Yılmaz Hoca yenilmemeyi gayet iyi öğretti bize![]()
Yılmaz Hoca yenilmemeyi gayet iyi öğretti bize![]()
yeni macları bekliyoruz![]()
23. Hafta
Yedek ağırlıklı çıktığımız Akhisar'a karşı gol olduk yağdık, gol yollarındaki son uyarımı oyuncular dikkate almış olacak : ) İdman Yurdu ise tek kurşun
...
İbrahim 2 takımında ligdeki durumlarını paylaşabilir misin ?
ben yine gol atmısım süperim ben yainsallah ortasahanın vazgecilmez elemanı olacagım hocamın gözüne girmek icin herseyi yapıyorum
![]()
Hocam benim profili yayınlaya bilir misin , üzerimde kaç milyon euro yazıyor merak ettim![]()
Son maçlarda çıktığım maçların hiçbirinde 7'nin altına inmedik artık as oynatılmak istiyoruz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İstikrarlı performansıma devam ediyorum inş seneye bir üst takımda oynarım![]()
...
Benim profilide merak ettim şimdi![]()
...
Benimkinide paylaşırsan sevinirim puan durumuda iyi avrupa gidebileceğiz heralde![]()
...
Ligde ilk 4 e girerek avrupaya katılırsak çok iyi olur
evet avrupaya gitmek şart umarım gdebiliriz.
bnm profili pylsmsnda olurda sadece degerim kac oldu onu merak ettm?
24. Hafta
Birbirinin benzeri 3 tane çok basit gol yedik, az geliyorlar ama sağlam yiyoruz istikrarlıyız : ) Neşet değerin 525 bin €, İdman Yurdu da deplasmandan eli boş dönüyor.
...
degerim baya düsükmüs o kadar her mac golde atıyoruz ama..
Yükselir : )
25. Hafta
Sakatlığı devam eden Ramazan Varol'un forma giymediği maçta son zamanlarda form grafiği yükselen Berk ve Kaan 11'de başladı. Ayrıca maç öncesi morali düşük olan M7 ile yaptığımız özel görüşme meyvelerini verecek olmalı ki takımımıza galibiyeti getiren sayıyı kaydetti. 5 galibiyet ve 20 mağlubiyetle ligin alt sıralarına demir atan Antep için kurtuluş biraz zor görünüyor. İdman Yurdu ise evinde berabere kaldı.
...
26. Hafta
Sakatlığı süren Ramazan'ın yanına maç öncesi sakatlanan Mehmet Neşet ve Maç içinde sakatlanan İbrahim de eklendi. Ramazan 1 hafta içinde, Mehmet Neşet 3 hafta sonra, İbrahim ise 6 hafta sonra takıma katılacak. Takımın tümüne takım ve bireysel olarak fizik antrenmanları çalıştırıyorum ama sezon sonunda teknik antrenmanlara özellikle de hücum antrenmanlarına geçmemiz gerekecek oldukça karavana takılıyoruz, M7 ortaladı ve Mehmet Efe topu filelere gönderdi 1 gol 3 puan yola devam. İdman Yurdu Buca deplasmanından eli boş dönüyor Yılmaz Hocanın sabrı taşmak üzere : )
...
Goller asistler yıkılıyor ama kaptanlık bandını vermiyor hoca, en azından ligin son maçında istiyorumKafayı taktım buna
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yılmaz hocanın takdirinide kazandık hadi bakalım![]()
Yılmaz Hoca'dan övgü alıyorum, penaltı kurtarıyorum, maçın yıldızı oluyorum. Daha ne yapayım ben.![]()
Canım FEDA olsun sana !
nazar degdi sakatlandık desene![]()
Benim profil çok kötüymüş . .Bilsem bende ayarlayıp söylerdim önceden ama işte
![]()
23 Nisan'daki Özel maçta söz bak : ) Sezon sonunda kaptanlar konusunda oturur konuşuruz, Üstün performans sergileyeceksen neden olmasın
Yılmaz Hocanın sağı solu belli değil dikkatli olmak lazım
Tebrikler seneye A takım yolu görünüyor.
Kötü kayıp oldu neyseki uzun sürmeyecek
Daha gençsin gelişirsin.
...
Milli Takıma Çağrılan Oyuncular
...
Son 2 maçtır 7'nin altında oynamıyorum, hadi bakalım..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çağırdılar yine.![]()