1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Takım Baskı Kuramıyor

Hybrid View

canerle krasici içe kateden ofansif kanat olarak oynatıyorum. Anlayışı defansif yaparsam çelişmez mi?

Orta sağa sol ve sağ olarak oynatıp hücum rolü versem, top rakipte ve takımım kendi yarı alanımdayken beklerime yaklaşmazlar mı? Bir de defansif anlayış dediğim çalışkan kanat, içe kateden kanat gibi bir rol mü yoksa oyuncuların bireyselinde mi ayarlanıyordu.

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    canerle krasici içe kateden ofansif kanat olarak oynatıyorum. Anlayışı defansif yaparsam çelişmez mi?

Orta sağa sol ve sağ olarak oynatıp hücum rolü versem, top rakipte ve takımım kendi yarı alanımdayken beklerime yaklaşmazlar mı? Bir de defansif anlayış dediğim çalışkan kanat, içe kateden kanat gibi bir rol mü yoksa oyuncuların bireyselinde mi ayarlanıyordu.
    Bireyselden ayarlanıyor.

Quote Originally Posted by emremetin View Post
    Bireyselden ayarlanıyor.
    Anlayışı defansif yaparsam hücumdayken sorun olur mu?

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Anlayışı defansif yaparsam hücumdayken sorun olur mu?
    Ben yaptım gol yollarında sıkıntı oluyordu. Sonra normale getirdiğim şuan için sıkıntı olmuyor.

Quote Originally Posted by emremetin View Post
    Ben yaptım gol yollarında sıkıntı oluyordu. Sonra normale getirdiğim şuan için sıkıntı olmuyor.
    Kariyerimde fbyi yönetiyorum şu an, kariyer sayfasında da yazıyorum. Gsye karşı 90 dakka oynadım 2. dakikanın içinde öne geçtim ve çeşitli dizilişler ile kenar seslenmeleir denedim. Atak pozisyondaki kanatları mlr yapınca defansa yardım ediyorlar. 90 dakkanın 80nini bu dizilişle zaman zaman kontra zaman zaman defansif oynattım 10 dakka falan da standarda aldım, Gsyi 2-1 yendim. Çanakkale geçilmezi oynadık

Mesaj Yetkileri