Bir üst lige çıkmak için uğraşırken bir yandan da mali krizle uğraşıyoruz. Şu anda transferden gelecek paralar bile borçlar için ayrılıyor. Ayrıca 2039 tarihine kadar taksitlendirilmiş 138.000.000 € kredi borcumuz var. Serie A'ya çıkarsak işimiz daha da zor olacak gibi.
Ayrıca yönetim sezon sonu transferleri için ayırmış olduğumuz 2.000.000 € luk maaş farkını da aldı.
Şu andaki durum ise böyle
Açıkçası hiçbir kulüpte bu kadar ağır bir mali kriz yaşamamıştım. Eğer böyle devam edersek kayyuma gideceğiz gibi...
Maçlara gelecek olursak bir anda dibe vurduk. Zirveden kopmadık ama oynadığımız futboldan ziyade sonuçlar hiç ümit verici değil...
Serie B Puan Durumu
Geri kalan fisktürümüz ise şöyle
19 günlük arada dinlenip bir kaç hazırlık maçı oynayacağız ve sezonun geri kalanını en iyi şekilde geçirmeye çalışacağız.
Devre arası transfer döneminde ise zor günler geçireceğiz gibi. Mali krizde olduğumuz için oyuncularımıza diğer kulüpler ilgilerini açıklamaya başladı. Ben kabul etmesem bile başkan devreye girip oyuncuları satacak gibi. Ben de iyi para edecek oyuncuları satıp mevcut kadro ile devam etmeyi düşünüyorum. Yine kiralık isimlere yöneleceğim. Şimdilik bu kadar. Herkese iyi geceler...