Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

  1. #151

    Default

    Türkiye kupası Finalinde Bursasporla karşılaşacağız.


  2. #152

    Default

    Şampiyonlar ligi yarı finali ilk maçında evimize avantajlı bir skorla dönüyoruz. Benficanın başarısı hava toplarından ve uzun forvetlerine atılan uzun pasları onların indirmesinden geliyor. Topa sahip olma -şut zıtlığına baktığımızda bunu görüyoruz. Kullandığımız onca durran top ve kornerin bir tanesine kafa vuramadık.


  3. #153

    Default

    Tothenam da evine avantajlı dönüyor. Finaldeki rakibimiz olurlarsa kupayı üst üste 2. kez kazanma şansımız çok yüksek olur.


  4. #154

    Default

    Bizim maçtan önce Tothanem finale çıkıyor


  5. #155

    Default

    Benficayı parçalayarak finale çıkıyoruz.


  6. #156

    Default

    Maçın daha 2. dakkasında penaltı kazanıp değerlendiremiyoruz, 12. dakkada Hasan Ali atılıyor, penaltıyı kaçıran mc miz İbrahim Kazancının morali düşüp kötü oynadığından onu oyundan alıp sol kanat beke oyuna soktuğumuz Caneri koyuyoruz. 80 dakka 10 kişi oynadığımız maçı iyi oynayıp kazanarak Türkiye kupasını 3 yıl üst üste kaldırmış oluyoruz. Tek üzüntümüz ise 4-5 haftalık bir sakatllık yaşayan Thomas Dragenin Şampiyonlar Ligi Finalinde oynayamayacak olması.

    Last edited by okocha6 : 16.Mart.2013 at 09:12

  7. #157

    Default

    Aldığımız bu son kupayla gelmiş geçmiş en iyi Türk Teknik Direktör durumuna geldim.




  8. #158

    Default

    Artık uyuyayım. Şampiyonlar ligi finali heyecanını kalktıktan sonra yaşayacağız. Bu arada finalde Drage yerine sağ önde Scholettoyu oynatmaya karar verdim, Sercan Sararerden çok daha tehlikeli olacağı kesin. Scholettonun boşaltacağı sağ kanat bek mevkisinde ise bu yıl en iyi performansını veren ve hiç sakatlanmayan oyuncumuz Gökhan Gönülü oynatacağım.

  9. #159

    Default

    Süper ligi yenilgisiz tamamladık. Şimdi tek hedef şampiyonlar ligi kupasını bir kez daha kaldırabilmek.


  10. #160

    Default

    Totnım ilk yarıda bizi sahadan sildi. Bek ve kanat oyuncuları çok hızlı. Kadromuzu daha da güçlendirip seneye şampiyonlar ligi kupasını tekrar almaya çalışacağız.


  11. #161

    Default

    Danimarkayla Avrupa Kupasındaki rakiplerimiz Yunanistan, Portekiz ve İtalya.

    5 hazırlık maçımızın ilkini Arjantinle yaptık, fena oynamadığımız maçı 2-1 kaybettik.

  12. #162

    Default

    Hazırlık maçlarımız ve Avrupa Şampiyonası fikstrümüz. Umarım gruptan çıkarız. Çıkamazsak ya da Türkiyenin hocası kovulursa istifa edeceğim.



  13. #163

    Default

    İkili averajla Portekizi geride bırakıp gruptan çıkıyoruz.


  14. #164

    Default

    2. turda Hırvatistanla eşleştik.

  15. #165

    Default

    10 kişiyle uzatmalara kadar götürebildik. İstifa edeceğim ve Türkiye Milli Takımı menajerliğini kovalayacağım.


  16. #166

    Default

    David Urrutia 110 milyon tl karşılığında Fenerbahçede.



  17. #167

    Default

    Bir başka David, David Helmes 60 milyon tl karşılığında Fenerbahçede. Her iki Davidi de minumum serbest kalma maddesinden yararlanarak 48 taksitle aldım. Paulo De Ceglieyi ise 28 milyon tlye satın alma opsiyonlu olarak lyona kiraladım ancak kweukeyi henüz satabilmiş değilim. Bir de kurt zoumayı almam lazım ama çok fiyat çekiyolar olmazsa genç bir türk stoperle yedekleme yapıcam.

    Last edited by okocha6 : 17.Mart.2013 at 16:18

  18. #168

    Default

    Emre Canı da sattığımız Polinin yerine kiralık olarak takımımıza katıyoruz. Kendisini İbrahim Kazancının yedeği olarak kullanacağız.

  19. #169

    Default

    Kweukeyi 22.5 milyon tl karşılığında lyona sattık. Aslında en az 32ye sat emri vermiştim ama nasıl oluysa 22.5luk teklifi reddetmedi direktör ve ben de Urrutiayı daha fazl yedek bekletmemek için sattım.

    Ben ve Kweuke simge haline gelmişiz kulüpte ayrıca.

  20. #170

    Default

    Hazırlık maçlarım :


  21. #171
    Nesil
    2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    29
    Mesajlar
    535

    Default

    110 milyon TL çok büyük para hocam, böyle bir adamın yedekte beklemesi biraz abes olurdu zaten. Hazırlık maçlarındaki performansımız da gayet iyi. Bu sene fırtına gibi eseceğiz. Devamını bekliyorum.

  22. #172

    Default

    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    110 milyon TL çok büyük para hocam, böyle bir adamın yedekte beklemesi biraz abes olurdu zaten. Hazırlık maçlarındaki performansımız da gayet iyi. Bu sene fırtına gibi eseceğiz. Devamını bekliyorum.
    Öncelikle teşekkürler. Manuya karşı 5-0 öne geçtim ama hala hücumu bırakmayarak 3 gol yedim, Real maçını ise 3-1den çevirdim. Hazırlık maçlarında oyuna hiç müdahale etmiyorum takım hücum mantalitesine alışsın diye(skor ne olursa olsun) Bu sene, şampiyonlar ligi de dahil bütün kupaları toplamak istiyorum.( Bazı arkadaşlar bütün kupaları topladıktan sonra oyundan sıkılıyorlar ama Urruita gibi iyi bir oyuncuyu transfer etmek ya da alt yapıdan süper bir regen çıkarmak gibi şeyler oyun heyecanını sürekli canlı tutuyor bence) Yalnız bir korkum var ki o da bochettiyi satmamız nedeniyle yüksek kalitede 3. bir stoperimizin kalmayışı. Sakatlık,ceza durumlarında grup sonrası için sıkıntı yaşayabilriz.

    Kweuke de 2. yarıda transfer sezonu kapandığından beri satıış listesindeydi ama her zamanki gibi harika performans göstermesine rağmen teklif gelmedi, hazırlık maçlarında satılsın diye oynattım 7 maçta falan 10 gol attı ama dediğim gibi nasıl olduysa minimum satış bedeli olan 32 milyon tlye rağmen 22.5luk teklifi direktörümüz reddetmedi ve teklif bana iletildi. Kweukeye ederi teklif gelene kadar oynatsam 2-3 hafta ya da 1 ay neyse , urruitanın tam potansiyeline ulaşmasının önüne geçecektim onun için kweukeden fazladan gelebilecek 10-30 milyon tlyi bir kenara bırakıp teklif gelmişken ve sadece lyon izlerken((yakın zamanda fahiş artışlı bir teklif gelmezdi buna göre) sattım.

  23. #173

    Default

    Türkiye süper kupasında 5te 5 yapıyoruz. Tam bir kupa canavarı olduk.


  24. #174
    Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    2,301

    Default

    hocam merak ettim de acaba kulüp ekonomi grafiğini paylaşır mısın başarılar

  25. #175
    Nesil
    2012
    Mesajlar
    7,170

    Default

    Barça & Real karışımı birşey olacak hocam yeni Fenerbahçe Real gibi çılgın transfer ücretleri Barça gibi kupa canavarı ,

  26. #176

    Default

    Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam merak ettim de acaba kulüp ekonomi grafiğini paylaşır mısın başarılar
    Belki önceki sayfaya bakmamışsındır. 119 milyon tlye 2 oyuncumu sattım 2. yarı ortalarında. Bir de 22.5 milyona kweukeyi satınca, 141.5 milyon tllik satış yapmış oldum. Yaşı 28-29'a gelen yabancı oyuncularımı satarak, başka oyuncular alıyorum. Transfer politikam böyle.

    Başarı dileklerin için de teşekkürler.


    Last edited by okocha6 : 19.Mart.2013 at 17:34

  27. #177

    Default

    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Barça & Real karışımı birşey olacak hocam yeni Fenerbahçe Real gibi çılgın transfer ücretleri Barça gibi kupa canavarı ,
    Hiç öyle düşünmemiştim. İhtiyaç oldukça büyük transferlere devam edeceğim Kurt Zouma gibi. Onun dışında Erik Lamela gibi büyük oyuncuları uygun fiyata kovalamaya çalışıcam.(80 milyon tlye kadar)

  28. #178

    Default

    Urrutia ilk 3 resmi maçında 6 gol attı.

  29. #179

    Default

    Çok zorlandık ancak şampiyonlar ligindeki ilk maçımızda Real Madridi yenmeyi başardık.


  30. #180

    Default

    İlk defa bir oyuncum 10luk oynadı. Bu oyuncum daha önce Gsye de 4 atmıştı.


Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •