Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Kırmızı Şimşekler Geliyor /Samsunspor !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    bence maddi sorunlara ragmen iyi gidiyor kadronuz. benim oyunda ankaragücü sonuncu. hatta lig sonuncusuna yenildim şimdi 2-0
    Evet genelde baska takım aldıgım zaman benim oyunlarımda da sonuncu oluyordu teşekkürler

Quote Originally Posted by Cenkteas View Post
    Bıraktık işi gücü, saldır Ankaragücü!
    Her türlü

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Düşüş var ama puan farkı çok değil,kapatılabilir.

Ben kapatma derim ama kapatacaksan da bir Çaykur Rizespor kariyeri yakışır.
    Teşekkürler Rizespor'da o kadar iyi kadro ile kovuldum sana yakışır aslında bi Rize kariyeri artık oyunlardan medet umuyoruz Rize'yi çıkarmak için

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Aman hocam sakın kapatma. Bir Ankara'lı olarak tribününde bağırdığım kulübü 2. lig'de görmek istemiyorum. Sakın kapatma takip ediyoruz. Hem daha yeni kariyerin.
    Bende bir futbolsever olarak böyle bi kulübü bu durumda görmek istemiyorum inşallah elimizden geleni yapacagız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Devre Arası Hazırlık Maçı

Sırada Tavşanlı Linyitspor maçı var sistem de değişiklik yapıp 4 3 1 2 yerine 4 4 2 ye dönmeyi düşünüyoruz

19.Hafta

Kıran kırana bir maç oldu 4 4 2 dizilişi ile sahaya cıktık kontrollü futbol oynamaya çalıştık fakat yenilen erken golle hücumu biraz daha yogunlaştırdık ve muhteşem bir geri dönüş ile kazandık an itibari ile 7.sıradayız aldıgımız 1 puanın bile bizim için kıymeti çok büyük

Maç içinden görüntüler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

20.Hafta

İyi oynadıgımız maçı kaybettik kötü oldu bizim için...

21.Hafta

Ankaragücü 1 Jallow 4

Çok kötü oynadık Ümit ile kornerden golü bulduk sonrasında kaleciye atılan bir geri pasıyla Jallow'un gecesi başlamış oldu..

Maç içinden görüntüler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Elimden geleni yapmaya calıştım arka arkaya gelen maglubiyetler sadece 13.sıraya kadar gerilettigi için yönetim tarafından kapı önüne konulduk anlamıyorum ne bekliyorlardı bu cok sacma olmuş gerçekten.Cidden cok ugraştım ama olmadı sakatlıklar takımda kadro derinliginin olmaması bıraksalardı ligde kesin kalacaktık ama sanırım sampiyon falan olmamız beklendi...!!!

Kısa bi aradan sonra Samsunspor ile temas kurduk ve takımın başına geçtik nispeten daha iyi bir kadro daha iyi bir bütçe eilimizde var an itibari ile 27 maç sonunda 11.sıradalar kariyer kapatmak istemiyorum sonuna kadar devam etmeye gayret edeceğim

Logomuz

Samsunspor'un efsane taraftar grubu Şirinler

Kulüp Bilgisi

Başarılar. FM 2013 de kovulma olayı gerçekten çabuk oluyor sanki.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar. FM 2013 de kovulma olayı gerçekten çabuk oluyor sanki.
    Evet hem de çok fazla hayır sampiyonluga oynarım demedim kulüp transfere izin vermiyor arka arkaya 3 maglubiyet aldım diye yolladılar 13 ile 6.arasında 4 puan var birde 2 maça playoff potasına bile girebilirdim kısmet yapacak bişey yok

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2012/2013 sezonu malesef Süper Lig'e çıkamadık takımın başına geldigimizde 27 maç yapmıştı 2 galibiyet 2 beraberlik 3 maglubiyet aldık playoff'lar için yetmedi

2013/2014 Sezonu

Transfer politikamız ise maaş bedeli ödemeyecegimiz iyi oyuncuları almak üzerineydi iyi bir kadro kurduk bir an evvel hazırlık macları ile takım uyumunu yakalamaya çalışacagız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hazırlık Maçları

PTT.1 LİG BAŞLIYOR..

1.Hafta

2.Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

Simdi konuşmak erken tabi ama genel anlamda takımdan memnunum gol atmakta sıkıntı cekmiyoruz bi hava yakaladık gol yükümüzü transfer döneminin son gününde aramıza katılan Max ile Orduspor'dan kiraladıgımız Banahene çekiyor

İşte Müthiş Ikili

Max

Banahene

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Güzel gidiyorsun bitirim ikilinin uyumu devam ederse güzel işler yaparlar
    Last edited by 53Erdogan : 10.Ocak.2013 at 22:44

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Güzel gidiyorsun bitirim ikilinin uyumu devam ederse güzel işler yaparlar
    Eyvallah hemşerim evet cok can yakıyorlar suan

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

Türkiye Kupası 2.Eleme Turu

11.Hafta

GOL MAKİNASI

Puan Durumu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet Manchester United forması da giymiş genç Norveç'li ile anlaştık kendisine bonservis bedeli ödemeyecegiz.Ocak ayında ara transfer dönemi başladıktan sonra takıma katılacak oyuncumuza Samsunspor forması altında başarılar dileriz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

12.Hafta

Deplasmanda farklı galip geldik liderligi söküp aldık artık buradan sonra bırakmayada pek niyetimiz yok Banahene kaptırdı gidiyor çünkü

Ligin 12.Haftası bu ikilinin asist sayısı 16 İşte Bursaspor'dan kiraladıgımız genç kanat oyuncuları Mehmet Sak ve İsmail Odabaşı

Mehmet Sak

İsmail Odabaşı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mehmet Battal Samsunspor'da..!!

Göztepe maçı sonrası bütün oyuncular keyifle takım otobüsüne binerken ben ise devreyi lider bitirmek için kafamda planlarımı kuruyor ikinci yarı için eksik bölgeler hakkında raporlarıma bakıyordum derken yanıma bizim Osei geldi

Osei:Hocam hayırdır durgun gibisin lideriz yüzün gülsün biraz
    Ben:İkinci yarı için bir kaç oyuncu ile yollarımızı ayırmamız lazım bunu düşünüyorum Osei
    Osei:Anlıyorum patron peki aklında kimler var
    Ben:Seni göndermeyi düşünüyorum..Şaka la sen güzel oynuyorsun bizim İbrahim Kargbo yok mu yaşlandı artık yerine şöyle 27 28 yaşında saglam bir sağ bek bulmak lazım aklında biri var mı ?
    Osei:Vallahi ben çocukken bizim Gana'da bir Emmanuel Boakye vardı duyduguma göre bonservisi elinde istiyorsan bir denemeye al derim
    Ben:Nası iyi bir adam mı tavsiye eder misin ?
    Osei:Bizi götürür hocam Afrika görmüş çocuk delikanlıdır tecrübeli Hollanda liginde bunca yıl oynadı
    Ben:Çagır gelsin arkadaşını o zaman

Ve Emmanuel Boakye ile anlaştık kendisine Samsunspor forması altında başarılar dileriz..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

13.Hafta

İstatistiklere ve skor birbirine tutmadı topu kaleden içeri sokamadık 2 puan kaybettik kötü oldu

Daha önce İndependiente forması da giymiş ofansif orta saha oyuncusu Nicolas Martinez ile anlaştık.Tangocu ikinci yarı itibariyle bizimle olacak

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Güzel gidiyoruz bekle süper lig geliyoruz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Güzel gidiyoruz bekle süper lig geliyoruz
    Eyvallah hemşerim sagol cok takip edilmiyoruz gerçi olsun devam süper lige bir cıkalımda hele

14.Hafta

Açıkçası bu kadar takımla oynadık bu sezon en zoru en sona kaldı gibi bir şey oldu.Karabük geçen sene düşmüş ama önemli oyuncularını kadrosunda tutmuş bir takımdı.Göztepe ve bizimle ilk 3te yer alıyordu.Öne de geçtiler fakat deplasmanda muhteşem bir oyunla darma duman ettik rakibimiz ve çok önemli bir üç puanı hanemize yazdırdık.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

15 16 17 18 19 20.Haftalar

Takım bütünlügü üst düzeyde desem yeridir bir kaç şanssız maglubiyet aldık Kartal macında stoperlerim cezalıydı yedektekiler pek iyi degillerdi diger Kasımpaşa macında öne geçtik kaybettik ama iyi oynadık.Yeni gelenleri simdilik yedek takımda tutuyorum takım dengesini bozmak istemiyorum

20 Hafta sonunda lider durumdayız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hersey ortada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim kariyeirn başlığı senin başlık olmuş

Nesil