Last edited by okocha6 : 10.Şubat.2013 at 09:26
Bocchetti, mattia destro, sercan sararer ve sinan bolatı bonservissiz olarak kadromuza katıyoruz.
Tek eksik olarak defansif oyun kurucu kaldı ancak iyi oyuncular çok pahalı, almak istemiyoruz. Bu sene Cristian ve kim jong-woo ile devam edip(bu oyuncular da dmc defansif oyun kurucu olarak çok iyiler sadece yaşlılar), seneye regen ya da gerçek iyi bir transfer yapmayı düşünüyoruz.
maçları oynamıyorsun sanırım tatile gidiyorsun? başarılar
Öncelikle iyi bir sezon geçirmişsin , transferler de çok iyi yalnız bu hazırlık maçlarını hep zor takımlara karşı oynamayı tercih etmişsin , sakatlanmalar çok olabilir dikkat et !![]()
Yok hocam oynuyorum, oyuncu araştırmasıydı, personle yenilemeseydi,Gökhanın sözleşmesiydi falan (37.5 milyona serbest kaldığından ve izlendiğinden yeni sözleşme yaptım) ağır ağır gidebildim. Maçları oynıcam. Tatile gitmiyorum hiç bir zaman.
Bocchetti ve alabilirsem yeni ön liberom takıma uyum sağlasın ve sakatlık olmasın diye maçları kendim yapıcam, tabi görüntüsüz ve en hızlı şekilde yapıca hazırlık maçlarını.
Başarı dileklerin için teşekkürler.
İlk 2 hazırlık maçımı 4-1 ve 2-0 kazandım. Sonra yeni oyuncular nedeniyle duran top ayarlarını değiştireyim dedim, çok vakit aldı. Aklıma gelmişken bocchettiyi pas yapan stoper yapayım. İlk maçta 5-60 metrelik harika bir pas attı krasice, krasic de kafayla pas verdi ve gol oldu.
55 milyon tl bedelle Andrea Poli Fenerbahçede. Dayanamadım aldım. Defansif orta saha mevkiinde destek, defansif oyun kurucu olarak oynatacağız. Bu arada Viktor Fischerin hazırlık maçlarında gol atması da olgunlaşmaya başladığını gösteriyor. Devre arasında almıştım onu ve takıma anca adapte oldu demekki.
![]()
Transferler iyi hoş güzel iyi paralar harcamışsın,geçtiğimiz sezonun ve bu sezonun transfer geçmişini koyarmısın başarılar.
Çok büyük paralar değil aslında. 100 milyon Tl harcamışım transfere 2 yılda. Senede 20 milyon euro normal Fenerbahçe ve Galatasaray için.
Ligde 4te 4le gidiyorum. Şamp ligde grubumda Barcelona, Milan ve Borusia Dortmund var. Ölüm grubu tam. Barcaya içerde şansım tutuyo,2 sezondur hazırlık maçlarında evimde yeniyorum. İçerde yensem yeter barcayı. Şimdi ilk maçım olan barca deplasmanına gidiyorum. 1 puan başarı olur.
Şampiyonlar ligi grubu çok zor bence 3. olursan sevin ama Sonra da UEFA Avrupa Ligi'ni almalısın..![]()
Uefayı alamadım çeyrek finaldi sanırım celtiği içerde 3-1 yendim dışarda 6-1 mi ne yenildim
Ligi ve Türkiye kupasını aldım, 3. sezonumda süper kupa,lig, türkiye kupası ve şampiyonlar ligini alarak 4te 4 yaptım, avrupa süper kupası ile davet ederlerse (02-03ten beri oynadığım ilk oyun) kıtalararası kupa ve Türkiye süper kupasını da alarak 7de 7 yapmak istiyorum. Fotolar birazdan gelecek.
Last edited by okocha6 : 17.Şubat.2013 at 07:46