Başarılar dilerim Newcastle gerçekten güçlü bir takım şanssızlık olmuş son sonuçlarda iyi.4 3 1 2 taktigini önerebeilirim ayaga pasla iki bitirici forvet arkalarında yaratıcı bir amc ile cok iyi maclar cıkartabilirsin.Tekrar başarılar
![]()
Başarılar dilerim Newcastle gerçekten güçlü bir takım şanssızlık olmuş son sonuçlarda iyi.4 3 1 2 taktigini önerebeilirim ayaga pasla iki bitirici forvet arkalarında yaratıcı bir amc ile cok iyi maclar cıkartabilirsin.Tekrar başarılar
![]()
Teşekkürler.
Aynen öyle , oyunumuzda düzelmeye başladı.
Teşekkürler
Ben Arfa'yı kanatta kullanmak istediğimden o taktik şu an olmaz ama ilerleyen sezonlarda kadrom göre o dizilişe geçebilirim.
Takımı iyi kurmuştun ama taktik ile takım uyuşmayınca böyle sıkıntılar oluyor. Newcastle ile oyun içerisinde transfer olmuştum. Kötü sonuçlara fazla gelemeyen bir başkan var malesef. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Umarım iyi bir takımla anlaşırsın.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
İstediğim teklifler gelmedi oyunda baya ilerledim yeni bir kariyer açacağım büyük ihtimalle.