1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: Şampiyonlar Liginin Yeni Küçük Devi Worksop [8.Sezon]

Hybrid View

Eylül Ayı Özeti

3.HAFTA

Maça kötü başladık ve golü kalemizde gördük. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kurup oyunu lehimize çevirdik. İlk yarı bitmeden golümüzü de bulduk. Devre arasında oyuncularıma maçı kazanmak isteyip istemediklerini sordum. Cevaplarını da çok geçmeden gördüm.

4.HAFTA

Milli takım arası bize yaramadı. Berbat bir oyun ve kötü bir mağlubiyet. Oyunculara maç sonunda çıkıştık. Taraftar oynanan oyundan dolayı hayal kırıklığına uğradığını açıkladı.

5.HAFTA

Çok ta kötü oynamadık. Beraberlik golünü de eski Chelsea li oyuncumuzun ayağından bulduk. Son dakikalar oynanırken Hazard'ın kişisel becerisiyle kanattan içeri kat etmesiyle ve ceza sahasının dışından uzak şutundan attığı gol ile yenildik. Açıkcası fark yer miyiz, moralimiz bozulur mu diye korkarak girdim maça. Oyuncularımın oyunundan ve sonuçtan memnunum.

6.HAFTA

Newcastle oyuna iyi başladı. Buldukları pozisyonlardan faydalanamadılar. 10 kişi kaldıktan sonra tüm üstünlük bize geçtik ve rahat kazandık.

3.TUR MAÇI

Swansea gibi zorlu bir rakibe karşı da olsa yine lig maçında forma giymemiş oyuncularımızla sahaya çıktık kaleci hariç. 2-0 mağlup duruma da düştük. İlk yarı bitmeden taktiksel müdahalelerimizle skoru 2-1'e de getirdik. Devre arasında takıma biraz çıkıştık. İkinci yarı çok güzel top oynayarak skoru 2-3'e taşıdık ama şansız bir kontra golü yiyerek maçı berabere bitirmek üzereydik. Uzatmalarda topu evire çevire ceza sahasına sokup golümüzü bularak galip gelmesini bildik ama. İkinci devredeki oyunlarından ötürü oyuncularımı kutladım. Galibiyetin mimarı olarak ise takım beni göstermiş devre arasındaki konuşmam ve taktiksel değişikliklerim den ötürü.

Ekim Ayı Özeti

7.HAFTA

Fark yiyebiliriz diye korkuyordum. Nitekim erken gol de buldular ama skoru çok güzel bir gol ile eşitledik. Acaba derken bireysel beceri ve pozisyon takipçiliğinden ötürü yediğimiz ikinci gol yine fark olabilir mi sorularını akla getirdi. Oyun olarak bize karşı çok üstünlük kuramadılar. İkinci golü bularak skoru da eşitledik. İki takım da kazanabilirdi sonuçta ama birer puanla yetindik.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xWrZNgrYIAY"]Maçın Golleri[/YOUTUBE]

8.HAFTA

Tek kelimeyle: Acımadılar.

4.TUR MAÇI

Yedek ağırlıklı kadrodan güzel bir galibiyet. Bir üst tura yükselmek çok sevindirici.
    Last edited by themanticors : 08.Ocak.2013 at 05:26 Reason: Maçın gollerini link olarak paylaşmıştım. Youtube tagı olduğunu bilmiyordum, öğrenince tag içinde paylaşmak için editledim.

Mesaj Yetkileri