Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?
- Voters
- 53. You may not vote on this poll
-
Schalke 04 kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Derler ya; turnuva takımı olmak savunmadan geçiyor diye. Schalke gittikçe toparlanırken, biz giderek bozulduk. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Çok zor bir maç olacak. Üst düzey mücadele şart. Schalke'nin Dortmund maçını izledim; işimiz zor. Huntelaar'ın olmaması bizim için bir şans.
Kolay pozisyon veriyoruz ama pozisyon bulma konusunda ciddi ayaklara sahibiz. Bu durumda olası skor bizi kurtaran gollü beraberlik olabilir 2-2 gibi.
Elenilmesi halinde bence tablo o kadar da kötü olmayacaktır. Tüm gücümüzle turnuvaya tekrar gruplardan başlayabilmek için şampiyonluğa yükleneceğiz. Lig arası transferlerini saymazsak; Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak hem başarıdır hem de kadro için tecrübedir. Duruma bir de bu açıdan bakmak lazım.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules