1 ile 30 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Hybrid View

Arkadaşlar size bir sorun olacak takım savunmasıyla ilgili.. Şimdi 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorum ilerde amr amc ve aml olarak orta saha kullanıyorum.. Top rakibe geçince orda oynayan oyuncular rakip sahada kalıp savunmaya yardımcı olmuyor.. Onlarında takım savunmasına yardımcı olması için ne yapmam gerekiyor

2. Default

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    Arkadaşlar size bir sorun olacak takım savunmasıyla ilgili.. Şimdi 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorum ilerde amr amc ve aml olarak orta saha kullanıyorum.. Top rakibe geçince orda oynayan oyuncular rakip sahada kalıp savunmaya yardımcı olmuyor.. Onlarında takım savunmasına yardımcı olması için ne yapmam gerekiyor
    benim oyundaki favori taktiklerimden biridir fakat deplasmanda bu taktikle oynamak büyük kumar bence. iç saha maçlarında sık sık bu taktiği kullanırım ve istediğim sonuçları alıyorum. deplasmanda oynadığımda ise rakip benimle denk güçte veya benden iyiyse kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by thsndrn View Post
    ben çok güçlü rakiplere karşı kanat adamlarımı rakibin kanatlarını marke etmeleri konusunda talimat veriyorum o zaman mecburi bir şekilde geri dönüyorlar.

Genel olarak oyun anlayışınla da alakalı ben mesela akıcı ve kontrollü oynuyorum.

Mesaj Yetkileri