1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Güneş Bu Sefer İzmir`den Doğacak ! - Göztepe SK [1.Sezon]

Hybrid View

.:: Basın Açıklaması ::.

Ani bir kararla Göztepe Spor Kulübü`nün başına geçirilen Murat Keser, Bugün antreman tesislerinde yerel ve ulusal medya`nın yer aldığı basın toplantısına katıldı..Sakin ve kararlı gözüken Keser, oldukça neşeli tavırlarıylada dikkat çekti.

Göztepe Spor Kulübü Teknik Direktörü Murat Keser;

Değerli basın mensubu arkadaşlar.İlk önce hepinize teşekkür etmek isterim, İzmir`in bu soğuk havasında bizleri kırmıyarak bu toplantıya geldiniz..Bu arada merak etmeyin, toplantıyı oldukça kısa tutacağımki, hepiniz sıcak evlerinize ve işyerlerinize tez zamanda varın,kimsenin hasta olmasını istemeyiz.( Salonda gülüşmeler )

Açıkçası samimi olmak gerekirse, burda olmak benim içinde süpriz oldu.İmam beyi futbolculuk yıllarımda olsun, daha öncesi ve sonrası oldukça iyi tanırım..Ama uzun bir süredir görüşmüyorduk, benimde yurt dışındaki antrenörlük kurslarım sebebiyle Türkiye`ye gelemiyordum zaten.Ailemdeki birinin rahatsızlığı sebebiyle, aynı ortamda buluşma fırsatımız oldu.

Yılların vermiş olduğu hasreti giderdikten sonra, bu tür konular açıldı.Bana kurslarımın nasıl gittiğini sordu..Bende bir kaçını tamamladığımı ve hepimiz biliyoruzki, öğrenmenin yaşı yok, yüksek lisans kurslarına devam ettiğimi belirttim..Kendisi Göztepe`nin durumundan biraz bahsetti ve şu anki gidişattan memnun olmadığını söyledi.Malum hasta ziyareti kısa olur, bana muhakak kulüpte bir gün kahve içmeye gelmemi söyledi ve söz aldıktan sonra ayrıldık..

Akrabamın sağlık durumu 1-2 gün içinde düzeldiğinden, benimde tekrardan yurtdışındaki kurslarıma dönmem gerekti.İmam bey`in hala kahve teklifi aklımdaydı, gitmesem ayıp olurdu.Kendisini arayıp müsayit olduğunu öğrendikten sonra, tesislere gittim..Kendisiyle hoş beş sohbetten sonra ilk önce bir arkadaş sonrada Göztepe Spor Kulübü`nün başkanı olarak resmi bir teklifte bulundu.İlk önce samimi söylüyorum, kabul etmedim.Çünkü bu yük benim kaldırabileceğimden fazlaydı.

Hepimiz biliyoruzki Göztepe bir çınar.Bu kulüp neler atlattı, amatöre düştü sonra tekrar yükseldi ve İzmir Kulüplerinin içinde en fazla taraftara sahip takımlarından biri..Ama kendisi ısrarla bu işin başına geçmemi, artık kendisinin bir çok kişiye güvenini kaybettiğini belirtti..Benim hırslı ve azimli olduğumu, bununda kadromuza aynı şekil yansıyacağından emin olduğunu söyledi.Bende kendisini kırmıyarak bu görevi kabul ettim.İşte karşınızdayım.

Taraftarlar şundan emin olabilirki, ben küçüklüğümden itibaren her zaman hem Galatasaray hem Göztepe taraftarı oldum..Futbolculuk yıllarımda başka takımlarda forma giysem dahi, her zaman maçlarına gittim, gerekli desteği verdim..Şimdide aynısını yapacağım hatta daha fazlasını.Kimsenin kuşkusu olmasın, bu takım hakettiği yerlere gelecektir,

Hiç bir zaman boşa oyuncu almıyacağız.Elimizdekinin kıymetini bilip elimziden geldiğince onlardan verim almaya çalışacağız.Bu kulübün boşa harcıyacak tek bir kuruşu yok.Alt yapımızdaki genç futbolcularımzıda merak etmesin, çok çalışana, hakedene bu takımda her zaman yer var..

Göztepe son senelerde çok yıprandı, ama biz bunları telafi edeceğiz.Hepiniz duymuşsunuzdur Tanju Çolak teknik ekibimize katıldı..Geçenlerde kendisiyle alsancakta karşılaştık, bir kafede oturup hoş beş sohbetten sonra bana yardımcı olmasını rica ettim, sağolsun oda yıllardır esirgemediği desteğini tekrardan gösterdi ve bir abim olarak teklifimi kırmadı kabul etti..

Hedeflerimiz şu an büyük..Bazen insanlar kulübün başına yeni geçtiğinde bu tarz söylemlerden kaçınır..Ama aksine söylemek lazımki, oyuncularında hedefi böyle olsun, taraftarın kulübe karşı inancı artsın, her zamankinden daha fazla destek olsun.

Zamanında avrupada destanlar yazmış bu takım, neden tekrardan olmasın.Herkes bize inansın ben kendi adıma söz veriyorumki bu kulüp,i bu saatten sonra her zaman bir adım ileriye gidecektir.

Aramıza yeni katılan futbolcularada, hoşgeldiniz demek istiyorum.Başarılı olucaklardan kuşkum yok özellikle rızvan`ın tecrübesiyle takımıza katkıda bulunacağından eminin.

Toplantının en başında dediğim gibi, lafı fazla uzatmak istemiyorum.Bizden birilerinin beklentileri var görebiliyorum, emin olsunlarki burdaki teknik ekip elinden geleni fazlasıyla yapmaya hazır ve durmadan çalışıyorlar.

İleriyi görüyoruz ve başarıların çok da uzak olmadığı günler yakınlarda..Hepinize tekrardan teşekkür ederim, en kısa zamanda sizlerinde sorularını kabul edeceğim bir basın toplantısı düzenliyeceğim, o zaman havanın daha sıcak olmasına özen göstereceğim bir gün seçerim merak etmeyin ( Salonda tekrardan gülüşmeler )

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar..

Toplantı Bitmiştir !
    Last edited by Jack Martin : 14.Mart.2013 at 04:16

Mesaj Yetkileri