Quote Originally Posted by himone View Post
Sakatlıklarla ilgili her zaman söylediğimi tekrar söylüyorum, tamamen şans. Ben şu an FB'de 3. sezondayım ve Mart ayına geldim. İlk yılımda sene başındaki birkaç sakatlık dışında bir sorun olmadı. 2. sezonda bir sürü oyuncum aylarca sakatlandı, hatta ynı antremanda birinin kolu birininde ayağı kırıldı. 3. sezonumda birtek Meireles ve Egemen uzun süreli sakatlık yaşadı diğer oyuncular kısa süreliydi.

Bu oyun tansfer güncellemesinden sonra açıldı ve son güncellemeyle 3 farklı güncelleme gördü. Sakatlıklarla ilgili aynı kariyerde çok farklı sonuçlar çıktı. Oyunda olan sakatlıklar tamamen yapayzekadan kaynaklanıyor. Bazen çok sakatlıyor bazen az. Bazısının kariyeri oynanamaz hale geliyor bazısı yıllarca hiçbir sıkıntı yaşamıyor. Bu durumu güncellemeye bağlamak çok doğru değil.

Siz kendi oyununuza baktığınız zaman çok mantıksız duruyor ama genel olarak bakıldığında bazı kariyerlerde çok sakatlık olması normal bir durum. Gerçek hayatta da bu şekilde oluyor zaten. Werder Bremen'in aynı antremanda 2 kalecisinin sakatlkanması, FB'nin 3 önemli orta sahasının sakat olması. BJK takımında oynatacak forvet kalmaması gibi. Shcalke takımının 2-3 ay önceki halini herkes biliyor.
ben de 13.3.2'de hiç sakatlık sorunu yaşamadım. en uzun sakatlanan oyuncum 2 ay falan sakatlandı ki o da 1 ya da 2 tane oldu 2 sezonda. ama 13.3.3 ile oynadığımdan beri 3-4 maçta 3-4 adam gitti..