Tebrikler hocam. Zor bir sezon olmuş. Umarım 3.ligde istediğin başarıyı yakalarsın. Nasıl bir bütçen var peki ?
Tebrikler Gelecek sezonda mutlu sonla biter inşallah.
İLK MAÇIMIZ GERÇEKTEN ÇOK İYİ GEÇTİ BENİİM İÇİN 5. DAKİKADA PENALTIDAN GOL GELMESİ ÇOK İYİ OLDU VE 3.LİGDEKİ İLK MAÇTA GALİBİYETİ ALDIK...
Last edited by MEHMET5555 : 05.Ocak.2013 at 16:38
2. MAÇIM TAM BİR KATLİYAM OLDU SARI KARTLARLA DOLU GOLLERLE DOLU BİR MAÇTI 4-2 KAZANDIK 3.LİGE ISINDI TAKIMIM...
FİKSTÜRÜM AŞIRI ZOR GERÇEKTEN BİR SONRAKİ MAÇIM MALTEPEYLE BU MAÇIN BERABERE ETMESİ BENİ SEVİNDİRDİ...
MALTEPE MAÇI MÜKEMMEL GEÇTİ BENİM İÇİN BERABERLİK ALMAK BİZİM İÇİN ÜST BİR ŞEYDİ BUNU BAŞARDIK BİR SONRAKİ MAÇIM KUPA MAÇI OLACAK
![]()
Last edited by MEHMET5555 : 05.Ocak.2013 at 17:18
Elektrik gitmesi sonucu bir daha oynadım maçı 1 0 aldık son dakkalarda geldi gol ...
1.dakikada gelen golle tamam bu maç bizim dedim ama koceelispor çok çetin ceviz çıkt böylelikleı 2 2 lik beraberlik elde ettik fena sayılmaz diyoorum artık diğer maçlara bakıcaz
Çok rahat yenebileceğimiz maçda berabere kaldık bi takım toplantısı yapma vakti geldi
Last edited by MEHMET5555 : 05.Ocak.2013 at 18:03
Bazı Küçük Problemlerden Dolayı Kariyerime Devam Edemedim Bugün Güncellemeyi Yapıcağım...