Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Artık Zamanı Geldi [ Newcastle United ] 1. Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim Newcastle gerçekten güçlü bir takım şanssızlık olmuş son sonuçlarda iyi .4 3 1 2 taktigini önerebeilirim ayaga pasla iki bitirici forvet arkalarında yaratıcı bir amc ile cok iyi maclar cıkartabilirsin.Tekrar başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Sonuçlar az da olsa düzelmeye başlamış.
    Aynen öyle , oyunumuzda düzelmeye başladı.
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Toplanmaya başlamış sonuçlar
    İnşallah daha iyisi olacak.
    Başarılar hocam.
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Başarılar dilerim Newcastle gerçekten güçlü bir takım şanssızlık olmuş son sonuçlarda iyi .4 3 1 2 taktigini önerebeilirim ayaga pasla iki bitirici forvet arkalarında yaratıcı bir amc ile cok iyi maclar cıkartabilirsin.Tekrar başarılar
    Ben Arfa'yı kanatta kullanmak istediğimden o taktik şu an olmaz ama ilerleyen sezonlarda kadrom göre o dizilişe geçebilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

EPL DEVAM EDİYOR ...

EPL Puan Durumu

SON DAKİKA !

Kötü sonuçların ardından Newcastle takımı Tuğrul Aysu ile yollarını ayrımaya karar verdi.

Şimdi ne olacak bende bilmiyorum , yeni takımımı merak ediyorum inşallah iyi bir takımdan teklif gelirde bu sefer yine kovulmayız

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Takımı iyi kurmuştun ama taktik ile takım uyuşmayınca böyle sıkıntılar oluyor. Newcastle ile oyun içerisinde transfer olmuştum. Kötü sonuçlara fazla gelemeyen bir başkan var malesef. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Umarım iyi bir takımla anlaşırsın.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İstediğim teklifler gelmedi oyunda baya ilerledim yeni bir kariyer açacağım büyük ihtimalle.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri