1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Turkcell Super Ligi Başlamıyor

Hybrid View

bende de aynı sorun var 17 agustostayım ve halen fiksür çekilmedi 6.03 kurulunca oldu

mrb lar benımde öle oluo simdi yeni vbersionunu yukluom kayıtlı oyunlarım da bu geçerli olmazmı ?

lutfen bir cwp yazarsanız pls

Default bi sezon boşa mı(fikstür yok)

bütün güncellemeleri yaptım ama ,2 lig b kategorisinden grup maçlarından çıktım- ikinci oldum- ama oyun devam etmiyo..2. lig a ya çıkmam lazım..ocak geldi bi numara yok..versiyon güncellemelerini de yaptım.

Quote Originally Posted by karaot
    bütün güncellemeleri yaptım ama ,2 lig b kategorisinden grup maçlarından çıktım- ikinci oldum- ama oyun devam etmiyo..2. lig a ya çıkmam lazım..ocak geldi bi numara yok..versiyon güncellemelerini de yaptım.
    6.0.3 yama yükledinmi kardeş eminmisin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by karaot
    kayıtlı oyuna etki etmiyor diye yazmış ilk sayfada. bende çankırı belediyesporu çıkarmıştım ilk sezonda boşa gitti. şimdi 6.0.3 yükledimm yeniden başlayacağım. inşallah şimdi fikstür çekilir

Angry çankırı

6.0.3 yükledim.eminim ...oyunda da yazıyo zati..kayıtlı oyunu etkilemiyo mu
    tuuuh.boşa gitti emeklerim,zamanım.

ewt bendede var

Mesaj Yetkileri