Başlangıç güzel![]()
Başlangıç güzel![]()
Güzelce sezonu açmışız devamı gelir inşallah...
Montero'dan ziyade diğer çocuğa daha çok güveniyorum montero hayal kırıklığı olacak mış gibi bir hiç var içimde
İkiside zayıf rakip , baksana deplasmanda 10 kişi kaldık gene de yendik , ama şu var takım taktiğe çabuk alışdı , 7 - 8 hafta sonra yeni transferlerle istenilen seviyeye çıkarız diye düşünüyorum .
Başarılar hocam![]()
hocam başarılar
umarım en az eski kariyerin kadar sürükleyici olur
Brian Clougt cok büyük bir teknik adamdır.Brian Clougt un hayatnın anlatıldığı "Lanet Takım" filmini izlemenizi öneirirm özelliklede kariyer sahibininböylelikle kariyere daha sıkı sarılırsın.
![]()
Başarılar dostum uzun soluklu bi karakter olur inşallah
Heheh başlangıç güzel diyorsun adama onlar basit diyor ama yine de guzel olmuş montero süper olur kanatta ike bende cosmustu ilk adama 7milyon ben vermezdim ama iyi oynuyorsa veya iyiye satarsan helal olsun
Anlatım güzel , transferler güzel , Başlangıç güzel . Başarılar![]()
malatyAdana!
Başarılar diliyorum takip edeceğim transferler de iyi.
başarılar premier lige ilk çıktığın sene şampiyon olamazsın belki ama büyüklere çelme takarsın![]()
Başarılı olacağına eminim, can-ı gönülden başarılar hocam. Gene takibindeyim.
Lig kupasına çok erken veda ettik amaç zaten üst lige çıkmak , şu varki bizi eleyende Premier lig takımıydı , her şeye rağmen 4 gol atmayı başardık , skor sizi aldatmasın takım iyi yolda
18 Yaş altı Menejerin Benfica'dan bedelsiz takıma kattığı gelecekte çokşey beklediğimiz bir oyuncu eğer potansiyeline erişirse uzun yıllar değişllmezimiz olur .
![]()
Başarılar hocam, takipteyim.
Kariyer anlatımın gerçekten göze hoş geliyor. Sanırsam bir önceki kariyer güzel olmuştu. İnşallah bu da onun gibi olur. Başarılar.