Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Sizin Hayalleriniz Bizim Gerçeklerimizdir! KUŞADASISPOR* (Sezon 2)

Ligin 2.siyle berabere kaldık ŞAMYİYONLUK YAKIN MEŞALELERİ YAKINNN!!!

ligin 2. sırasına düştük herşey son maça kaldı haydi ASLANLARIM KUPA BİZİM!

İŞTE BU KADARRR ŞAMPİYONUZZZZZZZ!!!!

İŞTE LİG TABLOSU...

TARAFTARLARIMIZ ÇILDIRDI PROFOSYONEL BİR KULÜBÜZ ARTIK

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tebrikler hocam. Zor bir sezon olmuş. Umarım 3.ligde istediğin başarıyı yakalarsın. Nasıl bir bütçen var peki ?

Tebrikler Gelecek sezonda mutlu sonla biter inşallah.

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Tebrikler hocam. Zor bir sezon olmuş. Umarım 3.ligde istediğin başarıyı yakalarsın. Nasıl bir bütçen var peki ?
    Saol kardeşim 3.lig bizim için çok zorlu geçeceği kesin . Bütçem 280binmaaş 0 transfer bütçesi çok deil azda deil bence yeterli diyim...

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Tebrikler Gelecek sezonda mutlu sonla biter inşallah.
    Teşşekkür ederim gelecek sezon çok zorlu geçecek ama yinede hedef bir üst lige çıkmak

TRANSFERLERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUMAMIZ GEREKİYORDU , .ÇOK UĞRAŞTIM TRANSFERLERLE DEFANSDAKİ SIKINTININ FARKINDAYDIM ONUN İÇİN GENEL OLARAK DEFANS BÖLGESİNE TAKVİYELER YAPMAM İCAP ETTİ BENDE ÖLE BİR POLİTİKA İZLEDİM . BÜTÇEMİZİ AZ KULLANDIK ÇÜNKÜ FİNANSIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ...

GENEL OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜM TAkTİK BÖYLE OLACAK AMA İSTİKRARSIZ SONUÇLARA GÖRE TAKTİĞİMİZDE UFAK OYNAMALAR OLABİLİR...

[ı]3.lig Başlıyorrrrrr![/ı]

İLK MAÇIMIZ GERÇEKTEN ÇOK İYİ GEÇTİ BENİİM İÇİN 5. DAKİKADA PENALTIDAN GOL GELMESİ ÇOK İYİ OLDU VE 3.LİGDEKİ İLK MAÇTA GALİBİYETİ ALDIK...
    Last edited by MEHMET5555 : 05.Ocak.2013 at 16:38

2. MAÇIM TAM BİR KATLİYAM OLDU SARI KARTLARLA DOLU GOLLERLE DOLU BİR MAÇTI 4-2 KAZANDIK 3.LİGE ISINDI TAKIMIM...

FİKSTÜRÜM AŞIRI ZOR GERÇEKTEN BİR SONRAKİ MAÇIM MALTEPEYLE BU MAÇIN BERABERE ETMESİ BENİ SEVİNDİRDİ...

MALTEPE MAÇI MÜKEMMEL GEÇTİ BENİM İÇİN BERABERLİK ALMAK BİZİM İÇİN ÜST BİR ŞEYDİ BUNU BAŞARDIK BİR SONRAKİ MAÇIM KUPA MAÇI OLACAK

Last edited by MEHMET5555 : 05.Ocak.2013 at 17:18

Elektrik gitmesi sonucu bir daha oynadım maçı 1 0 aldık son dakkalarda geldi gol ...

1.dakikada gelen golle tamam bu maç bizim dedim ama koceelispor çok çetin ceviz çıkt böylelikleı 2 2 lik beraberlik elde ettik fena sayılmaz diyoorum artık diğer maçlara bakıcaz

Çok rahat yenebileceğimiz maçda berabere kaldık bi takım toplantısı yapma vakti geldi
    Last edited by MEHMET5555 : 05.Ocak.2013 at 18:03

Bazı Küçük Problemlerden Dolayı Kariyerime Devam Edemedim Bugün Güncellemeyi Yapıcağım...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri