1 ile 30 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Hybrid View

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Çoğu kişi böyle düşünüyor bence, şöyle tercüman olayım.

Olumsuz yorumlardan dolayı bende almak istemiyordum ama serinin müdavimi olmuşsan mutlaka almak istiyorsun. Aklından çıkıyor ama bir yerlerde FM muhabbeti geçince mutlaka özlüyorsun. Malum kampanyanın yapılması ile kaçırmayıp oyunu temin ettim. Ufak tefek değil belki zaman zaman ciddi eksikler görmeme rağmen oyunda kapatmak istemiyorum, aksine her gün oynamak istiyorum. Yılların alışkanlığı var, vazgeçemiyorum oyundan.
    aynen tüm fm oyuncuları öyle zaten son güncellemelerle birlikte maç motoru nasıl ? birde sakatlık problemleri bahsedildiği kadar vahim durumdamı ?

Quote Originally Posted by giresun View Post
    aynen tüm fm oyuncuları öyle zaten son güncellemelerle birlikte maç motoru nasıl ? birde sakatlık problemleri bahsedildiği kadar vahim durumdamı ?
    Herkes sakatlıktan feryat etmesine rağmen ben oyunda ilk sezonumda 1 sakatlık harici ciddi bir sakatlık yaşamadım. Yedek stoper 3-4 ay sakatlanmıştı ama başka böyle ciddi sakatlık olmadı. Hep 1-2 haftalık minik sakatlıklarla geçildi sezon.

İkinci sezon üçüncü hazırlık maçında iki yedek bir de as takımdan bir oyuncum 6-7 hafta sakatlandı. Şu an hepsinin sakatlıkları geçti ve sezonun ilk çeyreğinde takımda bir sakatlığım bulunmmakta.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Herkes sakatlıktan feryat etmesine rağmen ben oyunda ilk sezonumda 1 sakatlık harici ciddi bir sakatlık yaşamadım. Yedek stoper 3-4 ay sakatlanmıştı ama başka böyle ciddi sakatlık olmadı. Hep 1-2 haftalık minik sakatlıklarla geçildi sezon.

İkinci sezon üçüncü hazırlık maçında iki yedek bir de as takımdan bir oyuncum 6-7 hafta sakatlandı. Şu an hepsinin sakatlıkları geçti ve sezonun ilk çeyreğinde takımda bir sakatlığım bulunmmakta.
    çok teşekkürler peki maç motoru nasıl ? benim en çok merak ettiğim fake koşular bunlar oluyormu son sorumda bu

Quote Originally Posted by giresun View Post
    çok teşekkürler peki maç motoru nasıl ? benim en çok merak ettiğim fake koşular bunlar oluyormu son sorumda bu
    Bilgisayarımın performansı el vermediği için 3D motoru adam akıllı test etme imkanı yakalayamadım. 2B klasik olarak maçları izliyorum, oynuyorum geçiyorum.

Mesaj Yetkileri