Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 144 arası toplam 144 sonuç

Konu: Avrupa'da Timsah Yürüyüşü | 2. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    UEFA'dan elenmemize çok üzüldüm,ligde de seneye şampiyonluk bekliyorum.
    Galatasaray böyle devam ederse şampiyonluk zor ama son maça kadar şampiyonluğu kovalayacağız..

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    İlk sene için gerçekten güzel şeyler başarmışsın hocam , gerçi daha sezon tamamlanmamış fakat iyi olacağı şimdiden belli.
    Sezonu bitirdim, birazdan SS'leri koyacağım..

Quote Originally Posted by furkan601 View Post
    Çeyrek finale kalmak harika ccok iyi sene geçirmişsin
    Bayern Münih'e karşı çok iyi direndik.. Belki kırmızı kart olmasa turu geçebilirdik ama olmadı..

Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STSL 32. HAFTA

Bursaspor 2 - 0 İBB

STSL 33. HAFTA

Sivasspor 1 - 1 Bursaspor

STSL 34. HAFTA

Bursaspor 2 - 2 Karabükspor

TÜRKİYE KUPASI GALATASARAY'IN

SEZON SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU

SİNAN BOLAT 6 AY YOK!

Sezon sonunda kadromuza katacağımız oyuncuyu daha gelmeden kaybettik.. Muhtemelen Önümüzdeki sezonun ikinci yarısına kadar forma giyemeyecek.. Carson'u gönderip yabancı kontenjanını rahatlatmak istiyordum ama olmadı.. Büyük sıkıntılardayız..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Birazdan kariyere devam edeceğim.. Çok zor ama heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yoğunluktan dolayı bir türlü oyunu açamadım. Bu gece maçları yapıp, SS'leri yayınlayacağım..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

TRANSFER DÖNEMİ AÇILDI!

Emre Güral - Trabzonspor

Trabzonsporlu forvet oyuncusu Emre Güral ile 30.06.17 tarihine kadar yıllık $550.000 sabit ücret karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Trabzonspor kulübüne $950.000 bonservis bedeli ödenecektir.

Gökhan Süzen - İstanbul BBSK

İstanbul BBSK'dan Gökhan Süzen ile 30.06.16 tarihine kadar yıllık $425.000 sabit ücret karşılığında anlaşmaya varılmıştır. İstanbul BBSK'ya $1.400.000 bonservis bedeli ödenecektir.

Sinan Bolat - Standard Liege

Standard Liege'li kaleci Sinan Bolat ile 30.06.17 tarihine kadar yıllık $675.000 karşılığında sözleşme imzalanmıştır. Oyuncunun transferi için bonservis bedeli ödenmemiştir.

Diego Contento - FC Bayern

FC Bayern'li sol bek oyuncusu Diego Contento'nun 30.06.14 tarihine kadar aylık $75.000 ve $6.500.000 satın alma opsiyonu bulundurmak şarıtyla kulübümüze kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştıır.

TRANSFER ÖZETİ

Gelecek sezon için kadromuzda düşünmediğimiz oyuncularla yollarımızı ayırıyoruz.. Hatırı sayılır miktarda para kazandık. Eğer takımımıza katkı sağlayacak oyuncular bulabilirsek, transferlerimize devam edeceğiz..

2013-2014 SEZONU BAŞLIYOR!

Takımımız 2013-2014 Sezonu çalışmalarına başladı.. Yeni transferlerimizden Diego Contento, antrenmanlarda gösterdiği yüksek performansla göz doldurdu..

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK KAMPI

Hazırlık maçlarımızı sık tutarak önümüzdeki sezona tam anlamıyla hazır bir şekilde başlamayı hedefliyoruz.. Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarından dolayı temposu yüksek bir yıl geçecek.. Kondisyonumuzun iyi olması ve takımın uyum içerisinde yardımlaşarak oynamaları hayati önem taşıyor..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURALARI ÇEKİLDİ!

Şampiyonlar Ligi En İyiler Üçüncü Eleme Turu kuralarında Dynamo Kyiv ile eşleştik.. Hazırlık kampımıza çağırdığımız ekiple yapacağımız hazırlık maçını ortada olan sebeplerden ötürü iptal ettik..

HAZIRLIK KAMPIMIZ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR!

Dortmund'un ideal onbirleriyle çıktıkları mücadelede inanılmaz şeyler yaptık.. Rakibimize neredeyse hiç net pozisyon vermedik ve yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Takımdaki oyuncularımız birbirileriyle çok iyi anlaşıyorlar.. Özellikle bek oyuncularımız Romario ve Contento galibiyette en büyük pay sahibi olan oyuncularımız oldular..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

TRANSFER

Sefa Yılmaz - Kayserispor

Kayserispor oyuncularından Sefa Yılmaz ile 30.06.18 tarihine kadar yıllık $575.000 dolar karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Kayserispor kulübüne ise $2.500.000 bonservis ücreti ödenecektir.

Sestak'ın gidişinden sonra sağ kanatta oynayan bir tek Tuncay kalmıştı.. Onun da ilerleyen yaşından dolayı takviye yapmak istedik.. Çok fazla yabancı oyuncuya yönelmek istemiyorum zira seneye yabancı kontenjanı 5'e düşecek..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel fakat Sefaya fazla para vermıssın gibi onun yerine kerim frei yada emrah bassanı alabılırdın.Taktığını paylasırmısın suan bende bır bursaspor karıyerı yapıyorumda mera ettım senınkını

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sezon çok başarılı geçmiş. Transferleri de beğendim. Türkiye'den sol bek çıkmadığını düşünürsek Contento çok iyi olmuş.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Transferler güzel fakat Sefaya fazla para vermıssın gibi onun yerine kerim frei yada emrah bassanı alabılırdın.Taktığını paylasırmısın suan bende bır bursaspor karıyerı yapıyorumda mera ettım senınkını
    Kerim Frei için girişimlerde bulunuyoruz ancak Sefa'ya verdiğimiz miktardan daha fazlasını istiyorlar.. Emrah Bassan da sol ayaklı olduğu için tercih etmedim.. Sefa'ya ödediğimiz paranın karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Taktiğimiz ise şöyle;

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Geçen sezon çok başarılı geçmiş. Transferleri de beğendim. Türkiye'den sol bek çıkmadığını düşünürsek Contento çok iyi olmuş.
    Teşekkürler hocam.. Contento'yu ikna edebilirsem devre arasında bonservisini de almayı düşünüyorum. $6.5M çok iyi bir fiyat bir daha böylesi denk gelmez..

Bu sene şampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

HAZIRLIK KAMPI BİTTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi
    En İyiler Üçüncü Eleme Turu İlk Maçı

İyi oynadığımız karşılaşmada galibiyeti getiren golü atamıyoruz.. Tur şansımızı rövanş maçına bırakıyoruz..

UEFA Şampiyonlar Ligi
    En İyiler Üçüncü Eleme Turu İkinci Maçı

Müthiş bir geri dönüşe imza atarak bir üst tura ismimizi yazdırıyoruz.. Maç içerisinde sayısız gol fırsatı kaçırdık, bu bizim hakkımızdı..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

UEFA Şampiyonlar Ligi
    En İyiler Eleme Maçları

En İyiler Eleme Turunda rakibimiz Ajax oluyor.. Elimizden gelenin en iyisini yapıp grup aşamalarına kalmayı hedefliyoruz..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sezona giriş çok iyi olmuş transferleri de beğendim. Bence Ajax kolay elenir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Süper Kupa'nın sahibi Galatasaray'ı 3 golle geçen Fenerbahçe SK oldu..

1. HAFTA

Hava toplarındaki hakimiyetimiz oyunun sonucuna direkt olarak yansıdı.. Pinto kaldığı yerden gollerine devam ediyor..

2. HAFTA

Ligin ikinci maçında da iyi bir performans sergiliyoruz.. Kanat organizasyonlarımız oldukça etkili oluyor..

En İyiler Eleme Maçı İlk Maç

Ajax'a karşı her alanda üstünlük kurduğumuz maçta avantajı yakalayan taraf oluyoruz.. Bir de kendi kalemize gol atmasaydık iyiydi..

3. HAFTA

Ordu deplasmanı çok zorlu geçti.. Takımın Avrupa maçlarının yorgunluğu yeni yeni çıkmaya başladı.. Yine de konsantre olup galip gelmesini bildik..

En İyiler Eleme Maçı İkinci Maç

Ajax deplasmanı tahmin ettiğimiz gibi zorlu geçti.. Amsterdam ArenA'da uğultulardan top oynayamadık.. İkinci yarı dikkatimizi toplayabildik ve takım olarak savunmaya çekildik.. Yakaladığımız kontralardan birini gole çevirince Ajax'ın fişini çektik..

Şampiyonlar Ligi grupları belli oldu!

Grup aşamalarına kaldığımız için kasamıza yaklaşık $12.000.000 para girdi.. Zor bir gruba düştük ama elimizden gelenin en iyisini yaparak gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Gerçekten güzel kariyer - / Gruptan çıkabileceğini düşünüyorum.Birde 3 büyüklerin transferlerini merak ettim açıkcası .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    Gerçekten güzel kariyer - / Gruptan çıkabileceğini düşünüyorum.Birde 3 büyüklerin transferlerini merak ettim açıkcası .
    Teşekkürler, oyuna girince üç büyüklerin transferlerini paylaşacağım..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın bugüne kadar yaptığı transferler..

2012-2013

2013-2014

Fenerbahçe'nin bugüne kadar yaptığı transferler..

Beşiktaş'ın bugüne kadar taptığı transferler..

Fenerbahçe ve Beşiktaş ilk sezon transfer yapmamışlar..

Grup maçlarında bol şans, PSV dişimize göre rakip, diğer ikisi zorlayabilir. En kötü ihtimal Avrupa Ligi'nden devam ederiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Grup maçlarında bol şans, PSV dişimize göre rakip, diğer ikisi zorlayabilir. En kötü ihtimal Avrupa Ligi'nden devam ederiz.
    Teşekkürler.. İnşallah Porto ve Chelsea'den puanlar alıp gruptan çıkarız..

Bugün Galatasaray maçı nedeniyle kariyere devam edemeyeceğim.. Kısmetse gece maçları oynar, yarın da SS'leri koyarım..

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Çok güzel gidiyorsun:
    Büyüklerden boşa çıkan kaliteli isimler var ilgilenmiyor musun: Bence özellikle Muhammed Demirci Batalla nın süper bir yedeği zamanı gelince de ta kendisi olur

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

FM 13 kariyerlerim boyunca ilk crash hatasını aldım.. Kısmet değilmiş, kariyer yarıda kaldı.. Takip eden herkese teşekkür ederim..

geçmiş ola yedekli kayıt et usta. üçlü sarmal, her ay otomatik kayıt yapıyorum. Mis gibi, en fazla 2-3 maç geri gidiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    geçmiş ola yedekli kayıt et usta. üçlü sarmal, her ay otomatik kayıt yapıyorum. Mis gibi, en fazla 2-3 maç geri gidiyorum
    Yedekli gidiyorum zaten ama böyle olunca insanın içinde oynama isteği kalmıyor.. Porto ve Chelsea maçlarını oynamıştım..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri