Doktorlar ne kadar iyi olursa iyileşme süreleride o kadar azalır ve tahmini süreler daha doğru çıkar başkada bi etkisi yoktur
tabi canım doktor sakatlığı önleyemez mantık olarak adam sahada yedi tekmeyi doktor napsınama etkili bi tedavi süreci geçirmesinde faydalı olur
Fizyoterapi özelliği iyi olan bir doktor yeter.
Sentugo.
Ben de şimdiye kadar sakatlıklar üzerinde etkisi olmadığını düşünürdüm ama wiki'deki bilgi tereddüte düşürdü. Oyundakilerin de doktor değil fizyoterapist olduğunu varsayarsak acaba etkili mi diye düşünüyorum.
Wiki: Fizyoterapist, hastalık durumları dışında, kişilerin fiziksel aktivitelerini düzenlemek ve hareket kabiliyetlerini arttırmak için mesleğiyle ilgili ölçüm ve testleri yaparak kanıta dayalı koruyucu ve geliştirici protokolleri belirler, planlar ve uygular.
valla çokta polemiğe girmeye gerek yok ben bana verilen sınırda fizyolarımı alıyorum takıma artık faydası varsa da yoksa da düşünmüyorum. zaten hiç bi faydası olmasa sadece 1 fizyo alınır ya da yönetimden fizyo sayısını artırmasını istediğimizde zaten bi tane yetiyor ne gerek var demesi gerekir böyle bi istek seçeneklerde bile olmayabilir hatta
Benim asıl sormak istediğim iyi bir fizyonun hangi özellikleri iyi olmalıdır fizyoterapiden başka
Sakatliklarin cogalmasinin nedeni, bir onceki mac motorunda kullandiginiz taktiklerin rakibin fazla dripling yapmasini engellemek icindi. Bu taktikler yeni mac motoru icin fazla agir geliyordur.
Taktiksel tercihlerle cok fazla oynamadan yapacaginiz dengeli taktiklerle bu tip sorunlarla karsilasmamaniz lazim.
@martymcfly
Teşekkür ederim.
Sakatlanma sorunu yaşamayan bir arkadaş varsa burada en başından sonuna kadar ne yaptıysa açıklasın, sorun yaşayan arkadaşlara faydası olur. Tabi çıkıp tempoyu düşürün, antremanlara dikkat edin gibi 2-3 cümleden ibaret ve herkesin bildiği standart haline gelmiş konular olmazsa iyi olur.
Aynen benim de hoşuma gidiyor. Yedek oyuncular ilk 11 de oynamıyorum diye sorun çıkarıyorlar. Her zaman oynatacak birileri oluyor. Hiçbiri olmazsa 18 yaş altı oynatıyorum benim için sorun olmuyor.
Edit: Bu mesajı yazdıktan sonra Beşiktaş'ta Oğuzhan ile Cenk'in de sakatlandığını öğrendim. Bu da bir oyun hatası heralde.![]()
Last edited by HeracLes : 14.Şubat.2013 at 21:13
vallahi bende 13.2.1 var bunu bu yorumlardan sonra yüklemem açıkcası ben şuanki maç motorundan memnunum adana demir ile süper ligde 9. yum şimdi erciyese deplasmanda 4 attım niye maceraya gireyimki..ortasaham kaanatlarım müthiş paslaşıyorlar...
benim tercihim 13.2.1 e devam
kariyeri açmaya korkuyorum zaten sakatlık sorunum var başka sakatlığı kaldırmaz takımım(melo 7 ay hamit 2 ay emre 3 hafta umut 2 hafta sakat )![]()
Her yeni bir guncellemede Taktik yapmaktan biktim,bu ne ya guncellemeden önce isleyen Taktigim guncellemeden sonra islememeye basladi...Eski taktikle Arsenal sporting Lisbon,kiev,Bayern gibi takimlari yenebiliyorken guncellemeden sonra 2.lig takimlarina yenilir oldum sampiyonlar liginde yari final kacti,Ligden de Koptum.fazla Sakatlik yasamazken takimim Revire Dondu
Oyunu dün aldim hemen fenerbahçe kariyeri açtım yaptığım 6 maçta sadece 2-3 oyuncum sakatlandı oda en fazla 7 gün sürdü
sakatlıkları bilmem de benim cl şampiyonu takımım artık maç kazanamıyor
bence sakatlıklık hariç maç motoru olmuş artık son transfer güncellemsiyle birlikte oynanabilir bir hal aldı.
ben 3d izlemiyordum. daha dogrusu hiç izlemiordum :dizleyelim bakalım maçları
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sakatlık probemi dışında her şey yerli yerine oturmuş.. Sakatlığın da abartılacak bir tarafı yok o kadar.. Daha aza indirgenirse iyi olur tabiki..
kayitli oyunuma devam ediyorum bende sakatliklar antrenmanda oluyor mac esnasinda degil..
Beyler sakatlık problemini kafaya takmayın.FM 13'ten sıkıldım,transfer güncellmesi ile FM 12 oynuyorum durum bu;
Yakında Burak ve Selçuk'un da sakatlanmasını bekliyorum.Engin yanlışlıkla araya girmiş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçlardan çok antrenmanlarda oyuncularımın sakatlanmasından bıktım resmen. Hayır işin garip tarafı müzmin sakat olan oyuncularım yeni güncelleme ile sakatlanmaz oldu, Zouma, Falcao gibi sakatlanmasını daha az beklediğim oyuncular 6-7 hafta gitmeye başladı. Kadro derinliğim geniş bu açıdan oynatmaya oyuncu sıkıntısı çekmiyorum, ama antrenmanlardaki sakatlığı nasıl daha aza indirebilirim merak ediyorum?
Ben hem kendi maçlarıma, hem de ligimdeki diğer maçların verilerine bakıyorum, sakatlıklar normal gibi geldi bana genel olarak..
güncellemeden sonra.
oynadığım bütün maçları izledim ve maç motoru diğer patchlere göre daha mantıklı olmuş. eskisi kadar abuk subuk şeyler hiç olmuyor denecek kadar azalmış.
olayı oyun kolay olmuş'a getirmeyeceğim tabimaç içerisinde direktif vermesem, oyuncu ve felsefe değiştirmesem birçok maçı kaybedebilirdim.
![]()
(/s)
Yaklasik 2 ay oynadim güncellemeden sonra bir kac oyuncum 1er hafta ve 3 4 gün falan sakatlandi. Tek uzun süreli sakatlik milli takimda sakatlanan Gareth Bale o da 5 hafta. Sezon öncesi sirf kondisyon yüksek calistirdim sezon baslarken taktik normal calistiriyorum. Maclarda farki acinca tempoyu düsürüyorum. Genelde oyuncular 11 13 km arasi kosuyolar cogu mac.
taç atışları kullanılırken bazen oyuncu 2-3 metre içeriden taç atıyor...
doğrudan frikikler hala zor gol oluyor...
bazı oyuncu potansiyelleri yıldız olarak profilde ve liste görünümünde farklılık gösteriyor...
maçlar yoğunlaşınca fikstür karışıyor. 10 gün maç oynanmadıktan sonra 10 güne 5 maç veriyorlar....bu yamayla düzelmedi bu da.