1 ile 30 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by himone View Post
    Güncellemede benim ilk baktığım Salih Uçan oldu ama çok bir değişiklik dikkatimi çekmedi. Tabi Bravery değerinin hala 5 olduğunu görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım, diğer özelliklere dikkat etmedim. Bunları oyuncu tartışma platformunda görüşürüz artık.
    Bence Salih'in ideal profili için FM 14'ü beklemekte yarar var. Örneğin oynadığı ilk maçlarda çok rahat top kaparken şimdi aynı pozisyonlarda fazlasıyla faul yapıyor hatta kart görüyor. Oynadığı maç sayısı az olduğundan dolayı kesin bir yargıya varmak zor oluyor, sezon sonunda daha sağlam bir profil oluşturacağını düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence Salih'in ideal profili için FM 14'ü beklemekte yarar var. Örneğin oynadığı ilk maçlarda çok rahat top kaparken şimdi aynı pozisyonlarda fazlasıyla faul yapıyor hatta kart görüyor. Oynadığı maç sayısı az olduğundan dolayı kesin bir yargıya varmak zor oluyor, sezon sonunda daha sağlam bir profil oluşturacağını düşünüyorum.
    Evet 14'te ideal profil olur fakat, ben en başından teknik özelliklerin değişmesini düşünmüyordum. Sadece 2-3 tane mental özelliğin değiştirilerek gelişiminin garanti altına alınmsı gerektiğini düşünüyorudum. Ama dediğim gibi oyuncu tartışma alanında profil yayınlandığında düzgün bir tartışma olur ve sene sonuna kadar daha düzgün gözlemlenir. Profilini ayrıntılı incelemedim am yine de az bile olsa değişim olmuştur.

Mesaj Yetkileri