Başarılar=) Sakatlanan yandı desene kariyerinde hemen kovmuşsun adamı=)
Başarılar=) Sakatlanan yandı desene kariyerinde hemen kovmuşsun adamı=)
Teşekkür ederimEvet daha iyi oyuncular için çalışmalarımız sürüyor
Bazı mac sonuclarını fikstür halinde vermek istiyorum malum 42 maç oynayacak takım
Puan Durumu
Kupa maçlarını yardımcıya oynattım 15 maçta iyi kötü gidiyoruz Salisbury aldı başını gidiyor kopmamaya gayret ediyoruz
Maçlar iyi görüntüde iyi. İyi maçlar çıkarıyoruz ve konum olarak play off potasındayız ne olur bilemicem ama böyle gidersek play off lara kalırız ve çıkarız inşallah bende Luton u severim Alt liglerden Beşiktaş savem var şuanda Beşiktaşı yönetiyorum ama Luton la en yaakın zamanda başlıcam Takipçinim Başarılar![]()
![]()
![]()
İlk 5'de olsak bize yeter.![]()
Evet arkadaşlar pamuk eller cebe Welling United için sacrifice dedik![]()
Taraftar rozetlere büyük ilgi gösterdi
![]()
Topladığımız para![]()
![]()
Yolla oyuncuları bizim bu tarafa çay işçisi olarak çalıştıralım
Vallaha benim kafadasın, kaliteye bakmadan ne ekonomikse oraya gidiyorsun.Yemin ediyorum okula gidip gelirken bile süründüm ama para vermedim
Bu yolda devam, sakat adamı kovman ise çok orijinal ve iyi bir düşünce, ee malum para yani![]()
Daha uzun yol var hocam sabırlı olmak lazım![]()
Orta şekerli devam ediyoruz kondisyon sakatlıklar derken saçlarım beyazladı
Son puan durumu
Tam Carl Cort'tan istedigimiz golleri bulmuşken adamı parçaladılar sakatlandı sıkıntılar büyük
Takıma senenin ilk gününde bile maç ayarlamışlar adamların hepsi akşamdan kalma çıktı maçaYarısı bitti ligin playoff potası içerisindeyiz diger yarısında bakalım nerede olacagız
Takım takım degil Şişli Etfal Morgu mübarek
![]()
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
Bi çıkış yakaladık gerisi gelir inşallah
28.Hafta
29.Hafta
Arka arkaya 2 maç kazandıktan sonra bu sefer playoff için bizimle yarışan 2 rakibimize de boyun egdik
2 oyuncu kiraladık
Bu elemandan cok ümitliyim
Kara Boğa Emmanuel Ighorae
QPR'dan kiraladıgımız vatandaş aylık akbil ve öğle yemeğini karşılayacağız sadece
Puan Durumu
Bu aksamlık bu kadarHerkese iyi geceler
![]()
Çıkarız diye umut ediyorum ben .![]()
Futbol Direktörü arıyorum bende gel
Geçmiş olsun hocam![]()
EE şimdi nolucak ? Kapatma Kariyeri . Başka bir takımla devam et teklif falan gelir belki bakarsın güzel olabilir ilginç olabilir kapatma sakın .![]()
Altrincham F.C.
Kuruluş:1891
Renkler:Kırmızı Beyaz
Stad :Moss Lane
Evet arkadaşlar gönül isterdi ki Welling United ile uzun bir yolculuk yapalım fakat kendileri bunu istemdiler.Saygı duyuyoruz dedik ve yeni görev arayışlarına girdik.Bir çok kulüp ile temas kurduk ve içlerinden Altrincham ile anlaştık mücadeliyi bırakmayan güçlü bir takım oluşturmaya çalışacagız
Hadi bakalım göster marifetlerini![]()
Damien Reeves sende mi hala? Eğer öyleyse süper forvet. nPower Lig 2'de banko oynatıyorum şu an