başarılar.
başarılar.
ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!
Avrupa Ligi G Grubu 4.Hafta
Vaslui'yi rahat gecip gruptan çıkmayı garantiliyoruz.
11.Hafta
Bayern Münich'den sonra Dortmund'u da 4-1 devirdik.Aslanlarım benim
12.Hafta
Dortmund maçının rehaveti takımda 1 hafta kalmış gözüktü maçta.Ömer Toprak bir çok arkadaşını küfür yemekten kurtardı.
Avrupa Ligi G Grubu 5.Maç
Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için yedek ağırlıklı kadroyla çıktık.Bu kadar etkili oyun beklemiyordum doğrusu.
13.Hafta
Werder Bremen'e de 3 fark attık ancak Schürrle'yi en az 3 hafta kaybettik.
14.Hafta
Dusseldorf deplasmanından rahat bir 3 puan.
15.Hafta
Bu kadar iyi giderken Frankfurt'a puan kaptıracagımız aklıma gelmezdi. Sağlık olsun
15.Hafta Puan Durumu
Halen namağlup ilerlememize rağmen Bayern'in nefesi ensemizde ve sezon sonuna kadar da böyle devam edeceğini düşünüyorum.
Avrupa Ligi G Grubu 6.Maç
Bizim yedek takımda iş varRubin'i de farklı geçtik.6'da 6 yaparak bu grubu lider tamamladık.
Hersey yolunda , takima yeni katilacak adamlar olursa yani nokta 1/2 transfer olursa kimseye vermesin ligi ve avrupayi.
Munichi ikinci macta kesin yenmen lazim.
Romulo yakışır bu takıma 2. sezonda.
Transfer düşünmüyorum ancak Rensıng gereksiz gol yeme alışkanlığı edinmiş gibi görünüyor bana defans hatasız oynarken bile 2 gol rahat yiyor.Kameni'yi sezon sonuna kadar kiralayabilirim.Munich'i deplasmanda nasıl yenicez bakıcaz artık orda duruma
Bütçemiz sıkıntılı biraz Bony'ye bonservise yanlış bakmadıysam 15'e yakın ödedik.O yuzden başkan sezon sonu ıyı butce verirse neden olmasın.
16.Hafta
Augsburg deplasmanını kayıpsız gecıyoruz.
17.Hafta
Ligin ilk yarısını iç sahada kotu bıtırdık.
Hazırlık Maçları
Kondisyonu sağlam tutma açısından iyi bir döenm geçirdik.
Carlos Kameni ile Transferin son gununde anlaştık.Afrika uluslar kupasından sonra katılacak takıma.
Bundesliga 18.Hafta
Bony'nin Afrika Kupasında olmasına rağmen bu seneki bol gol anlayısımızdan vazgeçmedik ve Wolfsburg'u ezdik
19.Hafta
Schalke maçı öncesi iyi bir prova yaptık ama Rolfes'i sakat verdik. 1 ay uzak sahalardan kendisi.
Carlos Kameni
Rensing'in güvensizliği bizi bu transfere zorladı.Bir Fm efsanesi Kameni ile 3.5 yıllıgına anlaştık.
Uefa Avrupa Ligi Son 32 Tur Rakibimiz
Çok zor bir eşleşme olmadı bizim için ancak ne olursa olsun işi sıkı tutacağız.
Azyi Rahat Elersin Hocam, Takımın mükemmel gidiyor.
Okul yüzünden pek foruma vakit ayıramadım ama oyunu oynadım ve sezonu bitirdim.Sezonun özetini sunacağım sizlere umarım bir daha böyle olmaz
2012-2013 Sezonu (Bundesliga)
Puan Durumu
Son maça kadar heyecanlı bir lig oldu Bayern'e kaptırmadık ligi
UEFA Avrupa Ligi
Yarı Fınal İlk Maç
Hiç beklemediğim bir skordu Madrid'i cok rahat gectik.
Final Maçı
GErçekten final maçına yakışır maç oldu.Uzatmalarda heyecan tavan yaptı 119'da Kıessling bize kupayı getirdi.
Şampiyonlar Ligi
Türkiye Ligi
İngiltere Ligi
İspanya Ligi
İtalya Ligi
Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.