Fiksture bak
Muthis baslamissin lige, benim eski kariyerde o Lekic denen eleman 20+ gol attiyordu sezonda. Sendede gollere basladimi
Fiksture bak
Muthis baslamissin lige, benim eski kariyerde o Lekic denen eleman 20+ gol attiyordu sezonda. Sendede gollere basladimi
Süper baslamissin lige ligin kalbur üstü takimlarini yenerek baslamak takima ekstra morel olmustur
Çok iyi gidiyorsun bende aldım Gençleri ama çok yiyor bende nedense takım.
Öncelikle başarılar.
Sezona mükemmel bir başlangıç yapmışsın. Devamı gelirse şampiyonluk neden olmasın ?![]()
TariboWest
Başarılar,ligde çok iyi gidiyorsun.Azo benim favori oyuncumdur zaten![]()
Bu gidişle uzun vadedeki hedef kısa vadeye dönüşecek![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Siteye ve Football Manager'a ara vermeden önce serinin bir önceki oyununda en son FC United of Manchester kariyerin vardı ve ilgiyle takip ediyordum. Bu kariyerini gördükten sonra daha yakın takip edeceğim, başarılar.
Şuan oynadığım Ordu maçında büyük kıyım var.
eto'o bitmiş.
Sakatlıklar takıma çelme takıyor. Ama şöyle bir durumda var genelde ortalama bir kadro ile büyük takımların karşısına çıkıldığında galip gelme oranı artıyor herhalde rehavete kapıldıkları için bu oluyor. Umarım Fenerbahçe maçındada olur![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Maçları sen oynasan daha iyi olur hepsi tatile gidilmiş![]()
Yoo hepsinde takımınn başında ben durdum. 2011'den beri hiç bi kariyerde tatile gitmedim. Nereden böyle bi fikir edindin ?
eto'o bitmiş.
Lige Gençlerbirliği'ne yakışır bi giriş yapmışsın, 10. ile 1. arasındaki puan farkı az, aman diyelim hocam![]()