Türkiye liglerinde yaşanan yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle, bir arkadaşımdan kullandığı veri tabanını alıp oynamaya başladım (O'da internetten bulmuş). Oynarken fark ettim ki veri tabanında elden geçirilen tek şey yabancı sınırlaması değil aynı zamanda oynanan maçların günleri ve saatleri de olmuş. Şöyle ki;

- Lig maçlarının hepsi Pazar günü aynı anda saat 15:00'da başlıyor.
- Şampiyonlar Ligi maçlarının tümü Çarşamba 19:45'te başlıyor.
- Türkiye Kupası maçları aynı anda Çarşamba günü 20:00'da başlıyor.

Kısacası, bir turnuvaya ait o hafta oynanacak olan maçların sonuçlarını görmek için kendi maçınızın sonuçlanmasını bekliyorsunuz. Bu günlerin sabit olması durumu, sıkışık fikstürden doğan problemleri bir nebze olsun engellediği için işime geldi açıkçası.

Ama bu veri tabanındaki sıkıntı (en azından benim adıma) şu; Maçlarımı 3D olarak takip ediyorum. Haliyle lig maçlarının özetlerini izlerken öğlen saatlerine denk geldiği için sahanın bir kısmı gölgede bir kısmı güneşte kalınca pozisyonları takip etmek kimi zaman zorlaşıyor.

Acaba bu işlerden anlayan birisi kullandığım veri tabanını, turnuva fark etmeksizin (karşılaşmalar aynı şekilde, tek bir günde oynanacak kalacak biçimde) tüm maçların başlama saatini 20:00'a ya da 21:00'a sabitleyecek şekilde güncelleyebilir mi? Aslında güncellemek yerine, direkt olarak bunun nasıl yapıldığını izah edebilirseniz daha makbule geçer.

Kullandığım veri tabanı; http://rapidshare.com/files/90935414...i%20Limiti.rar