-
Yeni transferimiz; Reece Hewitt

2.Hafta/

Maçta Gooden attı, geriye düştük sonrasında yendik, skordan çok oyuna adına konuşayım, takım taktiksel anlamda istediğim oyun konusunda istikrarsız, yani 90 dakikanın 35 dakikası ancak istediğim oyun sahada, o da bize yetiyor şimdilik.
3.Hafta/

Derbi maçtı ve favoriydik,çok atak yaptık ama cılızdı hepsi, Son 10 dakikada çok iyiydik son 5 dakikada 2 tane attık zaten, değişiklikler ile kazandık.
4.Hafta/

İlk puan kaybımız, ben mağlubiyet bekliyordum, ancak gayet iyiydik, 2 gün sonra yaptığımız maçlardan biri işte, kondisyon olarak düşük olduğumuz için yedek kadrodan 4-5 oyuncu getirdim -2-3 tanesi istediğim gibiydi gerçekten- onları sahaya çıkardım kondisyonları var diye, sonuç olarak 1 puan, iyidir.
Transfer/

Gelmesi çok iyi oldu, aboagye,jaba-bildiğiniz jaba- ve emanuelle gomis gibi oyuncular izin alamamıştı, ama o geldi,çok talibi de vardı, bana çok katkısı olacak, istediğim tipte ama kalite olarak 2-3 gömlek altta bir topçu.
5.Hafta/

Oyun tamamen bizim kontrolümüzde, ve rahat kazandık, topla oynama yüzdemiz çok iyi. Gün geçtikçe iyi gidiyoruz.
Genel yorum;
İlk 5 maçtan hiç beklentim yoktu ama çok iyi başladık, yalnızca 2 puan kaybettik, hedeflenen nokta için çok iyi, tek sorun fikstür, dolayısıyla kadro genişliği, kadro kalitesiz olsa dahi, bir şeyler yapabiliyoruz, taktiğimi başarılı buluyorum -paylaşacağım ileride- 2 günde 1 maç yapıyoruz, umarım daha iyi oluruz.
Mesaj Yetkileri