Çok zevkli bir maç oldu. Trabzonun kalesinde tecrübesiz biri vardo onun sayesinde kazandık diyebilrim, 2-2 de herhalde yenemeyecez dedim ama çok şükür kazandık, kaleci sapolsun
GS yi takibimiz devam ediyor
Çok zevkli bir maç oldu. Trabzonun kalesinde tecrübesiz biri vardo onun sayesinde kazandık diyebilrim, 2-2 de herhalde yenemeyecez dedim ama çok şükür kazandık, kaleci sapolsun
GS yi takibimiz devam ediyor
Ayrıca Trabzon galbiyeti ile UEFA ya gitmeyi garantiledik
ÇUKUROVA DERBİSİ
Bu derbiyi oynamak ayrı bi zevkli, galip gelmek ayrı bir zevkli onlarla lig çok daha zevkli inşallah düşmezler ne diyelim. GS de kazadnı son 5 hafta bakalım ne olacak
Galibiyetere devam, tebrikler hocam. Seneye Avrupa oynamak da çok güzel.
Yine çok zevkli bir maç oldu, öne geçtik geriye düştük tekrar geçtik sonra geçildik en son yakaladık, müthişdi ya çok zevkli bir maç oldu
son 4 e girerken ligde durum bu
Kalan maçlarımız
GS nin kalan maçları
Rakamlar an itibariyle lig sıralamaları
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 2.MAÇ
Yedek ağırlıklı çıktık sahaya lig bizim için daha önemli, ama turu geçeriz diye düşünüyordum. 1-0 geriye düştük o gol bizi kendimize getirdi ondan sonra sazı elimize aldık kimseye vermedik.
Özellikle genç bekimiz Göksal çok güzel bir şekilde sarktı ceza sahasına ve bizim için ilk golünü attı ve turu getirdi
Fener maçından sonra GS ile Final oynayacağız
Hocam Şampiyon olma şansın var. GS'nin maçları senin maçlardan daha zor gözüküyor.
Fazla söze gerek yok herşey ortada rakip sadece 1 şut çekebildi
Biz kendi maçımızdan çok GS maçından haber bekliyoruz GS berabere kaldı fark 1 e düştü
şimdi bu hafta ne olacaksa olur sanırım
Büyük maç öncesi Alper den kötü haber geldi virüs kapmış, evine gönderdik, GS maçınıda kaçıracak
Burda alınan 3 puanın tadi başka hiç biyerde olmuyor
Biz skoru elde ettikten sonra geri çekildik beklemeye başladık. Trabzondan güzel haber bekliyorduk ama gelmedi, GS Trabzonu yendi. fark yina aynı kaldı. 74 e 73.
Son 2 haftaya girerken GS önce Adana sonra Kayseri ile oynayacak
Bizde Ordu ve Bursa ile. Adana düşme potasında bu maçı kaybederse düşecek haydi Adana önce kendin sonra bizim için oyna diyoruz.
Tabi bu 3 puan bide şu anlama geliyor Şampiyonlar ligini garantiledik.
Şimdi Türkiye Kupası Final maçı var önce
Hadi hayırlısı hocam. GS puan kaybederse mükemmel olacak.
TÜRKİYE KUPASI FİNALİ
Maça çok güel başlayamadık ama sonradan toparlandık, İsmail o kadar komik bir hata yaptı ki Burak tam bir Burak golü attı. çok geçmeden 1-1 i bulduk o zaman biz bu maçı alırız dedim. Ama uzatmalarda Ceyhun sakatlanıp çıktı yerine birini sokamadık eksik kaldık, ortasahada üstünlüğü kaybettik ve golde kaçınılmaz oldu...
İlk kez katıldığımız turnuvada final oynamak bir başarıdır bence onlar benim gönlümde şampiyon. Gurur duydum oyuncularımla
Son dakika golü kötü olmuş ama olsun dediğin final oynamak büyük başarıdır.
Ben sahadaki oyuna değil GS nin Adana maçına odaklanmıştım resmen. GS ilk dakikalarda öne geçti bende bitti rüya dedim. İkinci yarının ilk dakikalarında Adana 1-1 i buldu. Ondan sonra şuursuzca saldırmaya başladık, Ama bi türlü istediğimize ulaşamdık. Şuursuz ataklarımızın birinde dönen top filelerimizle buluştu, GS 2-1 buldu yoksa çok pişman olacaktım.
2. sırayı garantiledik. GS şampşiyon oldu tebrikler
Lig 2.liği de iyi bir başarı. Yalnız dediğin gibi Orduspor'un yenememenin cezası şampiyonluğu kaçırmak olsaydı kötü olurdu. Mutlaka kazanman gereken bir karşılaşmaydı.
Son maç olduğu ve birşey değişmeyeceği için yardımcıya oynattım nasıl oldu bilmoym vallaha
Lig bitti işte görüntü
Adana nın kurtulmasına çok sevindim
Konumumuz itibariyle bize verilen para
Bu konum için oyunculara verdiğimiz primler
YILIN 11 İ
Yılın en iyi hocaları
Yılın gen oyuncusu bizden
Oyuncu verileri
Ve fair-play
Hocam Şl hayırlı olsun umarım gruplara kalabilrsin büyük başarı gerçekten
MERSİN İDMAN YURDU BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Alt Liglerimiz
Hocam Ordu maçına gerçekten üzüldüm. Bu tarz maçlar hep risklidir. riski göze almışsın ama olmamış. ŞL'de güzel bir başarı. Umarım ŞL'ye kalırsın. Güzel bir sezon oldu.
Gelecek sezon bu başarının devamını bekliyoruz...
Yeni bir sponson bulduk
Yönetim bütçeyi açıkladı