Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum Bursaspor'la puan farkı çok değil Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirsen, inanılmaz bir sıçrama yapmış olursun, hadi bakalım..

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Golcümüz William yavaş yavaş ısınıyor takıma ve lige seneye daha çok katkı yapacağını umuyorum

Ligin sonuncusu bir takımdan evimizde bu denli bir hezimet kabul edilebir birşey değil takım fırçayı yedi soyunma odasında. Hurşut ne bela bir oyuncu arkadaş yerinde durmuyor bi türlü. İnşallah seneye de aynı şekilde oynar

Bu galibiyet çok iyi oldu zor bir maç oldu. Heryerde Boum var savunmada kornerlerde heryerdeo var. Bu takımda da Erkan Zengin tutulmuyor dileriz seneye de aynı şekilde devam eder

Son 4 hafta kala tablo. GS şampiyon oldu bile bakalım biz avrupaya gidebilecek miyiz

Kalan Maçlarımızı şu şekilde

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum Bursaspor'la puan farkı çok değil Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirsen, inanılmaz bir sıçrama yapmış olursun, hadi bakalım..
    Avrupa bileti alabilirsek çok güzel olur. Şampiyonlar ligi güzel görünsede bize 2-3 gömlek fazla gelir şimdilik ülkemizi rezil etmeyelim bursa giderse onlar daha iyi bizden biz UEFA ya razıyız bu sene

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu maçı kazanabilsek şampiyonlar ligi biletini sipariş vermiş olacaktık ama olmadı

Buda Bursadan kaptığımız oyuncu

AKDENİZ DERBİSİ
    İlk defa bir Akdeniz Derbisinden rahat galibiyet aldık. Willian iyice ısınmaya başladı seneye çok faydalı olacağını umuyorum

Bunladra Antalyadan kaptıklarımız

EUFA da yız
    Bu sezon evimizdeki son maçtı ve artı bi özelliği daha var galibiyet UEFA elemelerini garantiler. Ve öylede oldu Volkan ı geçmekte çok zorlandık açıkçası çok gelemedik ama yinede etkili geldik. Kaptan penaltı kaçırmasa stres olmazdık ama canı sağolsun.

Son haftaya girilirken dikkat çekmek istediğim bir nokta var BJK nin durumu. Düşme tehlikesi

Son maçlar

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Avrupa mız garantiydi zaten ama şampiyonlar ligi umudu vardı ancak Bursa dan gelen haberler bu maçı formaliteden öteye götürmedi. Kağan 3 ay sakatlandı allahtan sezon bitti

Bu da Kayseriden kaptığımız

SEZON BİTTİ
    BJK rakibini yenemedi ama A.Demirspora dua etsin Bolu yu yendi yoksa düşecekti

Lig Konumuzdan ötürü bize verilen para çok güzel

Bu başarıyı hak eden oyuncularımıza dağıttığımız prim analarının ak sütü gibi helal olsun aslanlarım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Şöyle birşey gözüme çarptı ikinci yarıda yeni sezon için anlaştığımız oyuncularımız oldu onların takımlarıyla oynadığımız maçta bize gol atanlar:
    Gençlerbirliği den Hurşut Meriç, Eskişehirden Erkan Zengin, Antalyadan İbrahim Dağaşan ve Kayseriden Eren Güngör göllerini esirgemediler bizden

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bunlarda an itibariyle anlaştığımız diğer isimler

Şimdi bünyemizde olan Hüsejinovic , Nadarevic, Mkoyan ve Boum bunları elden çıkarığ hem bütçe yapıp hemde artık kurumsal yatırım yapmak istiyorum. Boum hariç diğerlerini satmaya kararlıyım ama Boum en değerli oyuncumuz sağlıklı bir karar vermem gerekiyor ya tam zamanında elden çıkarıp para kazanmamız gerekiyor yada devam etmemiz gerekiyor.
    Bir diğer sorun ise Ufuk Ceylan ve Ceyhun Gülselam, bu iki oyuncununda kendi kulüpleriyle sözleşmeleri bitiyor yani sözleşme teklif edebiliriz, Ceyhun biraz fazla istiyor ama imkan elverirse mutlaka takımda görmek istiyorum zira taktiğin en önemli parçası, gerek hava toplarında gerek geriden topu oyuna sokmada çok iyi yerli olmasıda artısı. Ufuk ise kesin değil onun yerine yabancı da alabiliriz bakalım neler olacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

DİĞER LİGLERİMİZ

TÜRKİYE KUPASI

YILIN 11 İ

eN İYİ GOLCÜLER

EN İYİ SAVUNUCULAR

EN İYİ BEN

KİBAR FEYZO OLAMADIK

ÜLKE SIRALAMASI

LİGİMİZ AVRUPADA YERİNİ KORUDU

ARTIK YATIRIMLARA BAŞLADIK

kISA SÜREDE TAMAMLANACAK OLMASI ÇOK GÜZEL BENCE

YENİ SPONSORLUKLAR

BÜTÇE AÇIKLANDI

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gelecek sezon kadro çok iyi olacak. Tesisleşmeyi de aradan çıkarırsan 2 sezon içinde tutulmazsın.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Gelecek sezon kadro çok iyi olacak. Tesisleşmeyi de aradan çıkarırsan 2 sezon içinde tutulmazsın.
    Amacım zaten bundan sonra 2 sezon içinde ideal kadroyu oluşturup ondan sonra çok gerekmedikçe transfer yapmamak Barcelona kafası

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

O HAKETTİ TARAFTAR ONU ÇOK SEVDİ
    2 Sezondur takımı sırtlayan oyuncu oldu. Hem geride hemde ilerde çok katkı sağladı. Bu bizim onu satmamız hakkında düşüncelerimizi değiştirecek gibi derin düşüncelerdeyiz
    Türk pasaportu almasına 5 yıl var henüz 24 yaşında kara kara düşünüyoruz

Çok şükür Ceyhunla anlaştık

Hyayr Mkoyan A.Demir e 350.000 + %50 satış payı ile satıldı
    Hüsejinovic 1,000,000 a Belediye ye satıldı
    Nadarevic 725,000 e Cesena ya satıldı
    Özgür İleri, Ömer Bayram ve Atahan Menekşe nin kiralık sözleşmeleri feshedildi hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Kadron müthiş 1 2 yıldız alabilirsen varya ligi geçtim avrupada çok iş yaparsın.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Kadron müthiş 1 2 yıldız alabilirsen varya ligi geçtim avrupada çok iş yaparsın.
    Bende aynı düşüncedeyim lakin an itibariyle kulübümüzün tanınırlılığı yeterli olmadığı için biraz daha sabretmemiz gerekiyor sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Tarih 30 Haziran en sevdiğim gün :=)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anlaştıkların çok iyi oyuncular, transferleri tek çerçevede görebilirsek daha güzel olur gerçi

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Anlaştıkların çok iyi oyuncular, transferleri tek çerçevede görebilirsek daha güzel olur gerçi
    Onlarla Aralıkta anlaşmıştım ya o yüzden öyle araya serpiverdim en son zaten yine total tabloyu verecem.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Yüz buldukça istiyoruz

Yeni gelenlerimiz ve oluşan değerleri

Bu kaleciyi 525.000 e aldık. Hem Ufuk tan daha iyi olduğuna inandığımız hemde yatırım yapmış olmak için. Ufuk un kiralık sözleşmesi fesh edildi

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Avrupa da eleme oynayacağımız için 1 temmuzda kampı başlattık bu sene hazırlık maçlarına başladık bi taraftan da transferler devam ediyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Gelecek sezon sonuna kadar kiraladık maaşının yarısı biz verecez 3.5milyon bonservis bedeli belirledik

Yekta nın kiralık sözleşmesi feshedildi

EFSANE İMZALADI
    Gençler dünya yıldızından eğitim alacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Doğa Kaya K.Erciyese bedelsiz gitti
    Onur Ayık 130.000 e İbrahim Akın 100,000 e A.Demir e
    Renteria nin sözleşmesi karşılıklı feshedildi
    Ben Yahia BJK e kialık gitti 475.000 bonservis bedeli belirledik
    Eren Tozlu(ST), Barış Başdaş(DC), Murat Demir (GK) Tarsusa kiralık gitti

Şimdilik transferi kapadık olursa yıldız olur atık olacağını sanmıyorum.
    HAzırlık maçlarına ağırlık verdik

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

TRANSER MUHASEBESİ

GENEL GÖRÜNÜM

GEnçleri kiraya göndermeye çalışıyoruz artık sadece

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Boum La 5 Yıllık Imzaladık O Artık Demirbaş Olacak. 500.000 Yıllık Alacak 21.500.000 E Gider Maddesi Var Sözleşmede

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Boumu sat dıcektımkı son mesajında 5 yıllık sozlesme ımzaladıgını gordum zaten elınde aykut demır ve eren gungor ve ceyhun erıs var gereksız olacaktı dıyecektım.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Aslında bi sebebide şu yenilemenin sözleşmesinin bitimine ne kadar az kalırsa o kadar az paraya gidiyor oyuncu o bakımdan diye düşündüm bide seviyom ben bu adamı ya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Menejerle oyuncu arasına girmiyim fakat artık bu sene hedef sampiyonluk olması kac senedır dogruduzgun bır ırtıbarımız artmadı bu sene kalıtelı oyuncular aldın sampiyonluk senındır

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

GEÇEN YIL MALİ DURUM

KASANIN AN İTİBARİYLE HALİ

Muhtemelen zarar büyümeye başlayınca Boum u satarız diye düşünüyorm

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Menejerle oyuncu arasına girmiyim fakat artık bu sene hedef sampiyonluk olması kac senedır dogruduzgun bır ırtıbarımız artmadı bu sene kalıtelı oyuncular aldın sampiyonluk senındır
    GS olmasa olurda GS yi durdurmak çok zor ya Burak ne yapı edip deli gibi gol atıyor
    Ama yakındır hissediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Seneye sezon sonu boşa çıkacaklar
    Burdan çok kaliteli isimler var özellikle bütün bu oyuncular için yağlama ve yıkama operasyonu şimdiden başlamıştır

Bunlara ek olarak Cenk Gönen de var 3. sayfanın başında olduğu için alamadım

Takımın başına geldiğimden beri forvet hattında bir türlü istediğim hareketliliği yakalayamadım bunun için devre arasında takıma katılmak üzere biriyle anlaştık bakalım bu nasıl olacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Kadromuza bu sezon dahil ettiğimiz bir genç Dardanelden getirdik

Transferdi kapattık. Bi kaçtane gencimizi kiraya gönderdik özellikle seneye Muhammed ve Orhan dan faydalanmayı düşünüyorum

MERSİN İDMAN YURDU HER ANLAMDA KABUK DEĞİŞTİRİYOR
    Beklediğimiz bir olaydı aslında biz saha içi olarak değişimin adımlarını atıyoruz yönetim olarakda değişmek çok güzel olacak
    Zengin biri gelse çok iyi olur

Sayfa 7 / 21 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri