Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

  1. #301

    Default

    Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Thomas Drage Spartak oyuncusu onun profilini görebilir miyim ?

    Eskişehir'e almıştım ne zaman oynatsam bişeyler yapıyordu.

    Uefa finali harika bir başarı vallahi helal olsun.
    Teşekkür ederim.

    Spoiler: Thomas Drage 







    Ligi 4. bitirdik, son haftalardaki düşüş sonrası Bursaspor'da liderliği ve şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı. Genç takımlarımız da mücadele ettikleri grupları 1. sırada tamamlama başarısını gösterdiler.

  2. #302
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    A takıma çıkacak genç var mı aşağıda?

  3. #303

    Default

    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    A takıma çıkacak genç var mı aşağıda?
    Aklımda birkaç isim var,gelişiminden memnun kaldığım. Önümüzdeki sezona başlarken tekrar değerlendirip son kararları vericez haklarında. Bandırma alt yapısından çıkan 3-4 oyuncu var as takıma göz kırpan, dışarıdan genç takımlarımıza takviye ettiklerimizden de var. Ben tüm oyuncuların profillerini paylaşayım, sizlerinde bilgisi olsun kadrodaki isimler ve son durumları hakkında.



    Spoiler: Bandırmaspor As Takım 

    Spoiler: Bandırmaspor Yedek Takım 

    Spoiler: Bandırmaspor 18 Yaş Altı Takımı 


  4. #304
    wato1907 Misafir

    Default

    Süper Valla Helal Olsun :d

  5. #305

    Default

    cok başarılı kariyer helal

  6. #306

    Default

    Valla Bircan dikkatimi çekti U18de. Soğukkanlılığı kötü 10-12 gibi olursa Ban Ban'dan yeni bir Messi çıkar

  7. #307

    Default

    Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Oynama hevesim zaten yerinde, güzel yorumlarınız sayesinde paylaşım hevesim de artıyor.
    Kaldığımız yerden devam edelim. Paylaşacak fazla şey yok ama anlatacaklarım var.


    Sezonun bitişiyle yönetim işe koyuldu, antrenman ve alt yapı tesislerini geliştirme konusunda en az benim kadar istekli bir ekiple çalışıyorum. 7 ay sürecek çalışmalar sonunda ligin en iyi tesislerinden birine sahip olucaz. Bunun yanında stadımızın zemini de yenilenecek sezon öncesi. Bunu düşünerek hazırlık maçlarını da dış sahada oynayacağız.

    Dünya Kupası aday kadrosuna takımımızdan 4 oyuncu davet aldı; İlhan Argu, Sezer Özmen, Ertuğrul Taşkıran ve Ömer Kahveci. Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda milli takımımız B grubunda mücadele etti. A.B.D., Güney Afrika ve Belçika'nın bulunduğu grupta 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle çıkmayı başardı. İkinci turda Ekvator'u 4-1'lik skorla geçen A Milliler, çeyrek finalde Galler'e takıldı. Genç stoperimiz İlhan'ın bu büyük organizasyonda turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçilmesi ve rüya takımda yer alması ise apayrı bir olaydı benim için.







    Birçok ismin sözleşmesi bitecekti bu yıl, başarılı sezonun ardından yola devam etmek istediğimiz oyuncuların kontratlarını yeniledik, performansından memnun olduklarımızın sözleşmesinde iyileştirme yaptık. En çok İlhan ve Hasan Türk'ün temsilcileriyle uğraştım diyebilirim, ama 5+1 yıllık anlaşmalarla iki yıldızımızı da elimizde tutma konusundaki ısrarımızı göstermiş olduk.
    Aramızdan ayrılan isimler de oldu. Oyuncu satışından 2.5milyon TL'lik bir kazanç elde ettik. Aramızdan ayrılan oyunculara yeni takımlarında ve yaşamlarında başarılar dileriz




    Hazırlık döneminde 7 özel maça çıktık, bu dönemde sadece Zeki Korkmaz sakatlık geçirdi. Orta saha oyuncumuz 3 ay kadar aramızda olamayacak, bir maçta dizine aldığı darbe sonrası kirişleri kopmuş


  8. #308

    Default

    Türkiye'nin Avrupa'da ve Dünya'da nerede olduğuna bakalım isterseniz.


    Milli takımımızın Dünya Kupası'ndaki performansı sayesinde sıralamada 11.liğe yükseldik.





    Avrupa'daki konumumuzda üstteki resimlerde görünüyor. 2 Takım Şampiyonlar Ligi'nde, 4 takım Avrupa Ligi'ne katılıyor mevcut durumda. Rusya ile aramızdaki farkı kapatmak pek kolay değil, sanırım 2 sezon daha aynı sıralama gidecektir.

    Bandırmaspor'a gelecek olursak;



    Ülke popülaritemiz günden güne artıyor, şu an Türkiye'nin en iyi 5. takımıyız verilere göre
    Avrupa'da iki sezondur mücadele ediyoruz ve performansımız (özellikle geçen yıl) çok iyi, aldığımız başarılı sonuçlar Avrupa sıralamasında 57. sıraya koyuyor takımımızı.

    Hazır Avrupa Ligi'nden konu açılmışken Play-Off kuralarını da paylaşmak gerek. Serbaşı olarak girdiğimiz kura çekimlerinde Portekiz'in Vit. Guimaraes takımıyla eşleştik.



    Haberler bu kadarla kalmıyor Milli takımlara çağırılan oyuncularımızın sayısında da ciddi artış var. Çeşitli yaş gruplarına toplam 13 oyuncumuz davet edildi.


    Gelecek konumuz Süper Kupa! Fatih Terim'in emekliye ayrılması sonrası rahat bir nefes alacağımızı düşünüyorum Bakalım Galatasaray'ın yeni hoca Abdullah Avcı'ya karşı nasıl sonuç alıcaz.

  9. #309

    Default





    Baştan sona üstün oynadık, ciddi gol pozisyonlarına girdik, oyunu kontrol ettik ama Muslera ve direkleri geçemedik... Galatasaray 82. dakikada Muhammet'in faullü müdahalesiyle (bu pozisyon sonrası kaleci Ertuğrul sakatlandı-3 hafta oynayamayacak) golü buldu, bi' nevi futbolun yazılı olmayan kuralını ispatlar nitelikteydi bu an... Atamayana atarlar

  10. #310

    Default



    1. Hafta




    Sinir bozucu olmaya başladı bu durum, tabiri caizse tek kale maç yapıyoruz, gelip tek pozisyonda gol atıp puanı alıyorlar elimizden. Yeni patch'i -şu an için- pek beğendiğimi söyleyemiyorum...

  11. #311

    Default



    Play-Off 1. Maç




    Artun'un şov yaptığı karşılaşmada 4-0'lık net bir galibiyet alarak büyük avantaj sağladık rövanş öncesi. İlk gol gelene kadar oyunu kontrol altına almakta sıkıntı yaşadık yine. Ama ilk yarının sonunda ve ikinci yarının hemen başında gelen goller direncini kırdı Portekiz ekibinin.

  12. #312
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,895

    Default

    Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz.
    Sentugo.

  13. #313

    Default

    Bizde beklentileri karşılamak için çalışıyoruz efenim



    Play-Off 2. Maç




    Zorda olsa deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. İkinci yarının hemen başında gelen gol oyun planımızı biraz sekteye uğrattı ama oyuncularıma güvendim, ne taktik değişiklik yaptım, ne oyuncu değişikliği. Maçın son bölümlerinde art arda gelen iki gol 3-2'lik galibiyeti getirdi.

    Ülkemizi temsil eden takımların sonuçlarına geçecek olursak; Beşiktaş Anji'ye elendi 2-0 ve 0-0'lık sonuçlarla. Öte yandan Bursaspor ve Eskişehirspor rakiplerini saf dışı bırakarak gruplarda mücadele etme hakkını kazandılar. Geride kalan sezonda topladığımız puanların avantajını görüyoruz, 2. torbadan kuraya katılıyoruz. Bursa ve Es-Es 4. torbada yer alıyor.


  14. #314

    Default

    Transfer döneminin son günü genç oyuncularımıza kiralık teklifleri yağdı, bunaldım. Zor tuttum kerataları takımda Adem Alkaşi'ye de talip çıktı son gün. Mersin İdman Yurdu'nun 170bin TL'lik teklifini kabul ettik. Tecrübeli oyuncu teorimden pek verim alamadım, gereksiz masraftan başka bir şey değil. Tutoring için bulunduracağım oyuncu yaşlı olunca c.a.'sı da hızlı düşüş yaşıyor, hal böyle olunca gelişimi hızlı olan gençlere eğitim veremiyorlar...

    Son gün aramıza katılan yeni bir arkadaşımız da var. Galatasaray'da mutsuz olan Cenk Tosunu iki yıllığına kiraladık. Aylık 150bin TL kira ücreti ödeyeceğiz, ayrıca maaşının yarısını da biz karşılayacağız (85bin TL/a civarı). Satın alma opsiyonu da koydurdum 13.5 milyon TL'ye satın alabiliriz istediğimiz zaman ama opsiyonu kullanmama gerek kalmayacak, çünkü 2020'de (kiralık sözleşmesinin bitiminde) Galatasaray'la kontratı sona erecek, bedava alma şansımız olabilir.


    İlk tercihim Mustafa Pektemek'ti mental açıdan daha güçlü olduğu için ancak ikna edemedim, Gaziantepspor'u tercih etti tecrübeli forvet.



    Avrupa Ligi grupları da belli oldu. Werder Bremen, Panathinaikos ve Rapid Bucuresti ile A grubunda yer alıyoruz. Alman ekibiyle liderlik mücadelesi veririz diye düşünüyorum. Diğer iki takım hakkında çok bilgim olmasa da başa çıkabileceğimiz ekipler olarak görüyorum.

    Eskişehirspor K grubunda; Tottenham, Athletic Bilbao, Lokomotiv Moscow.
    Bursaspor L grubunda; Stuttgart, Dinamo Moscow, BATE Borisov.



    Son olarak size de danışmak, fikrinizi almak istediğim bir konu var. Coşkun Özdemir'i gençlik gelişim sorumlusu olarak kullanıyordum bir süredir ancak gözlemci olarak daha faydalı olduğunu düşündüğümden görevden aldım. Şimdi yeni bir genç sorumlusu arayışım var. Bildiğiniz gibi Türk ekiple yoluma devam edicem demiştim ama Romeo Jozak kafamı çok karıştırdı...

    Siz ne düşünürsünüz? Katı kuralları kırmalı mı bu isim için? Yoksa aynı şekilde yerlilerle devam mı edelim yola? Çok elzem bir ihtiyaç da değil şu an için, U18 menajerim genç takımlarla ilgili işimi görüyor halihazırda.
    Last edited by Deus Dominus : 15.Şubat.2013 at 20:42 Reason: yazım hatası...

  15. #315

    Default

    Jozak'ı alırsan devamı gelir hocam,öyle öyle sahaya da yabancılar çıkmaya başlar gibi Türklerle çalış derim ama karar senin.

  16. #316

    Default

    Bence de Jozak'ı alma.Bu konuda oyunun en iyi genç gelişim sorumlularından ama Türklerle yoluna devam etmelisin.
    Hem Coşkun Özdemir iyi oyuncular buluyordu.Jozak yabancı olduğundan daha çok yabancı oyuncu getirebilir dye düşünüyorum

  17. #317

    Default

    Görüşlerinizi dikkate alıyoruz, Romeo Jozak harika gençlik sorumlusu olurdu ama söz sözdür Şu an ihtiyacım yok zaten, u18 menajerimiz gerçekten iyi iş çıkarıyor.

    İş-güç koştururken oynamaya fırsat bulamadım son dönemde, hafiften sıkılmaya da başlamıştım. Verdiğim ara iyi geldi, bu gazla devam edelim



    2. Hafta




    Kolay maç olmadı, çok pozisyona girdik ama Borjan'ı geçemedik bir türlü. Geriye düştükten sonra saha içindeki düzende değişiklik yaptık ve reaksiyon olumlu oldu. Önce Artun skoru eşitledi, sonra Serdar takımımızı öne geçirdi. 2-1'lik galibiyeti elde ettik zorlu mücadeleden.
    Her yeni patch sonrası oyun motorunun taktiklere verdiği tepki değişiyor malum, bu yeni patch bizim oyun anlayışına uymadı gibi. Üzerinde oynama yapmak gerekecek.





    dipnot: Bazı ekran görüntülerini göremiyor olabilirsiniz. aylık bandwith kullanımı 10 gb olmuş, dayanmış sınıra. 3 gün içinde reset'lenecek, problemin düzeleceğini umuyorum. Eğer sorun devam ederse başka kaynağa geçiş yaparım.

  18. Default



    3. Hafta



    Hasan ve Zeki'nin sakatlığında genç ortasaha oyuncumuz Eyüp Boz'a fırsat vermeye başladım. Sahadaki mücadelesiyle verdiğim fırsatı iyi değerlendiriyor, her geçen gün üzerine koyuyor oyununun. Bugün galibiyete ulaşırken attığı kritik golle gözüme daha da girdi.





    Paylaşım şeklimde de ufak bir değişikliğe gitmeye karar verdim. Hem her zaman tercih ettiğim bölünmüş ekranın yeni patchler sonrası düzgün görünmemesi, hem resimleri paylaştığım hesabın sınıra dayanması sebebiyle maç sonu ekranını eklicem mesajlarıma. Anlık puan durumunu takip etmemiz açısından da faydalı olacaktır. Bir de ek hesapla resimleri arşivlemeye başladım, böylece kota konusunda sıkıntıyı en aza indirgeyeceğimi düşünüyorum.

  19. #319
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Bende 12'de şu Rusyay'yı sıralamada geçemedim.Diğer takımlar dökülüyor avrupada o yüzden puan artmıyor sadece benim çabalarımda Rusya'yı gemeye yetmiyor. Sende durum ne olacak bakalım.

    Ligde iyi gidiyorsun artık şampiyonların arasına girmen lazım.

  20. #320
    sakary Ali Misafir

    Default

    Ligte 3 karşılaşmada 9 puan mümkünmüş ancak şanssızlık olmuş. Bakalım bu takım daha nerelere gelecek?

  21. Default

    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bende 12'de şu Rusya'yı sıralamada geçemedim.Diğer takımlar dökülüyor Avrupa'da o yüzden puan artmıyor sadece benim çabalarımda Rusya'yı geçmeye yetmiyor. Sende durum ne olacak bakalım.

    Ligde iyi gidiyorsun artık şampiyonların arasına girmen lazım.
    Rus kulüpleri fena, aradaki açığı kapatmak cidden zor dediğin gibi. Çok güçlü kadroları ve bütçeleri var. Bizde 1-2 takım ancak üst turları zorlarken onlarda her iki turnuvada da takımlar tur atlıyor. En az 3 yıl daha gerilerinde kalırız gibi geliyor bana...
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ligde 3 karşılaşmada 9 puan mümkünmüş ancak şanssızlık olmuş. Bakalım bu takım daha nerelere gelecek?
    Bu sene daha ciddi hedefler var lig için, artık oturmuş bir takıma sahibiz. Belki Galatasaray, Fenerbahçe kadar büyük imkanlarımız yok ama onlarla başa çıkabilecek özgüvenimiz var Henüz konuşmak için erken ama şampiyonluk yarışı içinde olmak istiyoruz.




    A Grubu 1. Maç



    Ortasahada sakatlık konusunda sıkıntımız var, önemli as oyuncularımızın yaşadıkları problemler hamle şansımı kısıtlıyor. Bu karşılaşma öncesinde de ortasahayı toparlayacak defansif bir oyuncu bulmakta güçlük çektim. Hem Hasan, hem Zeki sakat... Ligde yeni yeni forma vermeye başladığım Erkut da yeterli kondisyona sahip değildi geçirdiği gribal enfeksiyondan dolayı. Mecburiyetten sağ bekimiz Selim Kayalı'yı ilk kez ortada İlker'in partneri olarak görevlendirdim. Yine ufak sakatlığı bulunan Olcan yerine ise garanti tercih yapıp tecrübesine güvendiğim Volkan Şen'i oynattım.

    Beklentimin de üzerinde katkı verdi bu iki sürpriz isim. Selim hiç mevkisi olmamasına rağmen sırıtmadı, attığımız gollerden birinin de asistini yaptı. Volkan Şen de bana güzel bir mesaj verdi, hocam beni unutma der gibiydi. Tek başına maçı bize getiren adam oldu mükemmel oyunu ve attığı 3 golle. Gruba en ciddi rakibimiz karşısında alınan 3 puanla başlamak harika.

  22. Default



    4. Hafta



    Vasat geçen mücadelede Erkut Boz'un ekstra katkısı sayesinde 3 puana uzandık. Sezer Özmen'in attığı golde sağ kanattan ortayı yapan isim O'ydu. Takımımızın 2. golünü de ceza sahası önünde kazandığımız bir serbest vuruştan yarattı. Bandırma'da genç yetenekler de kendini göstermeye başladı

  23. #323
    sakary Ali Misafir

    Default

    Net Bremen galibiyeti iyi mesaj olmuş hem lig açısından hem de Avrupa açısından. Takımıın neler yapabileceğinin de göstergesi.

  24. Default

    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Net Bremen galibiyeti iyi mesaj olmuş hem lig açısından hem de Avrupa açısından. Takımıın neler yapabileceğinin de göstergesi.
    Eğlenceli ama biraz da sinir bozucu bir maç oldu. İki kez öne geçtik, taktiksel hamle yapana kadar skor eşitlendi... Artık maç 2-2'ye gelince dedim yeter artık ne olacaksa olsun, döndüm 4-4-2'ye. Forvetler pozisyon yarattı, kanatlar işi bitirdi




    5. Hafta



    Güçlü rakibimizin sahasında şansımızın da yardımıyla çok önemli bir galibiyet elde ettik. İlk yarıda oyunun kontrolünü tamamen elimizde tuttuk, bulduğumuz pozisyonları da değerlendirip 2-0 üstünlükle soyunma odasına girdik. Ancak aynı direnci ve oyunu ikinci yarıda sahaya yansıtamadık bir türlü. Özellikle Fenerbahçe'de Ferdi Şimşek'in oyuna girişi tüm dengeleri bozdu. Kuyt gibi, Elmander gibi bir adam ayağından top alamıyorsun, mücadeleyi hiç bırakmıyor, her pozisyonu zorluyor... Çok sinir bozucu oyun tarzı var Neyse ki Volkan Şen'in yerine sol kanadımızı güçlendirmek adına oyuna aldığım Ali Kemal Şirin 3. golümüzü kaydetti de son dakikaları izlerken biraz daha az stres olduk

  25. Default



    6. Hafta



    İlhan'ı biraz kenara alıp dinlendirmek istedim bu karşılaşmada. Yerine Efe Halil'e şans verdim. Vermez olaydım... 10 dakikada iki sarı kart görüp eksik bıraktı takımımızı. Skor olarak 1-0 öndeydik ama 1 kişi eksik mücadele etmek zorunda kaldık 50 dakika kadar. Kırmızı kart sonrası Kasımpaşa'nın orta alandan bir ismi çıkarıp forvete takviye yapması açıkçası işimize geldi. Sayısal eksikliği hiç hissetmedik, rakibimize pozisyon vermezken peş peşe kontrataklar yakaladık ikinci yarıda. Ciddi dezavantajı taktik hamleler ve oyuncuların ekstra özverisiyle avantaja çevirdik ve deplasmanda 4-0'lık çok net bir galibiyet elde ettik.

  26. #326

    Default

    Çok güzel bir kariyer olmuş=) Tüm gün okudum hiç sıkılmadan. Hele finalde avrupa ligini alamaman üzücü olmuş Bu sene artık hedeflerin dahada büyük olmalı.

    Dip not: Kariyerinden ayrı olarak sormak istediklerim var özel mesaj olarak atıyorum konun dağılmasın.

    Mesaj atamıyorum gelen kutun doluymuş malesefki:/
    Last edited by bhll : 08.Mart.2013 at 16:19 Reason: Ekleme.

  27. #327
    sakary Ali Misafir

    Default

    İki İstanbul deplasmanından da müthiş sonuçlar almışız. Bu sezon olacak gibi

  28. Default

    Quote Originally Posted by bhll View Post
    Çok güzel bir kariyer olmuş=) Tüm gün okudum hiç sıkılmadan. Hele finalde avrupa ligini alamaman üzücü olmuş Bu sene artık hedeflerin dahada büyük olmalı.

    Dip not: Kariyerinden ayrı olarak sormak istediklerim var özel mesaj olarak atıyorum konun dağılmasın.

    Mesaj atamıyorum gelen kutun doluymuş malesefki:/
    Teşekkür ederim yorumun için, bu arada mesaj kutusuyla ilgilendim artık müsait

    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İki İstanbul deplasmanından da müthiş sonuçlar almışız. Bu sezon olacak gibi
    Bizans'ı dize getiricez bu sezon

  29. Default



    A Grubu 2. Maç



    Grubumuzda 2. müsabakada Rapid Bükreş'in konuğu olduk. Maç boyunca her şey istediğimiz gibi gelişti, kusursuza yakın bir futbolla 3-0 galip geldik deplasmanda. Henüz konuşmak için erken belki, daha 2 maç oynandı ama oynadığımız futbolla grubun favorisi konumunda olduğumuza inanıyorum.

  30. Default



    7. Hafta



    Takım kontrolden çıktı Sezon başında Süper Kupa'da aldığımız mağlubiyet haricinde bileğimiz bükülmedi bu sezon. Dolu dizgin gidiyoruz, takımda özgüven tavan yaptı. Şu an için karşılaşabileceğim tek sorun rotasyon olabilir, gençlerinde gelişimi sonrası geniş bir as kadromuz olmaya başladı.

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •