2014/2015 sezonu gelen giden oyuncu listem.
Ömer Toprağı alıp almamayı da çok düşündüm ancak Bochetti de yaşlanıyor, Egemen zaten yaşlandı, kaliteli ve nispeten genç bir Türk stoperi, satış listesine konmuşken, yabancı kontenjanını ve özellikle Şampiyonlar Ligini düşünerek transfer etmek mantıklı geldi.
Şampiyonlar ligini aldığım için kulüp 44 milyon tllik transfer bütçesi verdi, onlarla da samed yesil ile emre canı almak istiyorum.
Last edited by okocha6 : 17.Şubat.2013 at 08:41
Gökhan Gönül geldi 30 yaşına. Bu sene kronik sakatlık durumu da ortaya çıktı. Ofansif sol bek olarak kullandığım paulo de ceglienin mevkisinde hasan ali, caner ve özgür de oynayabildiğinden ve hasan ali ile caner gerçekten iyi performans gösterdiklerinden, pauloyu lig için 8 kişinin içine almayacağız. Onun yerine bonservissiz olarak kadromuza kattığımız ve ofansif sağ kanat bek olarak oynatacağımız (kimi zaman krasicin mevkisinde de kullanabiliriz keza Krasic de yaşlandı) schelottoyu lig için 8 kişilik yabancı listemizde bulunduracağız. Bu transferi yapmamdaki diğer amacım da Şampiyonlar ligi için kadromu daha da güçlendirmekti.
![]()
Bu arada şampiyonlar ligi gol kralı 12 golle oyuncum Kweuke oldu.
Güncelleyim de eve dönünce devam edicem.
3-4 güne kadar eve dönüp devam edicem, zamanaşımına kurban gitmeyelim.
Krasici 35 milyon TL karşılığı Valenciaya sattık. 31 yaşına girecekti, özellikleri düşecekti, hala para ederken sattık. Yerine yeni bir oyuncu alıyorum. Biraz sonra imza atacak, paylaşacağım.
Hocam senin kalbini kırmak istemem ama sunumun biraz kötü.![]()
Samed Yeşil kiralık olarak 1 yıl daha bizimle.
Feneri uçurmuşsun tebrikler. Takım kadronu merak ettim paylaşabilirmisin?
Avrupada ideal 11 ve yedeklerim :
Şimdi baktım da göbekteki 3 orta saha için sadece bir yedeğim var. O nedenle dmc,mc ve sağ kanat bekte oynayabilen ve nerde kime karşı oynarsa oynasın hep iyi performans gösteren Alparslan Öztürkü Gökhan Gönülün yerine yedeklere almalıyım avrupada. Zaten Gökhan geçen yıldan beri sürekli sakatlanıyor. Bu yıl sonu sözleşmesi bitiyor, sözleşmesini uzatmamayı bile düşünüyorum çünkü 13-14 milyon TL maaş istiyor, bağlılık, temsilciyi falan da katınca ilk yılı neredeyse 20 milyon TL'ye geliyor. Yerine zımba gibi oynayan Alparslan, alternatif Veysel Sarı ve avrupadaki asımız scholetto varken, 31 yaşına girecek olan ve sürekli sakatlanan bu nedenle de iyi performans gösteremeyen bir oyucuya o kadar para vermek istemiyorum. İlk iki görüşmede de sonuç alamadık zaten, bir müddettir de görüşmek istemiyor. Yıllık 10 milyon tlye çekebilirsem belki anlaşırım sonra, bir yandan da kıyamıyorum çünkü![]()
Last edited by okocha6 : 12.Mart.2013 at 15:36
Emre Can kiralık listesinde ancak kiralamaktan ya da transfer etmekten vazgeçtim. Nedeni de 2-3 sene önce Lüleburgazspordan regen olarak transfer ettiğimiz ve çok hızlı gelişen şu aslan parçası :
Kendisi hem dmc defansif oyun kurucu, hem de iki yönlü orta saha olarak yedekten girecek ilk tercihimiz, Poli, jem, potuktan biri olmadığı zamanlarda da ilk 11 oyuncumuz olacak bu yıl.
Last edited by okocha6 : 12.Mart.2013 at 17:54