Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 263 arası toplam 263 sonuç

Konu: Üst Üste 4 Kez CL Finali Kaybedip Çaresiz Kalan Menajer / Fenerbahçe / 8 . Sezon

Eveeett. 90 dakka boyunca üstün olduğumuz maç 0-0 tamamlanıp uzatmalara gitti. Uzatmalarda üstünlüğü Manuya kaptırıp üst üste 3. kez CL finalini kaybettik. Kafam acayip attı ve Drage ile David Helmes'i de satıp(5 oyuncuyu toplam 350 mliyon tl civarında satıp, 400 milyon tl civarında toplam ücretle aldım yeni ouncularımı, tabi maaşları sattıklarıma göre toplam olarak çok daha az, uzun vadede maaşlardan da kar edeceğiz.) yerlerine çok çok iyi 5 tane yeni yabancı oyuncu transfer ettim. Profilleri birazdan geliyor.

İşte yeni transferlerimiz :

GELEN VE GİDEN OYUNCULARIMIZ (298 MİLYON TL'LİK SATIŞIMIZ, 401 MİLYON TL'LİK ALIŞIMIZ VAR)

Bursasporu 4-2 yenip Türkiye Süper Kupasını 7. kez kazanıyoruz :

Bu arada bi yerlerde sorun olduğunu düşünüp kornerlerde ön direğe Urrutia yerine Zoumayı yerleştiriyoruz. Yeni oyuncularımızdan birinin frikik atması 20, birinin korner kullanımı 19. Frikikçim 2 tane nefis frikik golü attı şimdiye kadar. Demekki frikik gücü 20 olunca duran top kullanımı baya bir fark ediyor.

Tonia Tota'yı yeni pozisyon çalıştırıp mc olarak kulanıyorum.

Bu sene hedef mutlaka ama mutlaka şampiyolar ligi şampiyonluğu. Kaleci Volkan dışında yaş ortalaması 23 civarı olan bir Avrupa ideal 11'im var. Ayrıca takımın boyu ve hava topları üstünlüğü de muazzam düzeyde. Gençliğimiz,enerjimiz, fiziki üstünlüğümüz ve teknik kabiliyetimizle üst üste 5. finalimizde 2. kez şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyoruz.

Kurt Zoumayı kornerlerde ön direkte kullanmamız işe yaradı. 10 maçta 8 gol 3 asistle oynuyor.

Last edited by okocha6 : 06.Nisan.2013 at 17:22

Her zamanki gibi erkenden şampiyonuz yine. Türkiye Kupası finalinde Bjk , CL yarı finalinde Arsenalle karşılaşacağım. Manunun yarı finaldeki rakibi ise Real Madrid.

Nesil
    2012

Hocam transferlerin hepsi harika bunları nasıl aratıp buluyosun , aldığın oyuncuların hepsi Messi potansiyelinde bende 2018 yılındayım yeni oyuncu bulma konusunda biraz sıkıntım var yardımcı olursan sana zahmet

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam transferlerin hepsi harika bunları nasıl aratıp buluyosun , aldığın oyuncuların hepsi Messi potansiyelinde bende 2018 yılındayım yeni oyuncu bulma konusunda biraz sıkıntım var yardımcı olursan sana zahmet
    30 tane gözlemcim var (Yabancılar için 4 yıldıza kadar oyuncu profillerini inceliyorum) Bir de aradığım mevkiye göre filtreden bazı özellikleri minimum 15 olarak ayarlayıp arama yapıyorum.( mesela amrller içn hız, top sürme 15 ya da stoper için hız top kapma 15 gibi)

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

hocam şu profil fotonda ki kuyt mı ?

Mesela tam da şu anda gözlemcimin bulduğu 17 yaşındaki harika stoper. 5 yıldızı var şu an ikisi dolu. Çok manyak olacak ilerde

Bu adamı kaçırırmıyım ben şimdi. Parası neyse verir alırım Gözlemcime göre 38-49 milyon tl arası bonservis var. Gelişmesini bekleyip sonra da alabilirim bilmiyorum.

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    hocam şu profil fotonda ki kuyt mı ?
    Evet Kuyt

Nesil
    2012

Seni Aykut'un yanına aldırmak lazım hakikaten oyuncular harika son bulduğun o defans o haliyle bile 3 büyüklerde oynar

Seni Aykut'un yanına aldırmak lazım hakikaten oyuncular harika son bulduğun o defans o haliyle bile 3 büyüklerde oynar
    Evet zaten Zouma dışındaki tüm stoperlerimden daha iyi şu anda bile. Alınca devamlı 11de oynatmak lazım bu adamı gelişsin diye ama ligde ileri 3lüyü mutlaka yabancılardan oluşturuyorum. Mc Tota da banko oynuyo , sağ, sol bek ve stoper mevkilerinden yalnızca birinde yabancı oynatabilirim. Gerçi sol ve sağ beklerim tam potansiyellerine ulaşmış durumdalar. Alabilirim de bu adamı sezon sonu , bakıcaz. Konu transferden açılmışken sezon sonunda bedavaya gelecek oyuncularımı da tanıtayım :

Bunlardan başka 3-4 transferim daha var bedava. Alt yapı için veya satma amaçlı aldım onları. Bunlardan da hemen satacaklarım olabilir. Onuru aldığım için Mert Günoğu satış listesine koydum. Çünkü Volkan, Cenk Öz, Sinan Bolat Ve Onur Mertten daha iyiler. 5. bir kaliteli kaleciye ihtiyaç yok.

Böyle şey olmaz. Gene Manu çıktı finale. Ben de deplasmanda 1-0lık Arsenal galibiyetimin rövanşına çıkıyorum. Finalde gene belalımla karşılaşacağım. 7 senede tam 4 tane Fener- Manu finali

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Böyle şey olmaz. Gene Manu çıktı finale. Ben de deplasmanda 1-0lık Arsenal galibiyetimin rövanşına çıkıyorum. Finalde gene belalımla karşılaşacağım. 7 senede tam 4 tane Fener- Manu finali

Hayırlı işler kafayı taktılar yani sana adamların 40 yıllık yenilmezliğini bozduk kafayı sana taktılar

sezon sonu gelicek oyuncularda Tolga 10 numara oynuyor , fm 2012'de traştı ben fm 2013 'de bursaya alırken tereddüt etmiştim ama 10 numara oynadı , gerçi kiralamıştım satın alma opsiyonlu sonrasında gelmek istemedi.

Finale çıktım ama avrupa ideal 11imden en az 5 oyuncum sakat ve cezalı.

Hayırlı işler kafayı taktılar yani sana adamların 40 yıllık yenilmezliğini bozduk kafayı sana taktılar

sezon sonu gelicek oyuncularda Tolga 10 numara oynuyor , fm 2012'de traştı ben fm 2013 'de bursaya alırken tereddüt etmiştim ama 10 numara oynadı , gerçi kiralamıştım satın alma opsiyonlu sonrasında gelmek istemedi.
    Evet Totanın yanına koyucam. Jem zaten tota gelince yedeğe düştü. Alper de Tolga gelince yedeğe düşecek. Zaten yaşları da aynı.

Final 1 hazirandaymış da belki 1-2 sakat oyuncum finale yetişir.

5 yıl üst üste kazandığımız Türkiye kupasını bu kez kaybediyoruz.

İdeal 11'imden 3 kişi yok. 2 oyuncumu ise sakatlıktan çıkar çıkmaz %77,78 kondisyonla oynatıyorum. Uzatmaya bırakmamak için hücumla başlıycam.

Yine kaybettik. İdeal sağ ve sol beklerimizin olmayışı bu sonu hazırladı. Artık umutlar seneye kaldı. Bu arada Manu 3 yıl üst üste kupayı kaldırırken ben de 5 yıl üst üste final oynamış oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Finallerde kaybetmek harbiden şanssızlık olmuş. Yeni sezonda Avrupa'ya kaç takım katılacak öğrenebilir miyiz ?
    TariboWest

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Finallerde kaybetmek harbiden şanssızlık olmuş. Yeni sezonda Avrupa'ya kaç takım katılacak öğrenebilir miyiz ?
    Geçen yıldan beri clye 2 takımımız direkt lig 3.sü ön elemeyele gidiyor.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri