Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

Kweukenin istatistikleri :

Ligde 35 golle gol kralı oldu, toplamda da 46 maçta 41 gol 7 asisti var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Teşekkürler ama yaşlı değil mi, yaşı geçmiş oyuncu almamaya çalışıyorum. Gerçi forvet ve ofansif kanatlarda Türk oyuncu sıkıntım var, Recep gelişim kaydediyor ancak oynattığım maçlarda pek verim alamadım,
    kuyt ı satmasaydın recep'ide salih'i de çok rahat geliştirebilirdin

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    kuyt ı satmasaydın recep'ide salih'i de çok rahat geliştirebilirdin
    Hocam Receple Salih gelişiyorlar zaten. Kuyt bunlara özel eğitim vermedi başka oyuncular çıkıyodu zaten eğitim için görüşme yaptığımda. Ve para lazım birçok transfer yaptığım için,o yaşta adamı 9 milyon tlye okuttum.

Menajer arkadaşlarım , sakın Sowu satıp da Kweukeyi transfer etme demelerine rağmen Sowu satıp Kweukeyi Fenerbahçeye getirmiştim. Kendisine çok güveniyordum ve beni yanıltmadı. Hakkındaki önyargılara Türkiye'ye uzun aradan sonra Altın Ayakkabıyı getirerek yanıt verdi.

Last edited by okocha6 : 10.Şubat.2013 at 09:26

Hem para kazanmak hem de yeni 11 oyuncularımı takıma alıştırmak için 9 tane hazırlık maçı yapıyorum

Yetenekli regen ön libero ücretsiz olarak, Lüleburgazdan Fenerbahçeye.

Yeni futbol direktörümüz Ralf Rangnick oldu.

Kemal Tokak ile Emre Güral Fenerbahçede

Kondisyon Antrenörü Koch da Fenerbahçede.
    Last edited by okocha6 : 10.Şubat.2013 at 09:15

Bocchetti, mattia destro, sercan sararer ve sinan bolatı bonservissiz olarak kadromuza katıyoruz.

Tek eksik olarak defansif oyun kurucu kaldı ancak iyi oyuncular çok pahalı, almak istemiyoruz. Bu sene Cristian ve kim jong-woo ile devam edip(bu oyuncular da dmc defansif oyun kurucu olarak çok iyiler sadece yaşlılar), seneye regen ya da gerçek iyi bir transfer yapmayı düşünüyoruz.

maçları oynamıyorsun sanırım tatile gidiyorsun? başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Öncelikle iyi bir sezon geçirmişsin , transferler de çok iyi yalnız bu hazırlık maçlarını hep zor takımlara karşı oynamayı tercih etmişsin , sakatlanmalar çok olabilir dikkat et !

Quote Originally Posted by olgunege View Post
    maçları oynamıyorsun sanırım tatile gidiyorsun? başarılar
    Yok hocam oynuyorum, oyuncu araştırmasıydı, personle yenilemeseydi,Gökhanın sözleşmesiydi falan (37.5 milyona serbest kaldığından ve izlendiğinden yeni sözleşme yaptım) ağır ağır gidebildim. Maçları oynıcam. Tatile gitmiyorum hiç bir zaman.

Bocchetti ve alabilirsem yeni ön liberom takıma uyum sağlasın ve sakatlık olmasın diye maçları kendim yapıcam, tabi görüntüsüz ve en hızlı şekilde yapıca hazırlık maçlarını.

Başarı dileklerin için teşekkürler.

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Öncelikle iyi bir sezon geçirmişsin , transferler de çok iyi yalnız bu hazırlık maçlarını hep zor takımlara karşı oynamayı tercih etmişsin , sakatlanmalar çok olabilir dikkat et !
    %52ye kadar as oyuncularımı çıkartmıyorum hazırlık maçlarında, geçen yıl sakatlık olmadı 4er gün aralıklarla 4 hazırlık maçı yapmıştım barca,real,beşiktaş ve trabzonla.

İlk 2 hazırlık maçımı 4-1 ve 2-0 kazandım. Sonra yeni oyuncular nedeniyle duran top ayarlarını değiştireyim dedim, çok vakit aldı. Aklıma gelmişken bocchettiyi pas yapan stoper yapayım. İlk maçta 5-60 metrelik harika bir pas attı krasice, krasic de kafayla pas verdi ve gol oldu.

55 milyon tl bedelle Andrea Poli Fenerbahçede. Dayanamadım aldım. Defansif orta saha mevkiinde destek, defansif oyun kurucu olarak oynatacağız. Bu arada Viktor Fischerin hazırlık maçlarında gol atması da olgunlaşmaya başladığını gösteriyor. Devre arasında almıştım onu ve takıma anca adapte oldu demekki.

Süper kupa yine bizim.

Lige sahamızda beşiktaş galibiyetiyle başlarken, galatasaray evinde orduya yenildi.

Deplasmanda Mersini 2-0 yenerek gol yemeden 6 puan topladık ilk 2 maçta. Ordu Gsden sonra Trabzonu da yenerek şampiyonluk yarışında olabileceğini gösterdi.

Artık uyuyayım ben, kalkınca devam ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Transferler iyi hoş güzel iyi paralar harcamışsın,geçtiğimiz sezonun ve bu sezonun transfer geçmişini koyarmısın başarılar.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Transferler iyi hoş güzel iyi paralar harcamışsın,geçtiğimiz sezonun ve bu sezonun transfer geçmişini koyarmısın başarılar.
    Teşekkürler,buyur :

48 taksitle yapıyorum transferlerimi. Ücretler tl dir.

Çok büyük paralar değil aslında. 100 milyon Tl harcamışım transfere 2 yılda. Senede 20 milyon euro normal Fenerbahçe ve Galatasaray için.

Güncellemeden sonraki ilk maçım :

Ligde 4te 4le gidiyorum. Şamp ligde grubumda Barcelona, Milan ve Borusia Dortmund var. Ölüm grubu tam. Barcaya içerde şansım tutuyo,2 sezondur hazırlık maçlarında evimde yeniyorum. İçerde yensem yeter barcayı. Şimdi ilk maçım olan barca deplasmanına gidiyorum. 1 puan başarı olur.

Beklenilen oldu. Barca oyunu domine ederek kazandı.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar ligi grubu çok zor bence 3. olursan sevin ama Sonra da UEFA Avrupa Ligi'ni almalısın..

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Şampiyonlar ligi grubu çok zor bence 3. olursan sevin ama Sonra da UEFA Avrupa Ligi'ni almalısın..
    Uefayı alamadım çeyrek finaldi sanırım celtiği içerde 3-1 yendim dışarda 6-1 mi ne yenildim

Ligi ve Türkiye kupasını aldım, 3. sezonumda süper kupa,lig, türkiye kupası ve şampiyonlar ligini alarak 4te 4 yaptım, avrupa süper kupası ile davet ederlerse (02-03ten beri oynadığım ilk oyun) kıtalararası kupa ve Türkiye süper kupasını da alarak 7de 7 yapmak istiyorum. Fotolar birazdan gelecek.
    Last edited by okocha6 : 17.Şubat.2013 at 07:46

Lig ve Türkiye kupası bizim.

Süper kupada 3te 3 yapıyoruz.
    Last edited by okocha6 : 17.Şubat.2013 at 07:46

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri