1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Kanarya Bir Gence Emanet! - Fenerbahçe S.K

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Default Kanarya Bir Gence Emanet! - Fenerbahçe S.K

Fenerbahçe S.K

Aykut Kocaman'ın uzun sürelerdir süregelen istifa süreci, sonunda tamamlandı. Alınan kötü skor ve oynanan vasat futbolun ardından uzun süredir kamuoyu tarafından istifaya çağırılan teknik adam, geçen hafta düzenlediği basın toplantısıyla görevine son verdiğini açıkladı. Yönetimin bu olay ardından takımın başına kimi getireceği ise merak konusuydu. Adayların en başında Fenerbahçe'yi eskiden de çalıştırmış olan Alman teknik adam Cristoph Daum ve Yılmaz Vural vardı. Ancak kulüp yöneticileri, 1989 yılından itibaren Fenerbahçe'nin alt yapısından as takıma kadar 2005 yılının sonuna top koşturan eski profesyonel futbolcu Burak Şahin ile 1 yıllık anlaşma imzaladığını kamuoyuna duyurdu. 1973 doğumlu genç teknik adam, 16 yaşından 32 yaşına kadar süren futbol hayatını noktaladıktan sonra da Fenerbahçe çatısı altında çalışmaya devam ediyordu. Taraftarların içinde büyük bir kuşku ancak beraberinde merak da uyandırmıştı yönetimin bu kararı. Artık Kanarya, genç bir ferde emanetti.

Göreve geldiği günün akşamında bir basın toplantısı düzenleyen Şahin, "Fenerbahçe benim yuvam, ikinci evim. 16 yaşımdan itibaren buradaydım. Önce paf takım, sonra 19 yaş altı, 21 yaş altı derken neredeyse tüm alt birimlerde forma giydim. Oynadığım futbol bakımından pek parlak bir zat olduğum söylenemez. Zaten belli olacak ki, uzun bir futbol yaşantım da olmadı.(1989-2005) Ama yapabildiğim büyük bir şey vardı. Varımı yoğumu Fenerbahçe'ye vermek. İşte şimdi de o zaman yaptığım şeyi yapacağım ve bu takımın başında bulunmak neyi gerektiriyorsa gerekeni yapacağıma söz veriyorum." şeklinde içten bir demeç verdi. Konuşmanın ardından salon kopan alkışlarla adeta inledi. Fenerbahçe ruhu geri dönüyordu, yeni bir çağ mı başlıyordu?

Nasıl Bir Taktik İzleyecek?

Genç teknik adam(40) Şahin, sezon öncesi hazırlık maçlarının ardından kafasındaki kadroyu şekillendirdi. Yaptığı 5 hazırlık karşılaşmasının 4'ünü kazanıp birinde mağlup olan sarı lacivertliler, Şampiyonlar Ligi ön-eleme turunda da Romanya'nın Vaslui takımı ile eşleşti. Hazırlık karşılaşmalarında her türlü taktiği, oyuncuğu ve oyun disiplinini deneyen genç teknik adam, en sonunda yukarıdaki taktikte karar kıldı.

Hırvatistan'ın Vrbovec takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında Sow'un yerine kadroya İBB'den yeni katılan tecrübeli forvet Webo ile başlayan teknik adam, muazzam bir manzara ile karşılaştı. Deplasmanda 7-0'lık galibiyetin en büyük mimarı attığı 6 gol ile Pierre Webo idi. Bu maçtan sonra, takımdaki tüm hücumcular bu sezon büyük bir forma rekabeti olacağını anlamış oldu.

Kolay Lokma!

Fenerbahçe, 3. ön-eleme turunda Romany'nın Vaslui takımı ile eşleşti. Romanya'daki maçı 3-1, İstanbul'daki maçı da 5-0 kazanana Şahin yönetimindeki takım, toplamda 8-1'lik skorla (5 gol Moussa Sow) rakibini eledi ve Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için karşılacağı son rakibi beklemeye başladı. Kura çekimine bizzat katılan genç teknik adam, çekilişi dikkatle izledi. Fenerbahçe, İspanya temsilcisi Malaga ile eşleşti. İlk maç, 22 Ağustos'ta La Rosaleda'da oynanacak.

Kupa İle Başladı!

Sezon başında son şampiyon Galatasaray ile Süper Kupa için maça çıkan Şahin ve öğrencileri, ezici oyunu ile sahadan 2-1'lik skorla ayrıldı ve sezonu kupa ile açmış oldu. Fenerbahçe 30. dakikada Kuyt ile penaltıdan öne geçti. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarıya baskılı başlayan Galatasaray 65'te Drogba ile golü buldu. Ancak Caner Erkin 79'da son sözü söyledi.

Merhabalar, bu yazıyı yazma gereği duydum; çünkü hayatımda ilk defa bir FM serisi oyununu almış ve oynamaya başlamış bulunmaktayım. Kariyer boyunca hatalarım ve kusurlarım olursa affola. Şimdiden teşekkürler.

Kuralları okudum, kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar hocam.
    Sağolasın hocam.

Başarılar.

Başarılar.

Sistem olarak aynısını kullanıyorum bende. Fakat Emre'yi orta saha olarak kullanman, Baroni'yi ilerde kullanman daha yararlı olabilir. Top ileriye getirmek maksat olansa eğer Emre çok daha iyi bir oyuncu. Krasic'i kullanmanı öneririm çok iyi bir oyuncu, Kuyt'ta büyük bir opsiyon.

Tabi senin işine karışmak kesinlikle istemem, deneme yoluyla öğrenmek bazen acı sonuçlar oluşabiliyor. Bu yüzden teknik ekip önerileri gibi aklının bir köşesinde dursun dediklerim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Başarılar.

Sistem olarak aynısını kullanıyorum bende. Fakat Emre'yi orta saha olarak kullanman, Baroni'yi ilerde kullanman daha yararlı olabilir. Top ileriye getirmek maksat olansa eğer Emre çok daha iyi bir oyuncu. Krasic'i kullanmanı öneririm çok iyi bir oyuncu, Kuyt'ta büyük bir opsiyon.

Tabi senin işine karışmak kesinlikle istemem, deneme yoluyla öğrenmek bazen acı sonuçlar oluşabiliyor. Bu yüzden teknik ekip önerileri gibi aklının bir köşesinde dursun dediklerim
    Teşekkürler hocam. Krasic'e ara ara şans verip takıma alıştırıyorum zaten. Kuyt'ın yerini alacaktır zamanla. Emre'yi nedendir bilmiyorum ama oyunu açar açmaz o bölgeye koydum. Şu an Cristian sakat, sakatlığı geçince onu orada da değerlendireceğim. Önerin için teşekkürler.

Heyecan Başladı!

STSL 1. Hafta
    Gençlerbirliği 2-3 Fenerbahçe

2-0 geriye düştüğümüz maçta iyi toparladık ve Emre'nin harika performansı ile 3 puanı kaptık. Tabi bu skorda devre arasında yaptığımız sert konuşma da etkisini göstermiş oldu.

Şampiyonlar Ligi Ön-Eleme 1.Maç
    Malaga 1-2 Fenerbahçe

Deplasmanda çok iyi oynadık. 2-0 öne geçtikten sonra Volkan'ın hatasıyla ilk golü yedik ancak sonrasında hata yapmadık ve diğer maç için avantaj sağlamış olduk. Şampiyonlar Ligi'nin kapısı açıldı.

STSL 2.Hafta
    Fenerbahçe 1-1 Gaziantepspor

Tatsız tuzsuz bir maçtı. 81'de Sow golü attı tam maç bitti derken karambolden golü yedik. Kaleyi bulan 1 şutları vardı o da gol oldu. Sağlık olsun.

Şampiyonlar Ligi Ön-Eleme 2.Maç
    Fenerbahçe 1-0 Malaga

2-1'in rövanşında İspanyolları evimizde de devirdik ve gruplara katılmaya hak kazandık. Aynı zamanda bu maçta da seyirci rekorumuzu kırdık. Teşekkürler 12 Numara!

Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları

Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının seçimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Kurada Temsilcimiz Fenerbahçe, C grubunda yer alıyor. Arsenal, Valencia ve Dinamo Zagreb'le karşılaşacak. İlk maç Arsenal ile Saraçoğlu'nda.

STSL 3.Hafta
    Bursaspor 0-1 Fenerbahçe

Kıran kırana geçen maçtan 3 puan çıkartmayı başardık. Sow'un ilk saniyelerdeki golü ile öne geçtik. Kuyt maçta bir penaltı da kaçırdı.

STSL 4.Hafta
    Fenerbahçe 2-1 İstanbul BB

Efe'nin atılmasıyla kontrolü elimize aldık. Doka'yı tutabilseydik sonuç daha farklı olacaktı.

ŞL Grup Maçları 1.Hafta
    Fenerbahçe 1-0 Arsenal

Kartların havada uçtuğu ve kaptan Emre'nin 42'de atıldığı karşılaşmada Caner'in harika füzesi ile öne geçtik. 64'te yanlış penaltı kararı geldi. Ancak Volkan penaltıyı kurtardı ve ilahi adalet gözler önüne serildi. Harika bir galibiyet aldık ve grup maçlarına avantajlı başlamış olduk.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam müthiş gidiyorsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

@5267 teşekkürler hocam.

Nesil
    2012

Hocam şampiyonlar liginde ön eleme dahil çok anaormal takımlar çıkmış çok önemli galibiyetler almışsın ligde takım uyumu sağlanınca orada da seriye bağlarsın yanlız ilk dizilişine baktım Stoch sakat falan mı Caner'i koymuşsun sol'a

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam şampiyonlar liginde ön eleme dahil çok anaormal takımlar çıkmış çok önemli galibiyetler almışsın ligde takım uyumu sağlanınca orada da seriye bağlarsın yanlız ilk dizilişine baktım Stoch sakat falan mı Caner'i koymuşsun sol'a
    Hocam hazırlık maçlarında Caner'den çok daha fazla verim aldım, inanılmaz anlarda maça damgasını vurdu. Şimdilik öyle gidiyorum hem Türk olması da onu seçmemde büyük bir avantaj.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Sağolasın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kulüp 8.000.000 € ek transfer bütçesi açtı, sizce ne yapmalıyım? Transfer yapayım mı yoksa bütçeyi sezon sonunda mı kullanayım?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Kulüp 8.000.000 € ek transfer bütçesi açtı, sizce ne yapmalıyım? Transfer yapayım mı yoksa bütçeyi sezon sonunda mı kullanayım?
    Hocam göbek defansa takviye yapmalısın(Genç bir oyuncu)Çünkü takımdaki defans oyuncularının çoğu çok götürmez.Sana tavsiyem Aykut ve Serdar Aziz.

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam göbek defansa takviye yapmalısın(Genç bir oyuncu)Çünkü takımdaki defans oyuncularının çoğu çok götürmez.Sana tavsiyem Aykut ve Serdar Aziz.
    Aynen kardeşim.Aykut Demir yalnız daha ucuza gelebilir.
    Last edited by byKpln : 17.Mart.2013 at 17:19

Serdarı o paray satmayabilirler. Kemal Tokak'ı öneriririm ben. Bir de onun profiline bak.

Jores Okoreyi 3-4 milyon tlye transfer edebilirsin. Hasan Ali'yi sol bek oynat, verim alırsın.

Bir de transfer yapmayacaksan da stoper olarak Egemen banko oynar.

Mehmet Topal stoper olarak çok iyi iş yapıyor. 51 maçta 8 gol 3 asist ile oynadı bende, 6M£ başladığı değeri ikinci sezon başında 12M£ oldu. Top dağıtan stoper istiyorsan Serdar Kesimal çok iyi bir alternatif, Egemen ve Bekir'e hiç güvenmedim ben salt stoper ikiside.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    ilk sezonda şampiyonlar ligini alırım diyorsan bir defans bak alamam diyorsan sezon sonuna bırak bence (mutsuz oyuncular cok ucuza alabilirsin mesela sociedad da ibanez yada espanyoldan hector moreno tam ball playing alabilirsen bunlardan biri işini görür) sana kalmış

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nikolai hocamın tavsiyesine uydum ve Topal'ı stoper olarak Galatasaray maçında oynattım. Gayet iyi ve hatasız oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Öncelikle başarılar. Yönetimin verdiği ek bütçeyi sezon sonuna sakla bence. Egemen-Yobo'yu kullanabilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2012

Kesinlikle bütçeyi şimdi kullanma takımın prestiji biraz daha artınca şimdi alacağın oyuncudan çok daha iyisini sezon sonu alırsın takımın en son ihtiyacı olan bölge stoper bence ufaktan orayı yerli yapmaya çalış sol bek için sezon sonuna Fabio 'yu getir derim hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyun dosyaları ile ilgili birtakım değişiklikler yaparken yanlışlıkla save dosyaları ile oynamışım maalesef kariyerin save dosyasını ne kadar uğraşsam da geri getiremedim.

Mesaj Yetkileri