Namağlup Şampiyon Fenerbahçe !
49 maç yenilmeyerek ligdeki yeni rekorun sahibi olduk.
Sow yine kendine hayran bıraktı. Geçen sezonki 42 gol olan rekoru bu sezon 45'e çıkardı.
Kulüp tarihinin en golcü oyuncusu 143 golle Moussa Sow !
Aykut Kocaman da Sow'un bu performansına kayıtsız kalamadı
ZTK Yarı Final Maçları
ZTK Final
Şampiyon Fenerbahçe !
Finalde Akhisar ile oynamak çok iyi oldu. Bu sene PTT 1. ligde şampiyon olmuşlardı. Şimdi Avrupa Ligi'nde mücadele edecekler.
TariboWest
Süper gidiyorsun hocam.
Keşke Memleketine Kupayı Satsaydın YahuAdamlar Bir Kupa Alırdı Sayende Nasıl Olsa Sende Çok Var
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ve Moussa Sow Ayrıldı !
Güle Güle Kara Boğa !
Ümit Boğa'nın takımı devralmasıyla performansı tavan yapan Moussa Sow Ümit Boğa yönetimindeki 76 maçta 87 gole imza atmıştı. Türkiye'den ayrılırken binlerce kişinin uğurladığı Sow'a Ümit Boğa da eşlik etti. Türkiye'den ayrılmadan basına konuşan yıldız oyuncu 7 yıl bu formayı gururla giydiğini kırgın ayrılmadığını söyledi. Her güzel şeyin sonu olduğunu söyleyen Sow Ümit Boğa ile yaptığı görüşmede yaşının ilerlemesinden dolayı hocamız bunu uygun gördü. Ben de anlayışla karşıladım. Rennes'den teklif gelince de futbolu orada bırakmak istediğim için ayrıldım dedi. Taraftarlar ise simge oyuncuları Sow'u kaybettikleri için üzgün olduklarını onu ve gollerini çok özleyeceklerini söylediler.
TariboWest
Mükemmel bir bütçe vermişler , Sow'un yerine kim gelicek merak içerisindeyim 1 yıl daha iş yapardı diye düşünüyorum ,
2018-2019 Sezonu Transferleri
Siyanda Xulu - Rostov - 20.000.000 €
Onur Kıvrak - Betis - 6.500.000 €
Jem Karacan - Reading - 6.000.000 €
Koray Günter - Dortmund - 1.900.000 €
Gökhan Töre - Valencia - Bedelsiz
Danny Welbeck - Tottenham - Kira
Luke Shaw - Southampton - Kira
Transfer Özeti
Charles Puyol'u genç takım antrenörü olarak bünyemize kattık.
Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakiplerimiz Belli Oldu !
TariboWest
Tebrikler abiGelişmeler iyi yalnız Sow'dan sonra Welbeck hiç olmamış.
Gökhan Töre iyi transfer , Jem'in özellikleri hiç gelişmemiş , Sow'dan Rooney gibi bir oyuncu getirmediysen eleştriri olacaktır![]()
Güzel transferler Sow kaptan olarak kalabilirdi.
STSL 1-2-3-4-5-6. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Maç
Fenerbahçe Patronu İstifa Etti !
Dortmund maçının ardından yaptığı basın toplantısında oldukça üzgün görünen Ümit Boğa 2-0 öne geçmelerine rağmen puan kaybetmelerini mantığının almadığını söyledi. Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Ümit Boğa hayal kırıklığı yaşadığını ve bunun sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. Bu nedenle şu andan itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünden istifa ettiğini açıkladı...
TariboWest
Hocam neden istifa ettiniz ? Çabuk oldu biraz.
İnter'de başarılar![]()
Başarılarrrr
Asistan raporuna göre Longo'yu oynatmamazlık etme hocam. Longo benim eski kariyerde gol krallığına oynuyordu iki buçuk yıldızla![]()
Hocam inter kendi teknik direktörünü mü kovup seni getirdi sen boşa çıkınca ligde başarılı gözüküyor , Catania'da Efsana bir şekilde kafada![]()
Yeni takımında başarılar kardeşim.Kovacic'e iyi bak.
Teşekkürler.
Catania'dayken Longo çok canımı yakmıştı.Şimdi sıra bizde.
İnter teknik direktörü Chelsea'ye gitti. İnter de bana teklif getirdi. İnter'e gitmek için Liverpool ve Chelsea'nin tekliflerini kabul etmedim.
Teşekkürler. Kadroya tam bakma fırsatı bulamadım. Eğer merkez özelliği kazanmayıp ofansif orta saha ise halen yollarımızı ayıracağız malasef. Çünkü ofansif orta saha kullanmıyorum.![]()
TariboWest
Catania'nın favori kişilerindeydik. İnter'in başına geçtikten sonra silindik.
Turnuvalardaki geçmiş şampiyonlara baktım. İnter'in iyice sönük kaldığını farkettim. O yüzden alabildiğimiz kupayı alacağız.
Serie A'da 8 yıldır, İtalya Kupası'nda 4 yıldır, Şampiyonlar Ligi'nde 8 yıldır, Avrupa Ligi'nde ise 20 yıldır kupa yok...
TariboWest