Tebrikler,Süper Lig'de başarılar. Transferler iyi,devamını bekliyoruz.![]()
Türkiye Kulüpler Sıralaması
Sezon Beklentisi
Sezon öncesi mali durum
Yine genç bir transfer Yavuz Koç
Ve Futbol Direktörümüz Kazım Kırcıya yaptıkları için teşekkür edip gönderiyoruz
Yerine Luc Nilisi getiriyoruz.
Bu sezon teknik kadromuzu da değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu anki teknik kadromuz yeterli değil teknik direktörümüze göre
Transferler güzel, genç ve dinamik oyuncularMuhammet Demirci zaten harika olmuş.Süper lig'de başarılar dilerim
![]()
Süper Lig'de başarılar fakat alınan oyuncuların genç olması iyi de ligde tutunmak için yeterli olacaklar mıdır ?
iki tane ofansif orta saha rolünde oyuncun var ne düşünüyorsun nasıl bir taktik ile başlayacaksın ?![]()
Tekrar başarılar
ayni taktigim ile devam edeyim diye dusundum ama ilk maclar kotu gecti bakalim duzeltecegiz ins.
birde ligin ilk maci galatasaray ile olunca zor oldu.
tavsiye edebilecegin taktik varmi
Anadolu takımları yaratıcılık yönünden zayıf kaldıkları için cok ofansif oynamak bence risk.4 4 2 kontrollü oynayıp 2 kanattan ortalarla gol bulmaya calışmak mantıklı gibi geliyor.Ben öyle yapıyorum tabi kendimizden daha zayıf bi rakibe karşı atak oynamak gerekir ama Süper Lig'i baz aldıgımzda Bolusporun biraz daha topu ayagında tutup sakin oynaması gerekir tabi tercih sizinGol atmakta problem yasıyorsunuz gibi 5 haftada 2 gol atmışsınız ama toparlanırız daha ligin başı
![]()
Durum iyi degil gibi fakat ikinci yarı takım toparlanır başarılar
Süper Ligdeki ilk sezonumuzda tutunamadık ve süper ligden sezonun bitmesine 3 maç kala düştük.
Kısmet ait oldugu yerde tekrar görürürüz inşallah Boluspor'u .Besiktasta cok kötü bitirmiş sezonu