1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Paşalar önden gider&Kasımpaşa 1.sezon

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Default Paşalar önden gider&Kasımpaşa 1.sezon

Öncelikle camiamızı birazcık tanıtalım. Not:Zemini yenileme emrini verdikten sonra ss aldım zemin kötü olarak başlıyoruz.

Bu sezonki hedefimiz para harcamadan çok gerekli olmadıkça transfer yapmadan tesisleşmeye önem vermek geleceğin kasımpaşasını yaratmak olacaktır medya tahminini çürütüp avrupa kupalarına gitmek istiyoruz bunu başarabilecek bir kadromuzda mevcut taraftar sayımızın azlığı aşikar bunu artırıp büyük bir kulüp olma yolunda ilerleyeceğiz.

Hazırlık maçlarında takımı hiç yormadan sadece taktiğe alışmaları için rotasyonlu takım uyumunu artırmaya yönelik çalışmalarda bulundum.
    Not:Hayatımdaki ilk kariyer paylaşımım hatalarım olabilir uyarılarda bulununki daha iyiye gidebileyim
    Not2:Transfer maksimum 1-2 kişi alabilirim bütçe az gerekte yok ilerleyen senelerde kadro gençleştirmeye gidicem
    Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012

Başarılar iyi eğlenceler

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

teşekkürler ilk güncellemem geliyor

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

transfer yapmayacağımı belirtmiştim yalnız sol beke bir alternatifimiz olsun diye aldık arkadaşımızı sancak seneye 1 sezon kaldıramayacağı için arkadaşa geleceğimizi emanet ediyoruz

tesisleşmenin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız Not:Zemin çalışması daha sonra başlanmıştır erken sstir

Gazete manşetleri:
    Paşadan 4 lük tarife,Paşadan büyük zafer,Katırcıoğlu hayatının ilk galibiyetini aldı
    Katırcıoğlunun yorumu:Güzel bir zafer aldık takımımdan beklediğim futbolu gördüm antremanların meyvesini alıyoruz yıllarca istanbulun 3 büyük takımının gölgesinde kaldık önümüzdeki yıllarda istanbulun 4 büyüğü olacak.

Gazete manşetleri:Paşadan güzel galibiyet,Paşa kaçan şanslara yanıyor
    Katırcıoğlunun yorumu:Bol gol atmamız gereken maçtı elazığ iyi savunma yaptı 1 gol bile bizim için şanstı bu performansa göre çocuklarımı tebrik ediyorum

Gazete manşetleri:Paşanın gemileri battı,Trabzon en son 1461de fethedildi
    Katırcıoğlunun yorumu:Trabzon gibi güçlü bir takımdan bir puan almak bile bir başarıdır tolunayıda tebrik etmek lazım takımın başına geçti hemen sistemini oturturmuş allah yolunu açık etsin başka söyleyebileceğim bişey yok haftaya belediye maçımız var güzel bir galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz.

Gazete Manşetleri:İstanbul yine dört dörtlük,Paşa 4leri sevdi
    Katırcıoğlunun yorumu:Güzel bir galibiyet yine artık kalitemizi herkesin anladığını düşünüyorum tek sıkıntımız taraftarımız ne içerdeki maçlara nede deplasmanlara gelmiyorlar onlarsız bir hiçiz onlardan ricam bizi desteklemeleri

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar hocam.
    teşekkür ederim

Nesil
    2012

Hocam SS 'leri istersen aşağıdaki adresden yükle sayfayı açınca çok kasıyor resimler zor yükleniyor

http://imgur.com/

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam SS 'leri istersen aşağıdaki adresden yükle sayfayı açınca çok kasıyor resimler zor yükleniyor

http://imgur.com/
    bundan sonrakilere oraya atarım teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Gazete manşetleri:Paşa ucuz kurtuldu,Katırcıoğlu ilk mağlubiyeti tatmak üzereydi
    Katırcıoğlunun yorumu:Mersin bile oynamadı aslında kısır geçen bir maçtı penaltının kaçması gerçekten çok şanslı olduğumuzu gösterdi.haftaya beşiktaş maçı var artık ona odaklanmalıyız

Gazete Manşetleri:İsaksson hediyesi,Çarşı şansa karşı değil,Paşa yine formsuz
    Katırcıoğlunun yorumu:İsakssonun hatası 3 puanı almamızı engelledi ama bütün suçu kendisine atmamamız lazım hatada yapsak hakemlerlede uğrassak her maçı kazanmalıyız artık önümüze bakmalıyız iki haftadır kaybettiğimiz puanlar kalitemize yakışmıyor

takımımızın yıldızı kalu uchenin sakatlanması bize büyük bir darbe vurdu umut edelimde viudez yerini doldurabilsin

djalmanın takımda yeri yoktu fesih istedi kabul ettik kendisine başarılar dileriz

Mesaj Yetkileri