Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 39 / 72 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

kompany-gioda mükemmel defans

Default Yılın tavsiyesi

B U A D A M L A R I D E N E Y İ N ! ! !

ufuk sahan , muslu , serkan gedik , aroujo(cruzeirodaki) temur altunhan(yalovaspordaki)

Arkadaşlar bu futbolcuları aldıgınızda kısa sürede dünya çapında oluyorlar , inanılmaz bi gelişme gösteriyorlar boşu boşuna kontenjan dolduramayın !!!

cok sagol ya kardes bende boyle birsey ariyordum su forumda o kadar adam var bunlari tavsiye etmedi yokmu tavsiye eden biri diye dolanip duruyordum Allah seni cikardi karsima iyiki dogmussun iyiki varsin yaa tebrikler deneriz

aga haksızlık yapma cunku oyuncu tavsiyesi diye yer var sabit konu başlıklarında ama bu oyuncular yok . yinede teşekkürler

yo haksizlikmi ettim ben ?

aga tesekkurde ettik zaten ama anlatmak istedigim koca forumdan falan bahsetmişsin o yüzden yani

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Paylaşım güzel ama yeri yanlış...

S-B-Z Misafir

forumda bu oyuncular defalarca dile getirildi kimse söylemedi demek haksızlık olur.keşke ben araştırmadım desen daha iyi olurdu.
    mesela temur ve muslu bir ara sakız olmuştu dillere

Quote Originally Posted by wendel3272
    aga haksızlık yapma cunku oyuncu tavsiyesi diye yer var sabit konu başlıklarında ama bu oyuncular yok . yinede teşekkürler
    şampiyon benimde sana tavsiyem konunun akışını iyi oku sabit konu başlıklarındaki oyuncu tavsiyesinde bu oyuncuların (belki muslu olabilir zaten binlerce mesaj var hepsini okumak delilik olur) olmadıgını soledim

sabit konudan haberdersan konuyu oraya açman lazımdı arkadaşım. konu gerekli yere taşınmıştır

arkadaşlar kim ne derse desin oyunun en iyi forveti ibrahimoviç 56 gol 23 asist

Thumbs up Wonderkid bir Kaleci daha

Arkadaşlar bu adamı çoğumuz bilmiyoruz sanırım

http://img419.imageshack.us/img419/4314/ochoayf8.png

20 yaşında Wonderkid bir kaleci..America (MEX) takımından 8 M ye aldım ii kurtarışlar yapıyo siz de bi deneyin görüşlerinizi yazın..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

herkezin bildiği bir kaleci

bosu bosuna kontenjan harcamam polat keseri alırım

S-B-Z Misafir

iyi bi kaleci olduğunu biliyorum ama ben kalede bir yabancı oynatacaksam bu kaleci muhakkak andres libis arenas olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

Güzel kaleciymiş..Birde 17 yaşında Türk asıllı Belçikalı bi kaleci var..Sinan Bolat diye.. Bi bakın isterseniz..

17. Default

Gladstone fevkalade bir defans oyuncusu. Tavsiye ederim...

yaw arkadaşlar bırakın onu bunu alın sol acıga leonardo pisculichi forvet cesar carignano her sene sampiyonsunuz ayrıca carignano'unun pesine 2 sene sora bi sürü takım düsüyo ikiside mükemmel tavsiye ederim

Thumbs up

Quote Originally Posted by emre1905
    herkezin bildiği bir kaleci
    yani her yerde akinfeev-fernando henrique-arenas dan bahsedilio bence hepsinden ii bu kaleci..

Default drogba ugur yildirim pancu

arkadaşlar bu üçünü 2006 yazında free transfer den aldım ksinlikle işe yaramıcak var mı ya da nerde oynatmam gerekir mesela ben ugur yildirim dan tam performans alamıyorm aldıım takımlarda acaba mevkisi mi yanlış :S yardım edenler şimdiden sağolsun...

işe yaramıcak varsa satıyım anlamnda söyledim drogba 7 miyon pound da..

Kardeş Uğur Yıldırım bende de var.Çok iyi oyuncu satma.Ama diğerlerini denemedim bilemicem

Kardeş Volkan Babacan,Mehmet Yunus ikisi de süper

Quote Originally Posted by sanalkardes
    Kardeş Uğur Yıldırım bende de var.Çok iyi oyuncu satma.Ama diğerlerini denemedim bilemicem
    kardeş nerede oynatıon st mi yoksa amr mi yoksa mr den okla mı herifin mr si iyi değil :S

tabi onlar sonradan gelişen oyuncular..Ochoa ise ilk sezonlarda pek zengin olmayan kulüplerle başarı yakalamak istiyorsanız kaleyi emanet edebileceğiniz bir isim..

ugur çok hızlı olmamasına rağmen forvette çok ii işler yaptı bende sakın satma ugur u çünkü o kadar ucuza bu kalitede oyuncu bulamazsın..Pancu yu sat derim çünkü yavaş oyuncular ne kadar teknik olsalarda büyük takımlara karşı seni yarı yolda bırakırlar

Çok iyi transferler yapmışsın.Uğur Yıldırımı sağda banko oynat.Drogbayı satma adam paso gol atıyor.Pancuya gelince valla şampiyonluğa oynuosan Pancuyu sat derim.

pancunun yerine başka birini al bence

bence ugur ve drogbayı st de oynat pancuyu sat. ugurdan tam werimi st de alırsın ve çok werim alırsın

Default 9 milyon pound a a ml

arkadaşlar nantes e 3.sezon için aml söylerseniz sevinirim yannız eu national olması gerekiyor(bi de arklar bn de 3 herif de yabancı imgesi var fakat lucas biglia(arjantin li) yı aldım 4 tane olduundan gelemiomuş reserve ye de baktım orda da yabancı yoq:S sizin başınıza geldi mi acaba neyi es geçmiş olabilirim) cevaplar için şimdiden sağolun

pnacu yu satıım öyleyse...

Sayfa 39 / 72 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Mesaj Yetkileri