1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Mustafa Yumlu'dan sonra her türlü taparız, boşver kim olduğunu.
    Böyle deyip hakkını yeme Mustafa'nın. Adam canla başla oynuyor işte daha ne yapsın

Bende dün tff'den baktım bu oyuncuyada banada 1461 için alınmış gibi geldi.Gerçi bizim stoperde de alternatigf yok Bamba'da kupada şuan.Mustafa ve Giray kaldı sadece.Şu adı geçen Hırvat nasılki onu alacaklar mı acaba gerçekten?

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Böyle deyip hakkını yeme Mustafa'nın. Adam canla başla oynuyor işte daha ne yapsın

Bende dün tff'den baktım bu oyuncuyada banada 1461 için alınmış gibi geldi.Gerçi bizim stoperde de alternatigf yok Bamba'da kupada şuan.Mustafa ve Giray kaldı sadece.Şu adı geçen Hırvat nasılki onu alacaklar mı acaba gerçekten?
    Benim en begendiğim stoperlerden kendisi. Gs da falan olsa şimdi kaptan olur mu falan diye konuşulurdu. Biraz da takımlarda suç var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Benim en begendiğim stoperlerden kendisi. Gs da falan olsa şimdi kaptan olur mu falan diye konuşulurdu. Biraz da takımlarda suç var.
    Hangisinden bahsediyordun hocam sen? O post'ta 3 ayrı isim var. Mustafa.,Oğulcan ve Maloca ?

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Hangisinden bahsediyordun hocam sen? O post'ta 3 ayrı isim var. Mustafa.,Oğulcan ve Maloca ?
    Hepsinden ya :P hehe yok ya Yumlu diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kötü pozisyon alıyor, bir stopere göre yeterince sert değil, yavaş, topla arası çok iyi değil. Trabzonlu olmasa çoktan gönderilmişti.

Mesaj Yetkileri