1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Hedefimiz Saygı Kazanmak | 3.Sezon

Threaded View

sakary Ali Misafir

Teşekkürler arkadaşlar.

---

Ve beklediğimiz gibi sezonun ilk kısmında bize uygun bir iş çıkacağını düşünmüyorduk ve öyle de oldu. Sedan ve Freiburg hocaları ülkerinin küçük yaş takımlarına gitselerde bu takımlara herhangi bir başvuruda bulunma gereği hissetmedim.

30 Eylül 2012

Sezon başladı. Ancak hala en azından başvuracak bir takım bulamadık. Almanya'da 3.lig maçlarına sık sık giderek kendimce bu ligte çalışabileceğimi düşündüğümden ön hazırlık yapıyorum. Tabi Sakaryaspor taraftarı olduğum için de mümkün olduğunca Sakarya'dayız.

6 Ekim 2012 - Bielefeld Kramer İle Yollarını Ayırdı!

Almanya 3.lig takımı Bielefeld'in hocasıyla yollarını ayırdığını duyduğum an hemene Bielefeld yönetimi ile temasa geçmeye çalıştım.

12 Ekim 2012 - Münster v Bielefeld

Temasa geçtikten sonra kulüp yetkilileri durumu değerlendirdikten sonra döneceklerini belirttiler. Onlar henüz dönmeden ligte Münster deplasmanına çıkacak olan Bielefeld'in peşinden Münster maçına gidip bu görevi ne kadar çok istediğimi göstermek istedim.

18 Ekim 2012 - Bielefeld'den Haber Var!

Günler geçtikçe açıkçası iyi bir haber gelecek ihtimali düşüyor gibiydi. Ancak belki de bu Bielefeld'in sessizliği çaresizce bana dönebilecekleri düşüncesini de getiriyordu. Bielefeld futbol direktörü tam 12 gün sonra başvuruma geri dönüş yapmıştı. Uzunca bir bekleyişin ardından benimle çalışmak istediklerini belirtiyor ve biran önce anlaşmayı imzalayıp hafta sonunda oynanacak lig maçı öncesinde her şeyi netleştirmeyi planlıyorlardı.

İlk isteğimizin gerçekleşmesi kendime büyük güven ve hırs veriyordu. Henüz daha bu işe göre çok genç olduğumdan elime çok iyi bir fırsat geçirdiğimi düşünüyordum. Yarın itibariyle Bielefeld kurmayları ile bir araya gelip bu işi bitireceğiz. Ve ilk profosyonel imzamızı atmış olacağız.

Last edited by sakary Ali : 16.Nisan.2013 at 15:09

Mesaj Yetkileri