Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 231 sonuç

Konu: FM 13.2.3 Güncellemesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bu hiç bir şeyi değiştirmez! Eğer kondisyon antrenörlerinin yükü ağır ise on hafifletin ancak
    çok fazla kondisyon antrenörü ya da doktor = daha az sakatlık demek değildir!

Diğerlerine katılıyorum.
    O zaman oyunda 3-4 doktor almanın mantığı nedir? Bir doktor yeter o halde değil mi?
    FM Gazetesi

Doktorlar ne kadar iyi olursa iyileşme süreleride o kadar azalır ve tahmini süreler daha doğru çıkar başkada bi etkisi yoktur

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

tabi canım doktor sakatlığı önleyemez mantık olarak adam sahada yedi tekmeyi doktor napsın ama etkili bi tedavi süreci geçirmesinde faydalı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fizyoterapi özelliği iyi olan bir doktor yeter.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Ben de şimdiye kadar sakatlıklar üzerinde etkisi olmadığını düşünürdüm ama wiki'deki bilgi tereddüte düşürdü. Oyundakilerin de doktor değil fizyoterapist olduğunu varsayarsak acaba etkili mi diye düşünüyorum.

Wiki: Fizyoterapist, hastalık durumları dışında, kişilerin fiziksel aktivitelerini düzenlemek ve hareket kabiliyetlerini arttırmak için mesleğiyle ilgili ölçüm ve testleri yaparak kanıta dayalı koruyucu ve geliştirici protokolleri belirler, planlar ve uygular.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

valla çokta polemiğe girmeye gerek yok ben bana verilen sınırda fizyolarımı alıyorum takıma artık faydası varsa da yoksa da düşünmüyorum. zaten hiç bi faydası olmasa sadece 1 fizyo alınır ya da yönetimden fizyo sayısını artırmasını istediğimizde zaten bi tane yetiyor ne gerek var demesi gerekir böyle bi istek seçeneklerde bile olmayabilir hatta

Benim asıl sormak istediğim iyi bir fizyonun hangi özellikleri iyi olmalıdır fizyoterapiden başka

Nesil
    2003

Sakatliklarin cogalmasinin nedeni, bir onceki mac motorunda kullandiginiz taktiklerin rakibin fazla dripling yapmasini engellemek icindi. Bu taktikler yeni mac motoru icin fazla agir geliyordur.

Taktiksel tercihlerle cok fazla oynamadan yapacaginiz dengeli taktiklerle bu tip sorunlarla karsilasmamaniz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    valla çokta polemiğe girmeye gerek yok ben bana verilen sınırda fizyolarımı alıyorum takıma artık faydası varsa da yoksa da düşünmüyorum. zaten hiç bi faydası olmasa sadece 1 fizyo alınır ya da yönetimden fizyo sayısını artırmasını istediğimizde zaten bi tane yetiyor ne gerek var demesi gerekir böyle bi istek seçeneklerde bile olmayabilir hatta

Benim asıl sormak istediğim iyi bir fizyonun hangi özellikleri iyi olmalıdır fizyoterapiden başka
    Adam yönetimi ve kararlılık diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

@martymcfly

Teşekkür ederim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sakatlanma sorunu yaşamayan bir arkadaş varsa burada en başından sonuna kadar ne yaptıysa açıklasın, sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur. Tabi çıkıp tempoyu düşürün, antremanlara dikkat edin gibi 2-3 cümleden ibaret ve herkesin bildiği standart haline gelmiş konular olmazsa iyi olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Oyundaki sakatlıklar benim hoşuma gidiyor, yedekte oturan oyunculara fırsat doğuyor
    Aynen benim de hoşuma gidiyor. Yedek oyuncular ilk 11 de oynamıyorum diye sorun çıkarıyorlar. Her zaman oynatacak birileri oluyor. Hiçbiri olmazsa 18 yaş altı oynatıyorum benim için sorun olmuyor.

Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra Beşiktaş'ta Oğuzhan ile Cenk'in de sakatlandığını öğrendim. Bu da bir oyun hatası heralde.
    Last edited by HeracLes : 14.Şubat.2013 at 21:13

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sakatlanma sorunu yaşamayan bir arkadaş varsa burada en başından sonuna kadar ne yaptıysa açıklasın, sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur. Tabi çıkıp tempoyu düşürün, antremanlara dikkat edin gibi 2-3 cümleden ibaret ve herkesin bildiği standart haline gelmiş konular olmazsa iyi olur.
    İlginçtir ama ben 3 farklı kayıtlı oyunda denedim bunu ama hiçbirinde sakatlık sorunu yaşamadım. Antrenman temposunu başından beri yüksek veya ortalama yaparım. Güncellemeden önce daha çok yaşıyordum bu sorunu..

vallahi bende 13.2.1 var bunu bu yorumlardan sonra yüklemem açıkcası ben şuanki maç motorundan memnunum adana demir ile süper ligde 9. yum şimdi erciyese deplasmanda 4 attım niye maceraya gireyimki..ortasaham kaanatlarım müthiş paslaşıyorlar...
    benim tercihim 13.2.1 e devam

Quote Originally Posted by tuncernet View Post
    vallahi bende 13.2.1 var bunu bu yorumlardan sonra yüklemem açıkcası ben şuanki maç motorundan memnunum adana demir ile süper ligde 9. yum şimdi erciyese deplasmanda 4 attım niye maceraya gireyimki..ortasaham kaanatlarım müthiş paslaşıyorlar...
    benim tercihim 13.2.1 e devam
    İyi yapmıssın Nazilli belediye calıstırıyordum takım iyi gidiyordu taktik takır takır işliyordu güncelledim oyunu taktik ise yaramaz oldu. Sakatlıklıkar cok arttı. Takım gittikce alt sıralara inmeye basladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Güncellemeden sonraki ilk maçım 19 şut,13 kaleyi bulan şut,10 gol İşin garibi 0 CcC Frikikten de 2 gol attım.

Maçta %100 gol pozisyonu yok ama 10 gol var ilginç

kariyeri açmaya korkuyorum zaten sakatlık sorunum var başka sakatlığı kaldırmaz takımım(melo 7 ay hamit 2 ay emre 3 hafta umut 2 hafta sakat )

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Her yeni bir guncellemede Taktik yapmaktan biktim,bu ne ya guncellemeden önce isleyen Taktigim guncellemeden sonra islememeye basladi...Eski taktikle Arsenal sporting Lisbon,kiev,Bayern gibi takimlari yenebiliyorken guncellemeden sonra 2.lig takimlarina yenilir oldum sampiyonlar liginde yari final kacti,Ligden de Koptum.fazla Sakatlik yasamazken takimim Revire Dondu

Oyunu dün aldim hemen fenerbahçe kariyeri açtım yaptığım 6 maçta sadece 2-3 oyuncum sakatlandı oda en fazla 7 gün sürdü

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

sakatlıkları bilmem de benim cl şampiyonu takımım artık maç kazanamıyor

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

bence sakatlıklık hariç maç motoru olmuş artık son transfer güncellemsiyle birlikte oynanabilir bir hal aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben 3d izlemiyordum. daha dogrusu hiç izlemiordum :dizleyelim bakalım maçları
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sakatlık probemi dışında her şey yerli yerine oturmuş.. Sakatlığın da abartılacak bir tarafı yok o kadar.. Daha aza indirgenirse iyi olur tabiki..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kayitli oyunuma devam ediyorum bende sakatliklar antrenmanda oluyor mac esnasinda degil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    O zaman oyunda 3-4 doktor almanın mantığı nedir? Bir doktor yeter o halde değil mi?
    Benim sorum farklıydı
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler sakatlık problemini kafaya takmayın.FM 13'ten sıkıldım,transfer güncellmesi ile FM 12 oynuyorum durum bu;

Yakında Burak ve Selçuk'un da sakatlanmasını bekliyorum.Engin yanlışlıkla araya girmiş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Maçlardan çok antrenmanlarda oyuncularımın sakatlanmasından bıktım resmen. Hayır işin garip tarafı müzmin sakat olan oyuncularım yeni güncelleme ile sakatlanmaz oldu, Zouma, Falcao gibi sakatlanmasını daha az beklediğim oyuncular 6-7 hafta gitmeye başladı. Kadro derinliğim geniş bu açıdan oynatmaya oyuncu sıkıntısı çekmiyorum, ama antrenmanlardaki sakatlığı nasıl daha aza indirebilirim merak ediyorum?

Ben hem kendi maçlarıma, hem de ligimdeki diğer maçların verilerine bakıyorum, sakatlıklar normal gibi geldi bana genel olarak..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

güncellemeden sonra.

oynadığım bütün maçları izledim ve maç motoru diğer patchlere göre daha mantıklı olmuş. eskisi kadar abuk subuk şeyler hiç olmuyor denecek kadar azalmış.

olayı oyun kolay olmuş'a getirmeyeceğim tabi maç içerisinde direktif vermesem, oyuncu ve felsefe değiştirmesem birçok maçı kaybedebilirdim.

(/s)

Yaklasik 2 ay oynadim güncellemeden sonra bir kac oyuncum 1er hafta ve 3 4 gün falan sakatlandi. Tek uzun süreli sakatlik milli takimda sakatlanan Gareth Bale o da 5 hafta. Sezon öncesi sirf kondisyon yüksek calistirdim sezon baslarken taktik normal calistiriyorum. Maclarda farki acinca tempoyu düsürüyorum. Genelde oyuncular 11 13 km arasi kosuyolar cogu mac.

taç atışları kullanılırken bazen oyuncu 2-3 metre içeriden taç atıyor...
    doğrudan frikikler hala zor gol oluyor...
    bazı oyuncu potansiyelleri yıldız olarak profilde ve liste görünümünde farklılık gösteriyor...
    maçlar yoğunlaşınca fikstür karışıyor. 10 gün maç oynanmadıktan sonra 10 güne 5 maç veriyorlar....bu yamayla düzelmedi bu da.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri