1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Oyuncu Alım-Satım Rehberi

Hybrid View

1. Default

Kiralamalarla ilgili olarak;takımımdaki bir genç oyuncuyu kiralık listesine koydum ve key player olarak oynatacağını belirten bi takıma gönderdim ama o takım oyuncumu reserve lig maçlarında kullanıyor 15 maçta A takımla sadece 2 maça çıkabildi bu konuda bir yaptırım uygulayabiliyor muyum oyuncumu geri çağırabilir miyim?
    bu tip aldatmalara karşı nasıl önlem alabilirim?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mmllhh View Post
    Kiralamalarla ilgili olarak;takımımdaki bir genç oyuncuyu kiralık listesine koydum ve key player olarak oynatacağını belirten bi takıma gönderdim ama o takım oyuncumu reserve lig maçlarında kullanıyor 15 maçta A takımla sadece 2 maça çıkabildi bu konuda bir yaptırım uygulayabiliyor muyum oyuncumu geri çağırabilir miyim?
    bu tip aldatmalara karşı nasıl önlem alabilirim?
    Aynen, oyuncuyu kiralarken geri çağırabilir maddesi olur. Onu işaretleyebilmek için de kiralık göndereceğiniz kulüpten para istemezsiniz. (oyuncunun maaşını ödeyebilirler)

Bu tip aldatmalara önlem almanın basit bir yolu var. Oyuncuyu o kulübe gönderirken, kulüpteki oyuncuları inceleyin. Eğer sizin oyuncunuzun oynadığı mevkide çok oyuncu varsa, kaliteli oyuncu varsa oyuncunuzu o kulübe göndermezsiniz (her ne kadar Kilit Oyuncu olarak oynatacağım dese de)
    Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bir oyuncu ile sözleşme aşamasındayken, böyle bir durumla karşılaştığımızda ne yapmak gerekiyor? Bütçe ayarlarından, maaş bütçesine mi yüklenip arttırmalıyız yoksa transfer bütçesini mi?

Bu sözleşme için şartlar şöyleydi;
    3 milyon peşin + 27,5 Milyon 48 ay taksit + En az 10 maç için de 20 milyon şeklinde bir anlaşmanın akabinde oyuncu ile;
    5 yıllık olmak üzere 1.800.000/y + 1 milyon bağlılık primi şeklindeydi.

Bu esnada ise kulübün kasasında 11,04 milyonluk transfer bütçesi ile 10 milyonluk kullanılabilir maaş bütçesi bulunuyordu.

Quote Originally Posted by Bonzi View Post
    Bir oyuncu ile sözleşme aşamasındayken, böyle bir durumla karşılaştığımızda ne yapmak gerekiyor? Bütçe ayarlarından, maaş bütçesine mi yüklenip arttırmalıyız yoksa transfer bütçesini mi?

Bu sözleşme için şartlar şöyleydi;
    3 milyon peşin + 27,5 Milyon 48 ay taksit + En az 10 maç için de 20 milyon şeklinde bir anlaşmanın akabinde oyuncu ile;
    5 yıllık olmak üzere 1.800.000/y + 1 milyon bağlılık primi şeklindeydi.

Bu esnada ise kulübün kasasında 11,04 milyonluk transfer bütçesi ile 10 milyonluk kullanılabilir maaş bütçesi bulunuyordu.
    Transfer bütçesine yüklenmen lazım fakat. Bu vereceğin para çok fazla Kerim Frei için.

Mesaj Yetkileri