Başkanımız Süleyman Kerimov
Stadımız
Paranın olduğu yerde huzur olmaz derler. Biz bunun tam tersini yapmak istiyoruz hem paraya sahip olup hem de huzurlu olmak...
Kariyer kurallarını okudum, kabul ediyorum.
Başkanımız Süleyman Kerimov
Stadımız
Paranın olduğu yerde huzur olmaz derler. Biz bunun tam tersini yapmak istiyoruz hem paraya sahip olup hem de huzurlu olmak...
Kariyer kurallarını okudum, kabul ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar orço
Bol Şanslar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
başarılar..
Avrupa kupalarını toplarsın gibime geliyor, başarılar![]()
Başarı dilekleriniz için teşekkürler.
Transferler
Eksik olan stoper mevkimize bir oyuncu aldık. As kalecimiz Gabulov sakatlanınca onun yerine de bir kaleci almak zorunda kaldık.
Hazırlık Maçları
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 1. Maç
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç
Lige biraz sıkıntılı başlamıştık fakat son haftalarda iyi gidiyoruz. Avrupa Ligi'ni ise büyük bir beceriksizlik olarak yorumluyorum. İlk maç biraz sıkıntılıydı fakat ikinci maç 25 şut çekip sadece bir tanesi gol olduysa bu bence beceriksizliktir şanssızlık değil.
Para , huzur ve soğuk.
başarılar , o kadar paraya daha iyi transferler yapabilirdin bence .
Lig tutuk başlamış sonradan açılmış
Avrupadan elenmen hic iyi olmamis. Ligde basarilar.
Lig güzel geçiyor bence. Genç oyuncuları takip et. iyi oyuncular çıkabiliyor Rus takımlarında
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar , gerçekte olduğu gibi burada da parayı basınca istediği oyuncuları alabiliyor mu ?
2009 yılında Rusya Premier Ligi'ne çıkmış bir takımız. Ne kadar para olursa olsun itibarımız oldukça yetersiz. FM'de ne kadar paran olursa olsun itibarın olmayınca büyük yıldızlar alamıyorsun fakat bize gelmek isteyen bir oyuncuyu maddi sıkıntı çekmeden kadromuza katabiliyoruz.
Yorumlarınız için teşekkürler.
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
Puan Durumu
Rusya Kupası 5.Tur
Rusya Kupası 6.Tur
Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Terek ve Moskova maçlarında istediğimiz sonuçları alabilseydik şuan puan farkını iyice açmış olacaktık.
Eto'o son lig maçında coşmuş ama devamlılığı pek yok gibi. Traore uzun adam, Genç yaşına rağmen iyi atıyor, ligde iyi gidiyosun bu performans rahat bir şampiyonluğu getirir, İyi şanslar.
...
Eto'o son maçta neler yapmış öyle![]()
Yorumlarınız için teşekkürler
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
Puan Durumu ve İstatistikler
Sezonun ilk yarısını istediğimiz noktada bitirdik. Forvetlerimiz Traore, Eto ve Smolov toplam 50 golümüzden 34 ünü atarak önemli bir katkı sağladı. Rusya'da kışlar çok sert geçtiği için lige 3 ay ara verildi.Bu ara içinde sıkı bir çalışma içinde olacağız. Azerbaycan, Ermenistan ve Gürcistan'da kamplar yapacağız. Lige verilen ara bittikten sonra ligin bitimine 10 hafta kalacak ve amacımız ligi nolursa olsun zirvede noktalamak olacak.
Kariyeri yeni gördüm başından yorumluyorum. Öncelikle transferlerin bence kötü olmuş en azından mevkiilerinin gerektirdiği özelliklere göre daha iyi futbolcular bulabilirdin. Avrupadan elenmen bence şanssızlık olmuş çünkü takımında becerikli birçok futbolcu var. Ligde çok iyisin. Ayrıca bir tavsiye benden sana, avrupada mutsuz futbolcuları ayıklayıp basına hakkında yorum yaparsan 10 futbolcudan en az 1 tanesini takımına kazandırabilirsin. Kariyerinde başarılar.
2 maç üst üste yenilginin ardından toparlanmışız
Damiao tam bir gol makinesi,kaçırmayalım![]()
DUDU
KALSTRÖM
başarılar kardeşim transferler güzel
Transferde hala yanlış rotada olduğunu düşünüyorum fakat Damiao gelirse çok iyi olur.
Dudu biraz tuzlu transfer olmuş, Ancak her iki oyuncu da orta alan ve kanatları kuvvetlendirecektir, başarılar.
...
Yorumlarınız için teşekkürler.
Hazırlık Kampı
Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan'da kamplar yaptık. Güzel bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim.
Dudu ve Kalström
![]()
Transfer dönemini noktaladık maalesef Damiao ile anlaşma sağlayamadık.
21.Hafta
22.Hafta
İstediğimiz sonuçları almaya devam ediyoruz.
Ligi çok iyi domine ediyorsun böyle devam..
Damiao neden olmadı![]()