1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Başarı sorunu

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben iki kez kovuldum İkisinde de Beşiktaş'tan kovuldum maalesef. Eğer iyi bir taktik oturtmak istiyorsanız Beşiktaş'ı veya Inter'i alıp yönetin. Taktiğiniz bu takımlarda işliyorsa o taktik her takımda işler. Bir iki maç kaybedince müthiş baskı oluşuyor. Gerçekte bu takımlarda mali sorunlar olunca oyuna da yansıyor bu sıkıntılar. Başka takımlarda vardır bu durumda olan ama denediğim takımlar bunlardı şahsen.

Önceki güncellemede çok iyi taktik oturttum. Bireysel oyunlarımda ve turnuva maçlarında çok başarılı sonuçlar alıyordum. Son güncellemeden sonra taktik çöktü. Birazda maç motorunun zaafından yararlanıp 4-5-1 kontra taktiği yapmıştım. Top sürme çok abartılıydı ama son güncellemede bu normale dönünce her maç yardıran kanat oyuncuları içeri kat etmeye başladı. Gereksiz şut kullanmaya başladılar. Hala hatalar mevcut ama önceki güncellemelere nazaran son güncellemeden sonra maç motorunun hali böyle daha iyi görüyorum. Her güncellemede öne çıkan bir diziliş oluyor. Son güncellemeden sonra kanatsız 4-3-1-2 üzerinde duruyorum oyunu oynadığım zamanlar iyi sonuçlarda alıyorum.
    Last edited by Mamadou : 07.Ocak.2013 at 00:30

Mesaj Yetkileri