Sow'un sol kanata atılması olumsuz gibi görünse de sürekli ceza sahasına girdiği için FB'nin hücum etkinliğini ciddi anlamda arttrımış durumda. Özellikle Kuyt ile birlikte sürekli pozisyon değiştirmeleri de rakip defansların düzenini bozuyor. Önceden Sow forvette ve 2 tane saf kan kanat ile oynadığımızda çok yanlız kalıyordu. Kanat oyuncularımız hep çizgide bekliyordu, ortadan da yardım gelmeyince Sow yanlız kalıyordu. Şimdi ileride sürekli bekleyen Webo var ve Sow sürekli içeri sürpriz koşular yapıyor. Toplu ve topsuz rakibin üzerine her gidişinde tehlikesi var. Son maçlarda FB'nin etkili tüm ataklarında Sow var, bir de GG.

Kuyt'ı ben de uzun süre eleştirenlerdendim, özellikle inanılmaz top kayıpları yapıyordu hatta aynı şekilde maç bile kaybetmemize sebep oldu. Ama son maçlarda takım gibi o da performansını arttırdı. Benim sinirlendiğim konu özellikle Kuyt gibi bir oyuncunun sürekli aynı şekilde top kaybetmesiydi ama bu konuyu da düzeltmiş. Şu an forvet hattımız çok iyi durumda, orta sahamız da aynı performansı yakalarsa çok iyi bir takım oluruz. Özellikle ileride çok etkili forvetler varken orta sahada Cristian gibi bir kazma olması büyük sıkıntı oluşturuyor. Final paslarının hiçbiri etkili değil, onun yerine Salih gibi hem top sürebilen hem de çok güzel pas verebilen bir oyuncu oynarsa Sow ve Webo ikilisi her maç 1-2 tane golü kesin atar.