arkadaşlar fenerdeyim we bu son updateyi indirdim barceleogsnin yaptıı... we fenerbahçeye mutlaka türk bir santrafor lazım önerileriniz.... serkan gedik yoq
arkadaşlar fenerdeyim we bu son updateyi indirdim barceleogsnin yaptıı... we fenerbahçeye mutlaka türk bir santrafor lazım önerileriniz.... serkan gedik yoq
kimse söylemez bunu.Sonuna kadar umut bulut.müthiş.
Ümit karan, Furkan bastan, Ahmet Faruk Akarçay seçim senin... ugur yildirim da oLur.
boşver diğerlerini umut bulut.al beğenmezsen burdayım istediğin küfürü er:![]()
furkan baştan, gökhan kaba, umut bulut vs. vs
bak bi tane daha buldum eğer şu an beklentileri karşılasın diyosan fatih tekkeyi al yada okan yılmazı al
Ugur Yildirim ı kaçırma..
haili altıntopu al keyfine bak
burak yılmaz![]()
feneri seçtiğimde ilk transferim fatih tekke olur hiçte pişman olmadım takıma uyumu çok iyi oluyor
ibrahim akin, sezer ozturk,ozgurcan, nihat
sana 10 yıl hiiç durmadan oynatabileceğin forvetler...
caner erkin , tevfik köse , sencan kırıkkkaya , özgürcan özcan , sezer öztürk , ali öztürk
fatih tekke , okan yılmaz nihat(ama gelmeyebilir )
veee en önemlisi de Uğur Yıldırım !
Yani bana kalırsa konu açmana gerek yoktu. Türkiye Milli Takımı ve Türkiye Ümit Milli takımlarında bir sürü Türk forvet var.
Tartışmasız Uğur Yıldırım
uğur yıldırım-fatih tekke-gökhan ünal-ibrahim akın-özgürcan
Kesinlikle Ümit Karan.Adam bende 7 maçta 17 gol attı yaw.Hemde BarceloGS'nin yamasında..........Ayrıca abi serkan gedik nasıl yok yaw.Bende çıktı....![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ümit karan genç olarakta cafercan
gökhan ünalı al
necati ateş ,sinan kaloğlu
haluk türkeri/gökhan ünal derim![]()
Azar KaradaŞ
necati'yi al bence. Ozgurcan'i da almayi dene super bir gol makinesi oluyor ilerde![]()
serkan gedik