Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 150 sonuç

Konu: Norveç İle 2016 Avrupa Şampiyonası Heyecanı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Birebir özelliği 15 bu senin çok işine yarayacak savunmayı önde kurmanı öneririm.
    Savunmamız fazla hızlı olmadığı için önde kurmayı düşünmüyorum. Şu anda defans çizgisi normal. Buna rağmen Renan kurtarırsa çok iyi olur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ayman ve Ferhat Çökmüş'ü kadromuza katarak transfere son noktayı koyduk.

Devre arası transfer özeti

Sistemi değiştireceğimi söylemiştim. 4-4-2 den sonra 4-1-4-1 oynayacağız. Ahmet Cebe 3 ay sakatlandığı için sağ öne Emrah Eren'i kaydırdık. Genel olarak ilk 11 böyle olacak. Bruno ile Bikoko'yu değişmeli kullanacağım.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 18-19-20-21. Hafta

STSL 21. Hafta Puan Durumu

Aldığımız puanlarla biraz olsun rahatladık. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynamak bizim için sıkıntı yaratabilir. Ama elde ettiğimiz avantajı seri mağlubiyetlerle bir anda kaybetmek istemiyoruz. Umarım sene sonunda herşey istediğimiz gibi olur...
    TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Bence devre arası transferleri gayet iyi , taktiği de iyiki değiştirmişsin , eğer ki sezn sonuna kadar böyle devam edebilirsen rahatlıkla ligde kalırsın ve seneye daha güçlü bir ekiple daha iyi yerlere gelebilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Bence devre arası transferleri gayet iyi , taktiği de iyiki değiştirmişsin , eğer ki sezn sonuna kadar böyle devam edebilirsen rahatlıkla ligde kalırsın ve seneye daha güçlü bir ekiple daha iyi yerlere gelebilirsin
    İşler biraz karıştı. Ardı ardına kaybettiğimiz için ligde dengeler değişti.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 30. Hafta Puan Durumu

Ardarda gelen mağlubiyetler sonrası kümede kalma şansımızı zora soktu. Son 4 haftada 3 maçın içerde olması avantaj sayılabilir. Karabük, Bursa ve Mersin ile içerde oynarken Trabzon ile deplasmanda oynayacağız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

3 yıllık yeni sözleşmeye imza attık.

STSL 31-32-33. Hafta

STSL Puan Durumu

Futbolculara diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Kaç haftadır galibiyete hasretiz. Öne geçip de maç vermekten bıktım. Bursa ya da Karabük'ten 3 puan alsak Mersin'i yenip ligde kalabilirdik. Ama şimdi son haftada Mersin'i yenip Kaysri'nin puan kaybını bekleyeceğiz. Büyük ihtimal düştük ama bir umut son haftayı bekliyoruz.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Bir İlçenin Sevinç Çığlıkları !

STSL 34. Hafta

Kayseri ve Karabük birbirleriyle oynadılar. Beraberlik haberi gelince ligde kaldığımız resmileşti...

STSL Puan Durumu

Mersin'i içerde yenip ligde kalmayı başaran Akhisar Belediyesporlu futbolcularda büyük sevinç vardı !

Akhisar İlçe Stadını Dolduran Taraftarlar İse Maç Bitiminin Hemen Ardından Sokaklarda Marşlarla Yürüdüler !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yönetim sağolsun antreman ve alt yapı tesislerini geliştirme kararımızı destekledi.

Ayrıca zeminin kötü olduğunu söyledik ve yenileme çalışmaları başladı.

Ve en önemlisi stadyumun genişliteleceği ve kapasitenin 10.000 olacağı açıklandı. Stad tamamlanana kadar 19 Mayıs'da oynayacağız. Ayrıca stadın genişlemesi belediye tarafından yapılıyor. Anladığım kadarıyla kasamızdan para çıkmayacak.

En önemli gelişme ise Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu Fenerbahçe'nin Kazanması !

Bir ilginç gelişme ise Yılmaz Vural'ın Augsburg ile anlaşmasıydı.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni sezondaki transfer bütçemiz 2.400.000 € oldu. Maaş bütçemiz kısıtlı olsa da bu sezonu kiralık oyuncularla geçirmeyi planlıyorum.

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Düşmemene çok sevindim, yerinde olsam hemen yatırım yapmazdım 1-2 yıl daha para sana ciddi şekilde lazım olacak ondan sonra yatırım yapman daha çok işine yarardı bence, ama hertürlü arkandayız,

Serdar Gürler i mutlaka al sağ kanatı 6-7 sene götürür

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Düşmemene çok sevindim, yerinde olsam hemen yatırım yapmazdım 1-2 yıl daha para sana ciddi şekilde lazım olacak ondan sonra yatırım yapman daha çok işine yarardı bence, ama hertürlü arkandayız,

Serdar Gürler i mutlaka al sağ kanatı 6-7 sene götürür
    Hem transfer yapıp hem de tesisleşmeye çalışacağız. Zor olacak belki ama ikisini bir arada idare edeceğiz bir şekilde.

İlk işim Serdar'a bakmak oldu ama 2 m € istiyorlar bonservisine. O yüzden şu an mümkün görünmüyor.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hocam Atabey Çiçek eğer gençlerbirliği birine vermediyse.Mükkemel bir pivot santrofor kolay gelsin takipteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Hocam Atabey Çiçek eğer gençlerbirliği birine vermediyse.Mükkemel bir pivot santrofor kolay gelsin takipteyim.
    Teşekkürler. Oyuna gince bakacağım.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Abi tebrik ederim zoru başarmışsın , umarım gelecek sezon daha iyi yerlere getirirsin takımını.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Düşmemen çok güzel olmuş. Atabey Çiçek çok farklı bir oyuncu. özellikleri aşırı iyi görünmese de güzel işler yapabilen bir oyuncu. forvet sıkıntısını az çok giderebilir.

Portekizli Esmael Gonçalves'ide tavsiye edebilirim. Hızlı bir oyuncu. İçeri kat eden kanat yada forvet oynatabilirsin. Portekiz milli takımına kadar çıktı benim oyunumda. ikinci yarıda ligde oynamadı(yabancı kontenjanından dolayı yanlış transferlerle) ama Türkiye Kupasındaki performansı yinede Portekiz milli takımına seçtirdi oyuncuyu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer döneminde çok sıkıntı çekiyoruz. İstediğimiz oyuncular bizi tercih etmiyorlar. Kadronun çoğunu da yollayınca açıkçası biraz panikleyip alternatif olabilecek oyuncuları aldık. Bundan sonra da ilk 11 için 3-4 transfer yapıp transferi kapatmayı düşünüyorum.

Abdullah Durak - 180.000 €

Gabriel Cichero - Bedelsiz

Musa Nizam - 800.000 €

Barış Ataş - Bedelsiz

Prince Buaben - 425.000 €

Murat Duruer - 130.000 €

Murat Sözgelmez - 100.000 €

Hakan Arıkan - 60.000 €

Rıdvan Şimşek - Bedelsiz

Şu an için gelen-gidenler ise şöyle

Kadromuzun şu anki hali

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Abi tebrik ederim zoru başarmışsın , umarım gelecek sezon daha iyi yerlere getirirsin takımını.
    Sağol Murat. Kadroyu güçlendiremedik gibi hissediyorum ama sezon başlayınca göreceğiz.
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Düşmemen çok güzel olmuş. Atabey Çiçek çok farklı bir oyuncu. özellikleri aşırı iyi görünmese de güzel işler yapabilen bir oyuncu. forvet sıkıntısını az çok giderebilir.

Portekizli Esmael Gonçalves'ide tavsiye edebilirim. Hızlı bir oyuncu. İçeri kat eden kanat yada forvet oynatabilirsin. Portekiz milli takımına kadar çıktı benim oyunumda. ikinci yarıda ligde oynamadı(yabancı kontenjanından dolayı yanlış transferlerle) ama Türkiye Kupasındaki performansı yinede Portekiz milli takımına seçtirdi oyuncuyu.
    Esmael iyi oyuncuymuş. Bonservisi de makul gibi. Almak için uğraşacağım. Teşekkürler tavsiye için.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hocam çok transfer önümli değil bu oyunda önemli olan takım uyumu
    Sezon öncesi 3-4 güne bir hazırlık maçı yap lig başlamadan takım uyumunu %50ye getirebilirsen olur bu iş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde kalabilmek çok iyi olmuş. Transferler de gayet güzel bence

Kadro ciddi anlamda daralmış bunun sende farkındasın. Takımın iskeletini yaratabilecek oyuncuları takıma katmışsın ama alternatifler çok vasat ve bazı mevkilerin yok gibi. Kısa sürede Akhisar Belediye ve Gençlikspor yönetiminin el atmasını bekliyorum olaya

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hocam kadroyu çok kısıtlamışsın. Keşke iskelet oyunculardan 4-5 tanesini tutsaydın

Okurken çok heyecanlandım. Tebrikler.

Abdullah Durak çok iyi oyuncu. 2 yönlü orta saha olarak oynatabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Hocam çok transfer önümli değil bu oyunda önemli olan takım uyumu
    Sezon öncesi 3-4 güne bir hazırlık maçı yap lig başlamadan takım uyumunu %50ye getirebilirsen olur bu iş
    Takımı dağıttımız için uyum sorunu olacaktır. Umarım en kısa zamanda çözeriz bu durumu.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ligde kalabilmek çok iyi olmuş. Transferler de gayet güzel bence
    Transferler güzel fakat devamını da getirmek lazım.
    Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Kadro ciddi anlamda daralmış bunun sende farkındasın. Takımın iskeletini yaratabilecek oyuncuları takıma katmışsın ama alternatifler çok vasat ve bazı mevkilerin yok gibi. Kısa sürede Akhisar Belediye ve Gençlikspor yönetiminin el atmasını bekliyorum olaya
    Kadronun dar olması ve transfer yapamamamız beni endişelendiren tek şey şu an. İskelette hala eksik var. Ve alternatiflerim kısıtlı. O yüzden kadroyu güçlendirmeye devam edeceğim.
    Quote Originally Posted by furdun View Post
    Hocam kadroyu çok kısıtlamışsın. Keşke iskelet oyunculardan 4-5 tanesini tutsaydın
    Bir anda hepsini yollamak iyi olmadı cidden. En azından alternatif olarak kadroda tutsam şu anda çok rahat olurdum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Okurken çok heyecanlandım. Tebrikler.
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Abdullah Durak çok iyi oyuncu. 2 yönlü orta saha olarak oynatabilirsin.
    Ben de kendisinden çok şey bekliyorum. Muhtemelen savaşçı orta saha olarak kullanacağım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Saha zemini çalışmaları sona erdi.

Şu anda ilk 11 in 7 ismi belli. 4 bölgeye oyuncu almaya çalışıyorum. Ayrıca alternatif isimler de gelebilir.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

7 oyuncu ile daha anlaşarak transfere son noktayı koyduk !

Yiğit Gökoğlan - 275.000 €

Georgi Sarmov - 180.000 €

Koray Arslan - 130.000 €

Atila Turan - 45.000 €

Marcus Vinicius - Bedelsiz

Anıl Karaer - 45.000 €

Önder Çengel - 22.000 €

Transfer Özeti

2.2 m € olan transfer bütçemizi sonuna kadar kullandık. Para kalmadığı için forvete ve defansa iyi alternatifler alamadık. Forvetteki eksikliği yedek takımdaki Gideon Sani ile tamamladık. Genç olması Bikoko'nun alternatifi olmasını sağlayacak.

Kadro

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 1-2-3. Hafta

STSL Puan Durumu

Akigolar Liderliğin Keyfini Yaşıyor !

Şimdi çıkıyorum. Akşama devam edeceğim...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Çok güzel başlamışsın aynen devam

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri