transfer yapmayacağımı belirtmiştim yalnız sol beke bir alternatifimiz olsun diye aldık arkadaşımızı sancak seneye 1 sezon kaldıramayacağı için arkadaşa geleceğimizi emanet ediyoruz

tesisleşmenin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız Not:Zemin çalışması daha sonra başlanmıştır erken sstir

Gazete manşetleri:
Paşadan 4 lük tarife,Paşadan büyük zafer,Katırcıoğlu hayatının ilk galibiyetini aldı
Katırcıoğlunun yorumu:Güzel bir zafer aldık takımımdan beklediğim futbolu gördüm antremanların meyvesini alıyoruz yıllarca istanbulun 3 büyük takımının gölgesinde kaldık önümüzdeki yıllarda istanbulun 4 büyüğü olacak.

Gazete manşetleri:Paşadan güzel galibiyet,Paşa kaçan şanslara yanıyor
Katırcıoğlunun yorumu:Bol gol atmamız gereken maçtı elazığ iyi savunma yaptı 1 gol bile bizim için şanstı bu performansa göre çocuklarımı tebrik ediyorum

Gazete manşetleri:Paşanın gemileri battı,Trabzon en son 1461de fethedildi
Katırcıoğlunun yorumu:Trabzon gibi güçlü bir takımdan bir puan almak bile bir başarıdır tolunayıda tebrik etmek lazım takımın başına geçti hemen sistemini oturturmuş allah yolunu açık etsin başka söyleyebileceğim bişey yok haftaya belediye maçımız var güzel bir galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz.

Gazete Manşetleri:İstanbul yine dört dörtlük,Paşa 4leri sevdi
Katırcıoğlunun yorumu:Güzel bir galibiyet yine artık kalitemizi herkesin anladığını düşünüyorum tek sıkıntımız taraftarımız ne içerdeki maçlara nede deplasmanlara gelmiyorlar onlarsız bir hiçiz onlardan ricam bizi desteklemeleri