Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

Türkiye kupası Finalinde Bursasporla karşılaşacağız.

Şampiyonlar ligi yarı finali ilk maçında evimize avantajlı bir skorla dönüyoruz. Benficanın başarısı hava toplarından ve uzun forvetlerine atılan uzun pasları onların indirmesinden geliyor. Topa sahip olma -şut zıtlığına baktığımızda bunu görüyoruz. Kullandığımız onca durran top ve kornerin bir tanesine kafa vuramadık.

Tothenam da evine avantajlı dönüyor. Finaldeki rakibimiz olurlarsa kupayı üst üste 2. kez kazanma şansımız çok yüksek olur.

Bizim maçtan önce Tothanem finale çıkıyor

Benficayı parçalayarak finale çıkıyoruz.

Maçın daha 2. dakkasında penaltı kazanıp değerlendiremiyoruz, 12. dakkada Hasan Ali atılıyor, penaltıyı kaçıran mc miz İbrahim Kazancının morali düşüp kötü oynadığından onu oyundan alıp sol kanat beke oyuna soktuğumuz Caneri koyuyoruz. 80 dakka 10 kişi oynadığımız maçı iyi oynayıp kazanarak Türkiye kupasını 3 yıl üst üste kaldırmış oluyoruz. Tek üzüntümüz ise 4-5 haftalık bir sakatllık yaşayan Thomas Dragenin Şampiyonlar Ligi Finalinde oynayamayacak olması.

Last edited by okocha6 : 16.Mart.2013 at 09:12

Aldığımız bu son kupayla gelmiş geçmiş en iyi Türk Teknik Direktör durumuna geldim.

Artık uyuyayım. Şampiyonlar ligi finali heyecanını kalktıktan sonra yaşayacağız. Bu arada finalde Drage yerine sağ önde Scholettoyu oynatmaya karar verdim, Sercan Sararerden çok daha tehlikeli olacağı kesin. Scholettonun boşaltacağı sağ kanat bek mevkisinde ise bu yıl en iyi performansını veren ve hiç sakatlanmayan oyuncumuz Gökhan Gönülü oynatacağım.

Süper ligi yenilgisiz tamamladık. Şimdi tek hedef şampiyonlar ligi kupasını bir kez daha kaldırabilmek.

Totnım ilk yarıda bizi sahadan sildi. Bek ve kanat oyuncuları çok hızlı. Kadromuzu daha da güçlendirip seneye şampiyonlar ligi kupasını tekrar almaya çalışacağız.

Danimarkayla Avrupa Kupasındaki rakiplerimiz Yunanistan, Portekiz ve İtalya.

5 hazırlık maçımızın ilkini Arjantinle yaptık, fena oynamadığımız maçı 2-1 kaybettik.

Hazırlık maçlarımız ve Avrupa Şampiyonası fikstrümüz. Umarım gruptan çıkarız. Çıkamazsak ya da Türkiyenin hocası kovulursa istifa edeceğim.

İkili averajla Portekizi geride bırakıp gruptan çıkıyoruz.

2. turda Hırvatistanla eşleştik.

10 kişiyle uzatmalara kadar götürebildik. İstifa edeceğim ve Türkiye Milli Takımı menajerliğini kovalayacağım.

David Urrutia 110 milyon tl karşılığında Fenerbahçede.

Bir başka David, David Helmes 60 milyon tl karşılığında Fenerbahçede. Her iki Davidi de minumum serbest kalma maddesinden yararlanarak 48 taksitle aldım. Paulo De Ceglieyi ise 28 milyon tlye satın alma opsiyonlu olarak lyona kiraladım ancak kweukeyi henüz satabilmiş değilim. Bir de kurt zoumayı almam lazım ama çok fiyat çekiyolar olmazsa genç bir türk stoperle yedekleme yapıcam.

Last edited by okocha6 : 17.Mart.2013 at 16:18

Emre Canı da sattığımız Polinin yerine kiralık olarak takımımıza katıyoruz. Kendisini İbrahim Kazancının yedeği olarak kullanacağız.

Kweukeyi 22.5 milyon tl karşılığında lyona sattık. Aslında en az 32ye sat emri vermiştim ama nasıl oluysa 22.5luk teklifi reddetmedi direktör ve ben de Urrutiayı daha fazl yedek bekletmemek için sattım.

Ben ve Kweuke simge haline gelmişiz kulüpte ayrıca.

Hazırlık maçlarım :

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

110 milyon TL çok büyük para hocam, böyle bir adamın yedekte beklemesi biraz abes olurdu zaten. Hazırlık maçlarındaki performansımız da gayet iyi. Bu sene fırtına gibi eseceğiz. Devamını bekliyorum.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    110 milyon TL çok büyük para hocam, böyle bir adamın yedekte beklemesi biraz abes olurdu zaten. Hazırlık maçlarındaki performansımız da gayet iyi. Bu sene fırtına gibi eseceğiz. Devamını bekliyorum.
    Öncelikle teşekkürler. Manuya karşı 5-0 öne geçtim ama hala hücumu bırakmayarak 3 gol yedim, Real maçını ise 3-1den çevirdim. Hazırlık maçlarında oyuna hiç müdahale etmiyorum takım hücum mantalitesine alışsın diye(skor ne olursa olsun) Bu sene, şampiyonlar ligi de dahil bütün kupaları toplamak istiyorum.( Bazı arkadaşlar bütün kupaları topladıktan sonra oyundan sıkılıyorlar ama Urruita gibi iyi bir oyuncuyu transfer etmek ya da alt yapıdan süper bir regen çıkarmak gibi şeyler oyun heyecanını sürekli canlı tutuyor bence) Yalnız bir korkum var ki o da bochettiyi satmamız nedeniyle yüksek kalitede 3. bir stoperimizin kalmayışı. Sakatlık,ceza durumlarında grup sonrası için sıkıntı yaşayabilriz.

Kweuke de 2. yarıda transfer sezonu kapandığından beri satıış listesindeydi ama her zamanki gibi harika performans göstermesine rağmen teklif gelmedi, hazırlık maçlarında satılsın diye oynattım 7 maçta falan 10 gol attı ama dediğim gibi nasıl olduysa minimum satış bedeli olan 32 milyon tlye rağmen 22.5luk teklifi direktörümüz reddetmedi ve teklif bana iletildi. Kweukeye ederi teklif gelene kadar oynatsam 2-3 hafta ya da 1 ay neyse , urruitanın tam potansiyeline ulaşmasının önüne geçecektim onun için kweukeden fazladan gelebilecek 10-30 milyon tlyi bir kenara bırakıp teklif gelmişken ve sadece lyon izlerken((yakın zamanda fahiş artışlı bir teklif gelmezdi buna göre) sattım.

Türkiye süper kupasında 5te 5 yapıyoruz. Tam bir kupa canavarı olduk.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam merak ettim de acaba kulüp ekonomi grafiğini paylaşır mısın başarılar

Nesil
    2012

Barça & Real karışımı birşey olacak hocam yeni Fenerbahçe Real gibi çılgın transfer ücretleri Barça gibi kupa canavarı ,

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam merak ettim de acaba kulüp ekonomi grafiğini paylaşır mısın başarılar
    Belki önceki sayfaya bakmamışsındır. 119 milyon tlye 2 oyuncumu sattım 2. yarı ortalarında. Bir de 22.5 milyona kweukeyi satınca, 141.5 milyon tllik satış yapmış oldum. Yaşı 28-29'a gelen yabancı oyuncularımı satarak, başka oyuncular alıyorum. Transfer politikam böyle.

Başarı dileklerin için de teşekkürler.

Last edited by okocha6 : 19.Mart.2013 at 17:34

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Barça & Real karışımı birşey olacak hocam yeni Fenerbahçe Real gibi çılgın transfer ücretleri Barça gibi kupa canavarı ,
    Hiç öyle düşünmemiştim. İhtiyaç oldukça büyük transferlere devam edeceğim Kurt Zouma gibi. Onun dışında Erik Lamela gibi büyük oyuncuları uygun fiyata kovalamaya çalışıcam.(80 milyon tlye kadar)

Urrutia ilk 3 resmi maçında 6 gol attı.

Çok zorlandık ancak şampiyonlar ligindeki ilk maçımızda Real Madridi yenmeyi başardık.

İlk defa bir oyuncum 10luk oynadı. Bu oyuncum daha önce Gsye de 4 atmıştı.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri