Sayfa 14 / 32 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ferdinand alkışlıyor Çakır'ı aynısını başka hakeme biz Türkler yapsak ne olurdu acaba maç sonunda Bence kart doğru bir kaç hata olabilir Çakır'ı yerden yere vurmaya gerek yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006

Çakır böyle bir maçta isminden cidden söz ettirdi. Bakalım UEFA bu duruma nasıl yaklaşacak.

Son pozisyon penaltı değil miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kart doğruydu bence. Nani ayağını çekmek yerine daha da ileri itiyor vurmak istercesine. Madrid o dakikadan sonra maçı aldı götürdü. Tabii bunda Mourinho'nun payı çok büyük. Arbeloa-Modric değişikliği çok iyi bir değişiklik olduğunu hemen gösterdi zaten.. Cüneyt Çakır'da maçı oldukça iyi yönetti hiç baskı altında kalmadı.. Madrid'i kutlamak gerek.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nani bariz tekme ediyor yani pozisyonun sonlarına doğru bakın ayağını kaburga kemikleri arasına yerleştirmeye filan çalışıyor ve maçın adamı lopez 4-5 tane %100 çıkardı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Ferdinand alkışlıyor Çakır'ı aynısını başka hakeme biz Türkler yapsak ne olurdu acaba maç sonunda Bence kart doğru bir kaç hata olabilir Çakır'ı yerden yere vurmaya gerek yok
    Ferguson'un yaptığı bir Türk teknik adamı yapsa şuan tvleri düşünemiyorum bile.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cüneyt Çakır konusunda herkesten farklı düşünüyorum herhalde. Bana göre özellikle kırmızıdan sonra saçmaladı, klasik Türk hakemi özelliği olan eyyamı da es geçmemek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bence kişisel bir gıcıklık var gibi.Çünkü biz severiz kendimizi çok eleştirmeyi,kötülemeyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben doğru karar düşünüyorum ilk başta ikili mücadele; ama pozisyon devamında ayağını hiç çekmiyor yani oyuncu şeytani düşünüyor bunu gördü Cüneyt Çakır. Ama bundan sonra hayatı boyunca bir daha adaya basamaz.
    final adada değil mi? adadaysa bir kez daha basacak demektir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Şimdi gördüm o hareketi,kırmızı kart doğru.

Ancak Cüneyt Çakır bariz hatalar yaptı,eski yönettiği Avrupa maçlarına göre bu maç biraz kötüydü.2 penaltısını vermedi Manchester'ın.

Ayrıca dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama Sergio Ramos acaip çirkef oynadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Son pozisyon penaltıydı. Cüneyt Çakır'dan nefret ediyorum. Çok inat bi hakem.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bir ramosun yaptığı pozisyonda vermedi penaltıyı orda rakibe ayağıyla vuruyordu ve herhalde mourinho'da manuyu her elediğinde şampiyon oluyor

Webb varken çakır final yönetemez bence

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Roy Keane says Cüneyt Çakır made the right call in sending off Nani. Keane says It was dangerous play by Nani

Ve yapmayın ya Cüneyt çakır avrupada howard webb'i katlar cebine koyarmanu maçlarına webb verildiğinde zaten manu 12 kişi rakip 10 kişi oynuyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Son pozisyon penaltıydı. Cüneyt Çakır'dan nefret ediyorum. Çok inat bi hakem.
    lig yetmezmiş gibi bide şl deki maç keyfimize sardı bildiğin çıldırdım ya inşallah bayern gelir çeyrek finalde madrid e

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ramos 3 günde hem real madrid'e hem barcelona'ya gol atan tek futbolcu büyük ihtimalle

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çakır Uefa finalini yönetir zaten tabi temsilcimiz Fenerbahçe elenirse umarım elenmezler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cüneyt Çakır'a Şampiyonlar Ligi finalini verecekler ben diyeyim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Bencede Cüneyt Çakır Şampiyonlar ligi finalini yönetebilir.

22. Default

Nani'nin pozisyonuna gösterdiği kırmızı çok ağır... Nani Arbeloa'yı ilk kez ayağı ona temas ettiğinde görüyor, gözü tamamen topta. Son bölümde bir de penaltıyı es geçti... Bu performans sonrası yarı final yönetir ancak.

Mourinho bu tur sonrası 3. şampiyonlar ligi şampiyonluğuna gider diyorum. Mourinho'nun her hamlesi harikaydı, rakip eksilince 3'lü savunmaya döndü orta alanı kalabalıklaştırdı. Öne geçti 4-5-1'e döndü.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    final adada değil mi? adadaysa bir kez daha basacak demektir
    Yönetmesi çok zor artık. O yüzden unutmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Facx View Post
    lig yetmezmiş gibi bide şl deki maç keyfimize sardı bildiğin çıldırdım ya inşallah bayern gelir çeyrek finalde madrid e
    aynen ya. şu maç taraf tutmuyodum nani atıldıktan sonra manU lu oldum kaçırdığı gollere sinerlendim falan. Nani atılmasaydı Allah aşkına kaç kişi kırmızı kart beklerdi o pozisyon. Hatta maç içinde hangi madrid li kırmızıdır diye ısrarla itiraz etti. Çarpışma pozisyonuna kırmızı vermek gibi bişeydi. Malesef maçı katletdi cünet çakır.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bide Ferguson'u anlamadım. Kagawa Rooney Valencia nasıl yedek kalır anlamış değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Roy Keane karar doğru diyor ntvspor da rıdvan ve yanındaki adam karar yanlış diyor ilginç cidden

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Nani'nin pozisyonuna gösterdiği kırmızı çok ağır... Nani Arbeloa'yı ilk kez ayağı ona temas ettiğinde görüyor, gözü tamamen topta. Son bölümde bir de penaltıyı es geçti... Bu performans sonrası yarı final yönetir ancak.

Mourinho bu tur sonrası 3. şampiyonlar ligi şampiyonluğuna gider diyorum. Mourinho'nun her hamlesi harikaydı, rakip eksilince 3'lü savunmaya döndü orta alanı kalabalıklaştırdı. Öne geçti 4-5-1'e döndü.
    Bayern Münih alıcak kupayı bu sene diyorum bende

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Roy Keane karar doğru diyor ntvspor da rıdvan ve yanındaki adam karar yanlış diyor ilginç cidden
    Onlar bizden birilerini kötülemek için ellerinden geleni yapmaya çalışan insanlar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Onlar bizden birilerini kötülemek için ellerinden geleni yapmaya çalışan insanlar.
    Ayıp ediyorlar cidden kırmızı karttan sonra hata yapmış olabilir ama o ana kadar zerre hata yapmadı ve şu anda internette ferguson ağır eleştiriliyor nani ve giggs ile başladığı için rooney'i ilk 11 başlatmadığı için filan

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence Final yönetme şansı halen var.

Baktığımız da hiç kırmızı gösterilmeyecek bir pozisyon da değil. Bana göre birçok hakem kırmızı çıkarırdı. Böylesine bir maçta korkusuzca bu kartı çıkarmakta bir iştir.

Bence çok da kötü yönetmedi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 14 / 32 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri