Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: A Milliler Sezon 1

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet arkadaşlar oyuna dönelim. 3 puanla cok zor durumda değiliz tek bir maç daha yapıp bugunluk paydos edıcez. maç andorra ıle bır hazırlık macı gıbı gorucem ve oyle oynıcam daha cok yedek oyunculara sans verıcem baska yapcak bır sey yok bu macı da sızlerle paylasıp uyumayı dusunuyorum sımdıden saygılar arkadaslar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

uzun bır yolculuk arkadaşlar hıc yardımcı olmuyorsunuz bu sıtede daha once ornek aldıgım bır karıyer var muazzam tenacıous mıddfeılder TÜRKİYE ile kupa kaldırmıştı bende oyle oynamak ıstıyorum bu yolda yanlız bırakmayın takımı.

Başarılar bence iyi gidiyor takım. Hollanda maçı normal bence. Yurt dışındaki gençleri iyi takip et bence . iyi oyuncular çıkıyor ve o ülkelerin milli takımlarından önce milli takıma almaya bak.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hollanda maçından bir şey olmaz. Tolgay'ı bence oynatma hiç katkı yapmaz. Arda'yı forvet arkasına al sol kanada Emre Çolak , Olcay Şahan gibi oyuncuları koyabilirsin. Ya da 4-3-3 dön sola Arda , sağa Burak forvete Umut'u koyabilirsin. Baklava dizilişi bence en mantıklısı 4-1-2-1-2. Selçuk'u ön liberoya koyarsın Emre ve Nuri önlerinde onlarında önünde Arda forvetler Burak - Umut.

Tam destek hocam Dünya Kupasın'da tekrar tarihi yazmak istiyoruz.

Olcay AMC'de de içe kat eden oyuncu görevi verildiğinde iyi işler yapabiliyor, Beşiktaş kariyerimde sezon içinde gol attığı, asist yaptığı tüm maçlarda o bölgede oynadı neredeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

andorrayı 2-0 yendik macın ss'sini aksama dogru koycam benım ıcın dogru fıkırler almak cok onemlı.sakin ve dingin kafada oynamayı seviyorum.bugün biraz işlerim var halletikten sonra bu heyecanı yine yaşıcam. arkadaşlar yorumları okudum cok dogru ve katılıyorum harfi harfine dinlicem emin olabilirsiniz fakat şimdi önümüzde macar maçı var ve yedek oyuncuları oynatcam yine bu maçı kayıpsız atlatabilirsek yolculuga devam en az 1 puan lazım yine .

Nesil
    2012

Hocam , şuan ben milli takımı yönetiyor olsaydım direk yapacağım diziliş bu 10 numara kadro , kerim'e falan gerek yok Kerim'in daha 2-3 sezonu var zaten çok zor gelişiyor , ben sola Sercan'ı yazdım ama Gökhan Töre daha iyi olur şimdi aklıma geldi .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

önemli olan kadro seçimi ben 23 kisilik aday kadroyu kurmada zorluk cekıyorum sımdı can sıkıntısından gırdım sımdı gordum once tesekkur ederım guzel kadro hemen hemen aynı kadro yu dusunuyorum fakat dızılıstede dıger arkadasın dedıgı sıstemı oynatıcam bu macta hemen ss yıde koyım sımdı.simdi sırada macaristan var baklava ve 4-1-2-1-2 cıkıcaz maça diğer maçlarda bu dizilişi denerim ama suan yedek kadro ıle cıkıcaz maça

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2012

Hurşit'i alarakda iyi iş yapmışsın hocam ben Nuri 'yi söylemeyi unuttum Nuri'siz Milli takım olmaz 2014 'de 2002 'deki başarıyı istiyoruz , sakatlıklar falan bahane istemiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

nuriye kimse güvenemiyor faydası pek yok fayda sağladıgı zaman mutlaka yer alması lazım ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar buraya geldim siz olmasanız gelemezdim önerileri bekliyorum her türlü görüşe açık bir takımız kadro yu beğenmenize sevindim fakat kadroyu bir ruh bir mücadeleyle kuruyorum bunu sağlamak lazım milli takımda.şuan oyunu saveledim ve kapadım akşam yine devam edicem.4-1-2-1-2 dizilişine geçmek icin henüz erken tam da güvenemedim bir şekilde şansında yaveriyle gidiyoruz şans hep .sizi dinlicem.gürcistan maçı var hazırlık o maçta ne yapmalıyım?resmi maçlarda ne yapmalıyız?kararsızım.estonya maçına resimdeki gibi cıkmayı dusunuyorum.4-1-2-1-2 hangi maçta kullancağımı bilmiyorum bunuda yazan arkadaşa sorim o yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    arkadaşlar buraya geldim siz olmasanız gelemezdim önerileri bekliyorum her türlü görüşe açık bir takımız kadro yu beğenmenize sevindim fakat kadroyu bir ruh bir mücadeleyle kuruyorum bunu sağlamak lazım milli takımda.şuan oyunu saveledim ve kapadım akşam yine devam edicem.4-1-2-1-2 dizilişine geçmek icin henüz erken tam da güvenemedim bir şekilde şansında yaveriyle gidiyoruz şans hep .sizi dinlicem.gürcistan maçı var hazırlık o maçta ne yapmalıyım?resmi maçlarda ne yapmalıyız?kararsızım.estonya maçına resimdeki gibi cıkmayı dusunuyorum.4-1-2-1-2 hangi maçta kullancağımı bilmiyorum bunuda yazan arkadaşa sorim o yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hangi resimdeki gibi çıkartmayı düşünüyosun hocam ben resim falan görmüyorum , bide Nuri nasıl güven vermez ya çok garip oyunda oynaymayacağı takım yok gibi birşey Türk Milli takımda mı oynayamıyacak benim görüşüm tabii, ben milli takım kursam selçukla , nuriyi yazarım sonra kadro yaparım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

resim şeklinde gönderilen kadroyu kastettim. bu iş bu kadar basit olsa herkes hoca olur arkadaşım. bu işler öyle kolay yürümüyor.bu oyun değil gerçek sorumluluk almak demek. ben öyle oynuyorum. sanırım laflarım yanlıs anlasılacak. can sıkıntısı da olabilir fakat yinede maçları milli ruhla oynuyorum. bu şekilde. baska birşey yok . herkesin görmek istedigi kadro belli ama ben o kadroyu cıkarıp takımı kötü yapamam önemli olan takımın hep iyi olması ben buna çalışıyorum.şimdi yine oyuna giriyorum bakalım ne olcak hiç birşey belli değil .estonya maçında senin dediğini denicem inşallah pişman olmam. bu bir test maçı eğer işler kötü giderse bu seferde 4-1-2-2 hollanda macında kullancam böyle .

Nesil
    2012

resim şeklinde gönderilen kadroyu kastettim. bu iş bu kadar basit olsa herkes hoca olur arkadaşım. bu işler öyle kolay yürümüyor.bu oyun değil gerçek sorumluluk almak demek. ben öyle oynuyorum. sanırım laflarım yanlıs anlasılacak. can sıkıntısı da olabilir fakat yinede maçları milli ruhla oynuyorum. bu şekilde. baska birşey yok . herkesin görmek istedigi kadro belli ama ben o kadroyu cıkarıp takımı kötü yapamam önemli olan takımın hep iyi olması ben buna çalışıyorum.şimdi yine oyuna giriyorum bakalım ne olcak hiç birşey belli değil .estonya maçında senin dediğini denicem inşallah pişman olmam. bu bir test maçı eğer işler kötü giderse bu seferde 4-1-2-2 hollanda macında kullancam böyle .

Relax hocam bizde milli ruhla destekliyozz , Milli Takım hocası olmak kolay değil eleştirilere açık olacaksın , bak millet A. Avcıyı göme göme bir etti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Relax hocam bizde milli ruhla destekliyozz , Milli Takım hocası olmak kolay değil eleştirilere açık olacaksın , bak millet A. Avcıyı göme göme bir etti
    bir abdullah avcıda kolay yetişmiyor bu ülkede o yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

şimdi girsem oyuna başarılı olabilirmiyim?

Nesil
    2012

şimdi girsem oyuna başarılı olabilirmiyim?

Hocam 5 - 10 dakika bekle maça çıkmadan bişey paylaşıcam

Nesil
    2012

Şu dizilişde bi çıkarmısn eğer hazırlık maçı falan oynayacaksan tabi , onun haricinde bu kadro Hollanda 'yı hava da karada uzay da bile yener

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sadece bu kadromu ? takım ayarları nasıl?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hollanda maçından bir şey olmaz. Tolgay'ı bence oynatma hiç katkı yapmaz. Arda'yı forvet arkasına al sol kanada Emre Çolak , Olcay Şahan gibi oyuncuları koyabilirsin. Ya da 4-3-3 dön sola Arda , sağa Burak forvete Umut'u koyabilirsin. Baklava dizilişi bence en mantıklısı 4-1-2-1-2. Selçuk'u ön liberoya koyarsın Emre ve Nuri önlerinde onlarında önünde Arda forvetler Burak - Umut.

Tam destek hocam Dünya Kupasın'da tekrar tarihi yazmak istiyoruz.
    bunu denicem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet arkadaşlar kariyeri kapatıyorum baska karıyerlerı takıp edıcem bu karıyer benı cok yordu sızı dınledım ama takımda ıs yok

Nesil
    2012

evet arkadaşlar kariyeri kapatıyorum baska karıyerlerı takıp edıcem bu karıyer benı cok yordu sızı dınledım ama takımda ıs yok

Hocam 10 dakika bekle kapatma

Nesil
    2012

Hocam Benim kullandığım taktik 4-3-3 istersen buradan indir 2-3 maç dene

http://s3.dosya.tc/server2/1rQyYN/sevilla4-3-3.rar.html

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam Benim kullandığım taktik 4-3-3 istersen buradan indir 2-3 maç dene

http://s3.dosya.tc/server2/1rQyYN/sevilla4-3-3.rar.html
    takımımız iyi yoldaydı ama oyunda baskı yok burda gördügüm kadar.bu baskılara dayanamadım ve istifa ediyorum ne zor iştir arkadaş. herkes taktik veriyor diziliş öneriyor.bende bu işi bırakırım boşta takılcam yada baska bır takım alcam bu milli takım bana göre değil

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri