-1 : LOSC

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray dan puan alman ve Avrupa liginde de kazanman çok iyi olmuş hocam

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Koray Kurt'un müthiş performansı sayesinde (son 3 maç 8 gol!) puanlar elde ettik, gol bulma sıkıntımızı şu an için aşmış görünüyoruz ancak savunma zaafları baş göstermeye başladı, özellikle duran toplar oldukça tehlikeli oluyor kalemizde.[/FONT][/B][/QUOTE]

Koray Kurt Çanakkale Dardanelspor'un efsanesiydi be.. Boşuna Yerli Torres demiyoruz ona )

14. Default

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

@entolik; Elmander'den bıktım yeminle, o emekli olsun inşallah galibiyette alıcaz Galatasaray karşısında

@gargi; Koray abiyi severim ya, Bandırmada yaşadığım dönemde tanışmış, konuşmuşluğum da var kendisiyle Ama bu sene son günlerde kaldı takımda, gönderilecekti yanlış hatırlamıyorsam.

Çoook geri kaldım hiç sevmiyorum ama hızla paylaşmam lazım son maçların sonuçlarını. Yoksa ipin ucu kaçacak, oyuna girdim mi çıkamıyorum geri

Spor Toto Süper Lig
    5. Hafta

__________________________________________________ ________________________

Spor Toto Süper Lig
    6. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 2. Maç

Spor Toto Süper Lig
    7. Hafta

Dostluk Maçı

Sezon başında 4-2-3-1 düşüncemiz vardı ama çok gol yemeye başlayınca eski düzene dönmüştüm. Takım genel bir hava yakaladı, herkesin formu belli bir seviyeye ulaştı, Bursaspor maçı ile tekrar kullanmaya başladık 4-2-3-1'i . Daha çabuk adapte olmayı umarak milli maç haftasında birde hazırlık maçı yaptık Erdekspor'la. Elimde işe yarar forvetler var ama çok verim alabildiğimi söyleyemiyorum. Yalnız forvet arkası oynayan oyuncularım skora direkt etki ediyor, bu da beni oldukça sevindiriyor.

15. Default

Spor Toto Süper Lig
    8. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 3. Maç

Spor Toto Süper Lig
    9. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    10. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 4. Maç

Özellikle Beşiktaş deplasmanı kabus gibiydi, hezimetin büyüklüğünün başlıca sebebi Ömer Kahveci olsa da takım halinde karşılık veremedik rakibin baskılı oyununa. İç sahada sonuca ulaşmakta zorlanmıyoruz ancak deplasmanda sıkıntı var. Çeşitli denemelerde bulundum problemi giderme amacıyla, kanatları daha geride kullandım, destek rolü verdim ancak sorunu tam anlamıyla çözdüm diyemem. On numara kullanımını da biraz değiştirdim son maçlarda, artık o mevkinin oyuncusunu yalancı 9 olarak oynatıyorum. Oyun kurma rolünü merkezi orta sahaya veriyorum, forvet arkasında oynayan oyuncum içeriye ikinci bir forvet olarak giriyor. Skora katkısı daha fazla oldu bu şekilde.

Avrupa Ligi grup maçlarımızda harika gidiyor. Manchester City 4'te 4 yaptı, bizimde 3 galibiyetimiz var ve bu durumda gruptan çıkacak takımlar kesinleşti. İlk kez yer aldığımız kıtasal turnuvada gruptan çıkma hakkını elde etmek rüya gibi bir şey benim için.

16. Default

Spor Toto Süper Lig
    11. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    12. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 5. Maç

Genç yıldızımız İlhan Argu'nun sakatlık yaşadığı dönemde -ki çocukcağız milli takıma çağırılmıştı, maçı kaybetsem o kadar üzülmezdim- Halil Efe ciddi bir çıkış yakaladı. Duran toplardan gol üretmekte oldukça zorlanıyorduk, genç ve fiziki açıdan çok güçlü olmayan bir takım olmamızın sıkıntısı sayılır biraz. Hava toplarındaki hakimiyetini hücumda da kullanmaya başladı ve son 2 karşılaşmada 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Antrenman tesislerimizin yenilenmesi de tamamlandı. Daha yeni kullanmaya başladık ama yönetimin aklına girdim, ne dersem kabul ediyorlar, altyapı tesislerini geliştirme konusunda hemfikir olduk ve çalışmalara başladık.

Sezon başladı başlayalı hiç puan durumunu da paylaşmamışım, onu da paylaşayım. 12 maçta 6 galibiyet 4 beraberlikle 5. sıradayız. Ligin en çok gol atan iki takımından biriyiz, yalnız yediğimiz gol sayısı aşırı fazla. Son dönemde büyük ölçüde çözdük bu sorunu maç antrenmanına yoğunlaşarak.

17. Default

Spor Toto Süper Lig
    13. Hafta

Spor Toto Süper Lig
    14. Hafta

UEFA Avrupa Ligi
    G Grubu 6. Maç

[YOUTUBE="69RrY8haACU"]Maçın Golleri[/YOUTUBE]

Bunu koymamın nedeni maç motorunun saçmalıkları... Manchester City gibi bir takımı yenmek zaten imkansıza yakın, bu kabulüm. Hele birde benim gibi zayıf bir takımın karşılarında çok çok az şansı var. Ancak! 1. gol ve 3. golde (özellikle 1...) yaşanan saçmalıklar sonrası maçı kaybetmek sinirlerini alt-üst ediyor insanın.

dipnot: Man.City'nin ilk golü sonrası Ömer oyundan alındı, sahada tutsaydım yiyeceği gol sayısı rekor seviyede olurdu %100 eminim.

Spor Toto Süper Lig
    15. Hafta

Her şey yolunda gidiyor, zaman zaman saçma olaylara maruz kalsak da sonuçlar istediğimiz gibi. Son karşılaşmada puan gidiyor galiba dedik ama ufak bir değişiklik büyük bir sonuç doğurdu. Ali Kemal ile Tolgay'ın yer değişikliği ve oyun kurma görevini devralması 15 dakikada sonucun lehimize dönmesini sağladı. Yaptığınız hamlelerin karşılığını aldığınızda daha zevkli oluyor bu oyunu oynaması

4 takımla grup aşamalarında yer almıştık avrupa kupalarında, tek firemiz var. Gaziantepspor iyi performans çıkarsa da Lille'in artan formu grupta 3. sırada kalmalarına yol açtı. Fenerbahçe rakiplerine büyük üstünlük kurdu ve sadece tek beraberlikle 16 puan toplayarak grubunu lider tamamladı. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayarak yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek bizim gibi.

18. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    4. Ön Eleme Turu

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadan turu geçtik. İlk kez forma şansı verdiğim Selim Önder de gözüme girdi. Sahaya ayak basar basmaz asistini yaptı, yeteneğini gösterdi.

5. ön elemede Ordu deplasmanına gidicez. İşimiz zor, David Barral gibi bir belalım mevcut o takımda, bana gol atmadan geçmez

19. Default

Spor Toto Süper Lig
    16. Hafta

Yorum yok...

20. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    5. Ön Eleme Turu

Söylemiştim Barral bizim takımı çok sever diye... Adam olmadık pozisyondan gol çıkarıyor, 3-4 kişi tutmayı beceremiyor... İlk yarıda berbat oyunumuza Barral'ında golleri eklenince 2-1 mağlup girdik soyunma odasına. Önce kızılcık sopasını gösterdim, sonra her bir oyuncuya birer adam verdim. Stoperler ve forvet hariç herkes birer rakip oyuncuyla eşleşti. İkinci yarı 60' sonrası tamamen tek kaleye döndü maç. Biz yüklendikçe oyun sapıttı, biz yüklendikçe oyun direndi. 90 dakika sona erdiğinde 2-2'lik eşitlik vardı. Aynı baskıyı uzatma bölümünde de sürdürdük. Fornezzi'nin uçuk performansına okunmuş kale direkleri de eklenince aradığımız gol bir türlü gelmedi. Son 15 dakikaya girerken yorulan oyuncuları çıkardık yerlerine daha ofansifleri girdi ve zorlama bir pozisyon sonrası da olsa Artun Akçakın'la golü bulduk, gruplara kalmayı başardık. Unutulmazlar arasına kafadan giriş yaptı bu karşılaşma.

Deus Dominus, the Bahtsız Bedevi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hocam hakikaten o grup ne öyle

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

O grup nedir ya

23. Default

Önümüzü kesmeye çalışıyorlar sanırım Ya da geçen sezonun acısını çıkarıyorlar Önceki sene de fazla hafifti rakipler.

Ara transfer döneminde oldukça aktifiz, henüz bitmedi işimiz çalışmalarımız sürüyor ama sonuçlanan transferleri paylaşmam gerek

Öncelikle pilot takımımızda kirada bulunan Mertan Öztürk'ü geri çağırdım. Hem oyuncuya talip oluyorlar, hem oynatmıyorlar... En azından ben zaman zaman fırsat veririm, gözümün önünde olur, gelişimini daha yakından takip etmiş olurum.

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Emre'yi 1.5 yıllığına kiraladık satın alma opsiyonu ile. Maliyetinin çok yüksek oluşu nedeniyle kiralanmasını daha uygun bulduk. Oyuncu da sıcak bakınca duruma kadromuza dahil ettik. Sol kanatta oynayan sadece Eren var ve maç temposunu kaldıramayabilir. Volkan Şen'den o kanatta pek verim alamadım. Emre hücumun her bölgesinde oynayabiliyor oluşuyla büyük rahatlık sağlayacak bana.

Uzun süredir peşinde olduğum bir oyuncuyla da gelecek sezon için ön alnaşma yapmış bulunuyoruz. Kim bu isim?

Adamım benim! Ne yaptım ettim transferini bitirdim sonunda Şimdi Ç.Rize düşünsün, zamanında 9-10 milyon TL verdim de satmadılar. İlhan Argu ile süper ikili olacaklarına eminim. Solak stoper ihtiyacımızı da karşılamış olduk böylece.

Gelecek sezon için anlaştığımız bir diğer oyuncu ise;

...Trabzonspor altyapısında yetişen Erkut Boz. Kumaşı iyi, yetenekli bir oyuncu. Gelecek için yapılmış bir transfer diyebilirim.

Ek olarak bir-iki oyuncu daha takibimde. Stuttgart forması giyen Robin Yalçın ve Sporting Lisbon'un satılık listesine koyduğu Atila Turan. Atila konusunda kararsızım, oyuncu istekli takıma katılma konusunda ama iki yeterli sol bekin kadroda olması ve performanslarının da iyi oluşu gereksiz kılıyor transferini. Yine de beğendiğim bir isim olması sebebiyle gündemime aldım.

24. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    B Grubu 1. Maç

Güçlü Fenerbahçe karşısında çok iyi savunma yaptık, yakaladığımız hızlı hücumlardan birini değerlendirmeyi başardı Tolgay Arslan ve sürpriz bir galibiyete imza atmamızı sağladı.

Ziraat Türkiye Kupası
    Grubu 2. Maç

Aynı mentaliteyle oynadık Beşiktaş'a karşı. Rakibimiz iç sahada olmanın verdiği rahatlıkla açık futbol oynayınca geniş alanlar bulduk kontrataklarda. Savunmadaki hatasız oyuna 3. bölgedeki etkinlikte eklenince 4-0 gibi flaş bir skor çıktı ortaya.

Ziraat Türkiye Kupası
    B Grubu 3. Maç

Sıkı oyuna devam Başabaş mücadele ettik Galatasaray maçında ama farkı tek bir şey belirledi: şans. Alper'in ortasahanın gerisinden gelişi güzel yaptığı vuruş süzüldü, süzüldü Ertuğrul'un üzerinden ağlarla buluştu... Böyle garip gollerle puan kaybedince gerçekten üzülüyorum.

Ziraat Türkiye Kupası
    B Grubu 4. Maç

4-4-2 ile başa çıkmanın yolunu buldum sanırsam Hücum gücüm ciddi anlamda düşüyor ama rakibin kanat etkinliği de gözle görülür biçimde etkisini yitiriyor. Bir puan çok önemliydi, bunu başardığımız için mutluyum ancak son dönemde çok iyi performans gösteren İlker'in sakatlığı biraz başımızı ağrıtacak. 2 ay sahalardan uzak kalacak yetenekli oyun kurucu.

Ziraat Türkiye Kupası
    B Grubu 5. Maç

Bir haftalık aranın ardından Galatasaray deplasmanına çıktık, yoğun tempoda dinlenme fırsatı bulamamıştı oyuncular, bu bir hafta çok iyi geldi. Son dönemde iyi sonuçlar alıyoruz, Galatasaray deplasmanında da beraberliği hak ettik ve aldık ama tek çözemediğim konu -ya da etkili olamadığım diyelim- forvet mevki. Fırsatçı golcüyü zaten kullanamaz oldum, ama farklı rollerle de yeterince üretken yapamadım forvetlerimi. Destek rolüyle oynadıklarında takım arkadaşlarına boş alanlar yaratıyorlar ve skor üretmemize katkı sağlıyorlar, ona eyvallah. Ama kendileri skor üretemiyor, bu da beni düşündürüyor.

İlginç bir hal aldı grubun durumu. 3 takım 8'er puandayız ve son maçlar çok kritik. Beşiktaş'ı konuk edicez, sanırım beraberlik yetecek gruptan çıkmamıza. Olası bir mağlubiyette Fenerbahçe'nin mağlubiyetini beklicez, çünkü ikili averajda Fenerbahçe'ye karşı üstünlüğümüz var, tam tersi durum Galatasaray ile aramızda mevcut

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Beşiktaşı yenerek çıkarız gruptan.

26. Default

İnşallah dediğin gibi olur

Spor Toto Süper Lig
    18. Hafta

Bazı as oyuncularımızdan yoksun çıktık Akhisar karşısına, gerek sakatlıklar, gerekse gelecek Beşiktaş maçı kadroda rotasyona gitmemizi gerektirdi. Etkili ve göze hoş gelen bir futbolla 3 puanı aldık deplasmanda. Oyuncuların istek, arzusu biraz kart konusunda sıkıntı yarattı, onun harici herşey istediğimiz gibi başladı ve bitti.

27. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    B Grubu 6. Maç

Baştan sona büyük üstünlük kurduğumuz maçta galibiyeti penaltı golüyle kurtarmak biraz garip oldu açıkçası. Ben bir puana da razıydım ama oyuncularım özverili bir oyun sergilediler, ciddi anlamda oyunu kontrol ettiler. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli ve şanslı olsaydık eminim daha rahat bir 90 dakika geçirirdik.
    Önemli olan puanı almaktı, bunu da başardığımız için çok mutluyuz. Grubu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamladık ve yarı finale yükselen takımlardan biri olduk. Yarı finalde rakibimiz Gaziantepspor olacak. Galatasaray ise Bursaspor'la finale yükselme mücadelesi verecek.

Çok başarılı bir takım kurmuşsun hocam. Yabancı alıp oynatmıyorsun galiba. Türkiye Ligi dahi olsa yabancısız oynamak ayrı bir zorluktur. Avrupa'daki başarın çok güzel. City maçındaki ilk gol ilginçmiş gerçekten. Kaleci uzağa vurmayayım kaleye dönene kadar uzaktan atmasınlar diyerek defansa atmış galiba topu. Defanstaki arkadaş da ileriye yada taça sallar kaleci diye dikkat etmeyip ayağının altından kaçırmış.

29. Default

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Çok başarılı bir takım kurmuşsun hocam. Yabancı alıp oynatmıyorsun galiba. Türkiye Ligi dahi olsa yabancısız oynamak ayrı bir zorluktur. Avrupa'daki başarın çok güzel. City maçındaki ilk gol ilginçmiş gerçekten. Kaleci uzağa vurmayayım kaleye dönene kadar uzaktan atmasınlar diyerek defansa atmış galiba topu. Defanstaki arkadaş da ileriye yada taça sallar kaleci diye dikkat etmeyip ayağının altından kaçırmış.
    Yerli malı, yurdun malı. Herkes unu kullanmalı! diyelim, toplumsal mesajımızı da verelim Teşekkür ederim yorumun için. O pozisyonda ben bir kaleciden topu eliyle kontrol etmesini beklerim -ki mantıklı olanı da budur. Sonuçta rakipten gelen uzun bir top, en yakın rakip oyuncuyla arada mesafe var. Hadi o pas tercih etti, stoper neden bırakıyor, müdahale etmiyor? Oyunun saçmaladığı anlara küçük bir örnek olarak koydum işte

Bu arada gece bir sürprizle karşılaştım. Güzel güzel oyunumu oynarken elektrikler kesildi. Son iki maç iptal bilginize Neyseki kayıda birşey olmamış, fazla geri gitmeden devam edebilicez kariyerimize.

30. Default

Gereğinden fazla uzun bir ara verdim farkındayım 2-3 kez elimde olmayan nedenlerle oyunum yarıda kalınca (elektrik kesintisi-crash dump...) hevesimi kaybetmiştim. Verdiğim ara iyi geldi, dün gece koca yarım sezonu bir çırpıda bitirdim. Biraz hızlı bir geçiş olacak o yüzden kusura bakmayın. Sezon sonuna kadar olan biteni düzenli bir şekilde paylaşmaya çalışayım.

Spor Toto Süper Lig
    18. Hafta

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri